Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gel gel ben ilk ayı bitirene kadar gelirsen 2. ay kapışırız kim daha incelecekJillian a basladigim zaman gelecegim topik hazir.
gel gel ben ilk ayı bitirene kadar gelirsen 2. ay kapışırız kim daha incelecek
hiç öyle deme yeni başladığın vücut daha güzel tepkiler verecektir :)Bastan ikinci oldugumu kabul edeyim ben.
hiç öyle deme yeni başladığın vücut daha güzel tepkiler verecektir :)
burda jillian sayfası var bir tane orada ki sonuçlara bak 1 ayda muazzam sonuçlar var
Merhaba...
Focus t25 2. hafta bitti esneme videosunu yaptım ve öncesinde jillian level 1 2. gün videosunu yaptım
Bir beden olmasada incelme oldu karın bölgesi toparlandı ve bacaklar daha düzgün diyebilirim :)Roxenciğim artık belirgin bir kas yapmış olmalısın. Bir de sanki tüm bu sporlarla bir beden incelme olmuş gibi.
Durum nedir?
Bir beden olmasada incelme oldu karın bölgesi toparlandı ve bacaklar daha düzgün diyebilirim :)
Bir yerden başlamışsın gerisi gelir, yüzmek gerçekten çok etkili ve keyifli fırsatın varsa çok şanslısın :) önerdiğin hareketi anladığım kadarıyla deneyeceğim :)Roxen bacaklarını ön-arka-çapraz şeklinde kaldırıp kaldırıp indirmek de çok işe yarıyor 20 şer defa yap bunu. Ben bi ara günde bikaç defa yapıyordum bi haftada bile anlamlı bi fark oluşmuştu. Üstelik sadece bacaklara değil karın için de işe yarar
Bu arada ben de bugün ilk defa yürüyüşe çıktım. Haftalardır havuza gidemiyorum, bi gitsem yüzme çok iyi geliyordu. Bir de 27 beden kot un işine rahatlıkla girebiliyorum ama ben 26 beden aldım:d azmettim en kısa sürede onun içine de rahatlıkla giricem
Canim ben üst bacaklarimdan sikayetciyim biraz kalın sence incelemesi için sadece bildigimiz makas hareket yeter mi günde 90 yapsam ?Bir yerden başlamışsın gerisi gelir, yüzmek gerçekten çok etkili ve keyifli fırsatın varsa çok şanslısın :) önerdiğin hareketi anladığım kadarıyla deneyeceğim :)
Muhakkak ki faydası olacaktır tabi imkanın varsa öncesinde biraz yürüyüş ile daha güzel sonuçlar alabilirsin:) yürüyüş tüm vücutta ki yağı yakmaya yarar :)Canim ben üst bacaklarimdan sikayetciyim biraz kalın sence incelemesi için sadece bildigimiz makas hareket yeter mi günde 90 yapsam ?