Peki canım üst bacakta etkili bir incelme için ne onerirsin bana ?Muhakkak ki faydası olacaktır tabi imkanın varsa öncesinde biraz yürüyüş ile daha güzel sonuçlar alabilirsin:) yürüyüş tüm vücutta ki yağı yakmaya yarar :)
Ebru şallının plates videolarındaki bacak hareketleriPeki canım üst bacakta etkili bir incelme için ne onerirsin bana ?
Peki canım üst bacakta etkili bir incelme için ne onerirsin bana ?
bende de varmış öyle bir yorum aldım geçenlerde ama regl dolayısıyla şiştim bu günlerde..senin adına sevindim ne yapıyorsun sporRoxen nasıl durumlar? Bende bi tık incelme var
İşe geç kalınca koşuyorumbende de varmış öyle bir yorum aldım geçenlerde ama regl dolayısıyla şiştim bu günlerde..senin adına sevindim ne yapıyorsun spor
olur olur neden olmasın :)İşe geç kalınca koşuyorumevde bacaklarımı karnıma çekme, yana/öne/arkaya itme,bacaklara makas hareketi falan üç beş..ay sonuna 26 bedenin içine rahatlıkla girmek hedefim,bajalım
İnşallah inşallaholur olur neden olmasın :)
Hoşgeldin :)Ben de geldim roxen
Yarım saatlik sabah yürüyüşü+kol bacak hareketleri yaptım ben de
Bende kilolu olduğum zamanlarda oturur video arardım derdim keşke izlerken zayıflasam ama olmuyorBenim aklım beynim hep incelmektesürekli hayali olarak hareket yapıyorum. Zihin gücüyle de ekstradan incelir miyim acaba
Ehehehe:) ben yapıyorum da hareket bi hayli ama daha çok yolum var anlaşılan:)Bende kilolu olduğum zamanlarda oturur video arardım derdim keşke izlerken zayıflasam ama olmuyor