buradayım ama spora ara verdim sen neler yapıyosun
Ben 30 gün challenge larından 5 li bişey paylaşmıştı bi arkadaş burda..ona başladım..aynı zamanda kendim de yapabildiğim kadar bacak hareketi yapmaya devam ediyorum. Hala 5 kilo fazlam varburadayım ama spora ara verdim sen neler yapıyosun
yarın günlük 10000 adıma başlıyorumBen 30 gün challenge larından 5 li bişey paylaşmıştı bi arkadaş burda..ona başladım..aynı zamanda kendim de yapabildiğim kadar bacak hareketi yapmaya devam ediyorum. Hala 5 kilo fazlam var
Gelsene tekrar foruma Niye bıraktın,bak ne güzel incelmiştin..devamını getirelim hadi
Burdan da yaz, birbirimizi motive edelimyarın günlük 10000 adıma başlıyorum
Yazarım tabiki :)Burdan da yaz, birbirimizi motive edelim
aferin kız roxen
Nedennn yapmadın leslie yapsan bariaferin kız roxenbenden bugün de tık yok:/
Bugün bacaklarımı hissetmedim desem yeridirNedennn yapmadın leslie yapsan bari
Harika, bana tekrar arkadaş ol bende henüz yürüyüş yapmadım 1 saat sonra yapmayı düşünüyorum ek olarak squat ve plank var bende. Ama bence birden üç katına çıkarma ağır gelebilir :)Roxeeen
Dün 3-5 kol-bacak hareketiyle yetinmiştim. Bugün güne spor+yürüyüşle başladım. Gün içinde yine karın/kol/bacak çalışıyorum bebeğimden fırsat buldukça.
26 beden kot un içine rahatlıkla girebiliyorum. Yeni hedefim 25 beden içine rahatlıkla girebilmek. Bunun için yaptığım hareketleri 3 katına çıkarmam lazım.inşallahmotivasyonum devam eder de 10 ocak a kadar 25 beden kot almış olurum kendime
Tamam yazacağım, senide etiketlerim bugün yazdığımdaMerhaba konu sahibi. Bütün konunu büyük bir merakla okudum, ve başta yazmayıp sonradan yazacağını söylediğin öncesi sonrası ölçülerini bekleye bekleye bütün konun bitiverdi
Keşke en başta ilk ölçülerini yazsaydın sadece kaç eksildiği değil, öncesi sonrası motive edici oluyor çünkü. O kadar emek verip okudum yahu gözlerime acı
Tamam yazacağım, senide etiketlerim bugün yazdığımda