Şimdi baktım, ben zaten bu şekilde yaşıyormuşum evin içinde:))) benim yaptıklarımın aynısı sayılır,sadece ben yarım saat sürekli yapmıyorum. Pint de egzersiz programları var onlardan kopyaladım. Ben de başlıyorum,hadi bakalımbak bak 30 dk lık videoyu yaptıktan sonra squat programını yaparsın
benim hedef dümdüz karın sıkı popo ve sıkı kollarSenin hedefin ne roxen?
Ehehehehe:))) yaparsın kız,azimlisin maşallahbenim hedef dümdüz karın sıkı popo ve sıkı kollar
hedefimede var bayaca
inşallah şuan işim dışında bir sürü vakit kalıyor bana bu zamanları iyi değerlendirmek lazım :)Ehehehehe:))) yaparsın kız,azimlisin maşallah
Ben de bekarken(çocuksuz hayat da bekarlıkmış wallainşallah şuan işim dışında bir sürü vakit kalıyor bana bu zamanları iyi değerlendirmek lazım :)
evet ben hem çocuksuz hem bekar olarak hedefi yakalamaya çalışıyorumBen de bekarken(çocuksuz hayat da bekarlıkmış wallasabah koşu-platesle başlıyordum güne. Sımsıkıydım ah ah
Aynen öyle, şimdi kalkıp başlayım ben fıstıkım uyurkenevet ben hem çocuksuz hem bekar olarak hedefi yakalamaya çalışıyorumbebek biraz büyüdükten sonra daha aktif olursun şimdilik elinden geldiğince..sonuçta 5 dakika bile hiçten iyidir değilmi
Merhaba.. Bugün dinlenme günü kasların dinlenmesi adına jillian içinde dinlenme günüymüş gibi yapıyorum bir ay yerine bir ay dört günde bitsin benim için daha iyi olacağını düşünüyorum yarın jillian ve esneme videosu olarak devam edeceğim
Focus t25 in esneme videosuda güzel 25 dk onada bakabilirsin bende esnemeyi atılıyordum önceden dizimi sakatladım öyle malesef..Kesinlikle esneme yapmak gerekli sanırım ya. Çünkü 3 gündür giriştim tekrar spor işine ve 3 gündür kedi gibi gerinme ihtiyacı duyuyorum sürekli
Yogaya girişesim var, yogadaki esneklik videoları işime yarayacaktır diye düşünüyorum bakalım. Vakit bulur da yaparsam inşallah
Esneme egzersizlerini hergün yap roxenMerhaba.. Bugün dinlenme günü kasların dinlenmesi adına jillian içinde dinlenme günüymüş gibi yapıyorum bir ay yerine bir ay dört günde bitsin benim için daha iyi olacağını düşünüyorum yarın jillian ve esneme videosu olarak devam edeceğim
Hergün yapıyorum video sonunda üç dakika var zaten birde sadece esneme videosu var haftada bir yapılan :)Esneme egzersizlerini hergün yap roxen
HeeeeeHergün yapıyorum video sonunda üç dakika var zaten birde sadece esneme videosu var haftada bir yapılan :)
Focus t25 in esneme videosuda güzel 25 dk onada bakabilirsin bende esnemeyi atılıyordum önceden dizimi sakatladım öyle malesef..
Yoga denemisliğim var başlangıç seviyesinde :)
benim şöyle bir hatam oldu beni izleyen bir erkek kardeş varken yapmaya çalıştım tabii her hareket esasında beni güldürdüğü için hakkını veremedim tam olarak bide şu var ne yapıyor diye ekrana bakmak gerekir e öyle olunca yine aynısını yapmamış oluyorsun , sabrın varsa aç türkçe konuşan biriyle yap derimAaa süper bakabilirim T25'in esmene videosuna.
Ne düşünüyorsun yoga hakkında? :) Uzaktan çok hoş gözüyor o esneklik, dinginlik.. İşin içine girince nasıl oluyor? :)
benim şöyle bir hatam oldu beni izleyen bir erkek kardeş varken yapmaya çalıştım tabii her hareket esasında beni güldürdüğü için hakkını veremedim tam olarak bide şu var ne yapıyor diye ekrana bakmak gerekir e öyle olunca yine aynısını yapmamış oluyorsun , sabrın varsa aç türkçe konuşan biriyle yap derim
sırf özendiğimden devam edebilirim ama bazı hareketler var çok güzel görünüyor
baldırlar yanıyor yaparken ve dokuduğunda daha sıkı ama ölçüm almadım henüz muhakkak etkisi vardır :)Bende birazdan cardio yapacağım ve yanına ab intervals eklerim :) Bu arada sizin alt bacaklarda değişim varmı? Ben incelsinler istiyorum da onların :)