26 Kilodan Sonra Spor Günlüğü

bak bak 30 dk lık videoyu yaptıktan sonra squat programını yaparsın
Şimdi baktım, ben zaten bu şekilde yaşıyormuşum evin içinde:))) benim yaptıklarımın aynısı sayılır,sadece ben yarım saat sürekli yapmıyorum. Pint de egzersiz programları var onlardan kopyaladım. Ben de başlıyorum,hadi bakalım
Ölçümü falan bişmiyorum ama 56 kiloyum, 38 beden pant bol gelmeye başladı. Hedef 34 beden tabi ki

Ben de bekarken(çocuksuz hayat da bekarlıkmış walla sabah koşu-platesle başlıyordum güne. Sımsıkıydım ah ah
evet ben hem çocuksuz hem bekar olarak hedefi yakalamaya çalışıyorum bebek biraz büyüdükten sonra daha aktif olursun şimdilik elinden geldiğince..sonuçta 5 dakika bile hiçten iyidir değilmi

evet ben hem çocuksuz hem bekar olarak hedefi yakalamaya çalışıyorum bebek biraz büyüdükten sonra daha aktif olursun şimdilik elinden geldiğince..sonuçta 5 dakika bile hiçten iyidir değilmi
Aynen öyle, şimdi kalkıp başlayım ben fıstıkım uyurken

Merhaba..
2.hafta 5. gün lower focus videousunu yaptım arkasından jillian level 1 videosunu yaptım ...focus t25 programıma göre bugü birde ab intervals videosu var onu neden bilmem kaldırmışlar internetten ama bir adam videoyu yaparken kendisini çekmiş hareketler net şekilde var yani , ordan yapabilirim.. umarım jillian ın devamı gelir ilk denediğim zamanlarda yarısına bile gelememiştim şimdi 2. video olarak yapabilmenin mutluluğu çok güzel

Merhaba.. Bugün dinlenme günü kasların dinlenmesi adına jillian içinde dinlenme günüymüş gibi yapıyorum bir ay yerine bir ay dört günde bitsin benim için daha iyi olacağını düşünüyorum yarın jillian ve esneme videosu olarak devam edeceğim

Kesinlikle esneme yapmak gerekli sanırım ya. Çünkü 3 gündür giriştim tekrar spor işine ve 3 gündür kedi gibi gerinme ihtiyacı duyuyorum sürekli

Yogaya girişesim var, yogadaki esneklik videoları işime yarayacaktır diye düşünüyorum bakalım. Vakit bulur da yaparsam inşallah

Focus t25 in esneme videosuda güzel 25 dk onada bakabilirsin bende esnemeyi atılıyordum önceden dizimi sakatladım öyle malesef..
Yoga denemisliğim var başlangıç seviyesinde :)

Esneme egzersizlerini hergün yap roxen

Focus t25 in esneme videosuda güzel 25 dk onada bakabilirsin bende esnemeyi atılıyordum önceden dizimi sakatladım öyle malesef..
Yoga denemisliğim var başlangıç seviyesinde :)

Aaa süper bakabilirim T25'in esmene videosuna.

Ne düşünüyorsun yoga hakkında? :) Uzaktan çok hoş gözüyor o esneklik, dinginlik.. İşin içine girince nasıl oluyor? :)

Aaa süper bakabilirim T25'in esmene videosuna.

Ne düşünüyorsun yoga hakkında? :) Uzaktan çok hoş gözüyor o esneklik, dinginlik.. İşin içine girince nasıl oluyor? :)
benim şöyle bir hatam oldu beni izleyen bir erkek kardeş varken yapmaya çalıştım tabii her hareket esasında beni güldürdüğü için hakkını veremedim tam olarak bide şu var ne yapıyor diye ekrana bakmak gerekir e öyle olunca yine aynısını yapmamış oluyorsun , sabrın varsa aç türkçe konuşan biriyle yap derim

sırf özendiğimden devam edebilirim ama bazı hareketler var çok güzel görünüyor

Ahh evet o pek sakin ve rahat bir ortam olmamış senin için Zaten gördüğüm kadarıyla yoga bir yol, bir yere varmıyorsun yani hep bir gelişim, ilerleme. Bak hevesim iyice arttı şimdi. Öneri için teşekkürler

Bende birazdan cardio yapacağım ve yanına ab intervals eklerim :) Bu arada sizin alt bacaklarda değişim varmı? Ben incelsinler istiyorum da onların :)

Bende birazdan cardio yapacağım ve yanına ab intervals eklerim :) Bu arada sizin alt bacaklarda değişim varmı? Ben incelsinler istiyorum da onların :)
baldırlar yanıyor yaparken ve dokuduğunda daha sıkı ama ölçüm almadım henüz muhakkak etkisi vardır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…