Herkese Selam! Elfida tekrar döndü..
Çok zor zamanlar atlattım burada yokken. Ayağımı kırdıktan sonra baya bir süre spor yapamayınca spora yapma isteğini kendimde bulamadım. O pilatese aşık olan her gün spor yapmak isteyen enerjik kız gitti yerine sürekli yemek yemek isteyen ,mutsuz, enerjisiz ve sürekli uyumak isteyen biri geldi. Aylarım genellikle böyle geçince haliyle 10 kilo aldım..Ee tabi birde ilaç kullandım.. O da ödem yaptı.. Ama spor geçmişim olduğu için vücudum çokta kötü bir hale düşmedi diye seviniyordum ki..Artık okul-iş güç bittiği için evde geçen günlerimle vücudum patlak vermeye başladı..
Ve bende geri döndümm.. Sporun daha önceki motivasyonuma,hayatıma,kişisel özelliklerime katkısını kendi vücudumda hissetmiştim.Bunları yadsıyamam.O yüzden spor vazgeçemeyeceğim bir şey oldu..Evet belki düştüm,belki geriye doğru adımlar attım ama hiçbir zaman vazgeçmedim.,Bu sefer daha güçlü, daha azimli, daha kararlı geldim..
3 ay önce ebru şallının yeni çıkan dvdsini almıştım. Her gün onu yapmaya karar verdim.
DVD : 4 HAFTADA SÜPER YAZ VÜCUDU.. bunu daha önce 3-4 kez yaptım.Pilates benim vazgeçilmezim..
o yüzden spora birden kardiyo ile değilde en sevdiğim ve içinde kardiyoyu da ufakça barındıracak pilates ağırlıklı bir rutinden başlamak istedimm...
eskisi gibi yine buraya her gün spor aktivitemi ve içtiğim su miktarını yazacağım. Haftalık vücut ölçümlerimide ekleyeceğimm..
Şimdilik hoşça'kalın