Benim de ilk haftam olsun..videolara bakamadım..bebeğim var benim çok küçük ve bu aralar rahatsız biraz, yarım saatlik bile bişey yapmak biraz zor benim için ama el-kol-bacak bi hareketler yaparım artık kendi kendime:d doğumla 20 küsür kilo aldım, yaklaşık 15 i gitti kalan 7 kilo kendimi çok kötü hissettiyor. İnşallah en kısa sürede bişeye benzerim. Benim sezeryan olduğu için korktum, şu ana kadar bişey yapmaktan da çekindim. Youtube da takip ettiğim bi kanal var onu paylaşayım ben de.Gel gel ikinci haftaya bugün başlıyorum :)
allah bağışlasın bebeğiniBenim de ilk haftam olsun..videolara bakamadım..bebeğim var benim çok küçük ve bu aralar rahatsız biraz, yarım saatlik bile bişey yapmak biraz zor benim için ama el-kol-bacak bi hareketler yaparım artık kendi kendime:d doğumla 20 küsür kilo aldım, yaklaşık 15 i gitti kalan 7 kilo kendimi çok kötü hissettiyor. İnşallah en kısa sürede bişeye benzerim. Benim sezeryan olduğu için korktum, şu ana kadar bişey yapmaktan da çekindim. Youtube da takip ettiğim bi kanal var onu paylaşayım ben de.
Ah keşkem keşkem. Teşekkür ederim bu arada. Ama gerçekten kötü duruyor benim boyumda, iki kilo bile 5 kilo ederinde:/allah bağışlasın bebeğini
eminim ki iyi görünüyorsundur kendine haksızlık etme kalmış 7 kilo emzirme ile 2 ay bile sürmez gitmesi
Ne güzel ne güzelMerhabaa ...
2. haftanın ilk videosu yapıldı . Fark ne mi zorlandığım kısımlarda yeni başlayalar için olan hareketleri yapmak yerie kendimi zorlayıp Shaun T abimizi takip edip yapabiliyorum . Hı şu var alt bacak öyle bir çalıştı ki merdiven inip çıkarken bile cayır cayır
Bu sayfaya denk gelmemiştim inceleyeceğim :)
156Bu sayfaya denk gelmemiştim inceleyeceğim :)
Boyun kaçtı iki kilo beş duruyor :)
Mini mini :)
Mini mini :)
Afferin kızMerhaba..
2.hafta 4. gün videosunu yaptım bugün , yarın ki programda eksik olan video var ab intervals videosu bu eksikliği jillian ile doldurup yarından itibaren onada başlamayı düşünüyorum..Bakalım yapabilecek miyim
benim fıstıkım hastateşekkürler teşekkürler
sen ne yaptın
geçmiş olsun allah şifa versinMotivasyon
benim fıstıkım hastauyku uyumuyoruz pek,bana da yapıştı iyice. Fırsatım olmuyor, arada uyursa bişey yiyip içiyorum ancak. Bir de 3-5 kol bacak hareketi. O kucağımdayken çömelip kalkıyorum ya da onun karşısında saçma sapan dans ediyorum:d Yarım saatlik bir çalışmaya fırsat bulamıyorum maalesef. Squat falan başlamayı düşünüyorum,onlara bakınıyordum şimdi. Bacaklarım çok kalın:/
Amin, inşallah. Teşekkür ederimgeçmiş olsun allah şifa versin
başka bir topicte konuştuk bunu az önce öce yağ yakıp sıkılaştırsan daha iyi squattan önce evin içinde leslie ile yürüyüş yapsan daha iyi olur bence
bak bak 30 dk lık videoyu yaptıktan sonra squat programını yaparsınAmin, inşallah. Teşekkür ederim
Evin içinde oluyormuymuş leslie..ona hiç bakmamıştım. Bi bakınayım