Kendim için yasicam kocamda yerin dibine batsin canim hic bir kocaligini gormedim hayatimu mahvetti suan sigrdan baslayip kendi ayaklarim ustunde durcam insallahkocanı boşver ..
zor zamanında seni evden kovan ailene de mesafe koy .
Kur kendi hayatını , çalış kazan .
Kendin için yaşa.
Dayimin oglunu hayatimda evlenen kadar hic gormemistim tanimiyordum cunku onlar uzak sehirlerdeyidik sinra bir akrabamiz araya girmesiyle oldu guzel hayat vadiyle bede kandirildim yetrerki babamdan aile ici siddeten kurtulmak icin
aynen öyle oldu canim safligimda on plandaydı kesinlikle hiç bir kıymetin olmadı ne esim ne ailem tarafından arık hepsini soylicem yeni doğmuş bir bebek gibiKeşke vaat edilen hayatı bir tanısaydın önce..
Kandırılma diye bir şey yok bence, sen inanmak istemişsin ve inanmışsın.
aynen canim çok teşekkür ederim bir hata yaptim artık o hatayı bir omur ders edin cemAilenden kacmak icin bir aile uyesiyle evlenmis hata etmissin zaten
Zararin neresinden donsen kardir
Hakkinda hayirlisi olsun insallah bundan sonra hersey guzel olur senin icin 24 yas nedir ki sifirdan baslamak bile denemez cogu genc kadin bu yasta daha hicbir seye baslamamis oluyor
amin cümlemize.yaşadıklarından sonra kimseye minnet etmem insallah çok tesir ederim aĺlahta sizin gonlunuze göre versin her daim
canım benim 24 yaşında olduğun için çok şanslısın, zararın neresinden dönsen misali.. Allah ım yar ve yardımcın olsunBenim hayatim demek isterdim ama ben yasamamisim.aile sorunlarından dolayı evlilik kurtuluş sandım ve evlendim.2 ay içerisinde herşey oldu evlendiğim adam oz dayımın oğluydu benim ve hicbir seyin farkında değildim yeterki ailemden uzaklasayim gerçekten arkadaşlar ailem vardı ama ne baba ne anne ne abi hiçbir zamna yaranamadik ablam ve kardeşim3 bibirbirimize destek olduk hep şiddet küfür dayakherşey boştu 2 yil evliligim zindanda eşim olacak adam hiç bir zamna bana değer vermedi 1yil evin icndekaldim kaynaklarla bir evin içinde 3 bekar kaynim 2 gorumce aynı evde hizmetçi muamelesi görüyordum yetmezmiş gibi k aynanam görümcemin yaptıkları hiç hatirlamak bile istemiyorum zindan istessonra ayri eve ciktim ama hala esim bir yasamamizi istiyordu yemekleri beraberyemek beraber heryere gitmek gibi sabahtan kaynama gider temizliğini yapar eve giderdim bir gün gitmesem esim tarafından hakarete ugruyodum şiddete kadar veriyordu beni hiç ailesinden gormedi son kavgamizda neden annesine gitmedim o bu yüzden halbuki her gün gidiyorum bir gün gitmesem küfür şiddet herşey daha çok şey şimdi ayrıldım babam lara geldim dayanamayıp ama ailem beni kabul etmedi evdennkovdular be de anlamlara geldim şimdi babam arıyor gel diye eve hatalarını anlamışlar eşimden sese seda yok bosanmak karar verdim daha kendisine bildirmedi ailemi arayim be pişmanım diyormuş ama bana gelirsen bile değişmem diyor ikili oynuyor ailemin baskı yapıp beni tekrar göndermesi için onlara başka bana başka konuşuyor kısacası bitti herşey ne ailem ne esim hiçbiri yok benim için artık sıfırdan baslicam su an ablamdayim açıktan öğrenim hayatıma devam edip ise başlayıp hayata tekrar tutunmak istiyorum ama cok ta güçsüzlük Allahım yanımda olsun her daim yeter bana şimdi sıfırdan başlamak zor
Cok haklisiniz.Evet.
canim çocuk yok yorumun için çok tesekur ederim zor zamanlarimi atlatmak istiyorum bir an önce çok tesekur ederimDurumunuza cok uzuldum ve icimde dua ettim..guclu olun..ve o adama lutfen geri donmeyin.cocuk yok anadigim kadariyla..yeni bir hayata baskamak icin yasinizda gayer genc...prangalarinizi atiyorsunuz sonunda..esasinda zor gunler yasamis birinin mutlu kararini okudum az once...
yorumun icin tresekur ederim aynen canim çocukluk ışte ne diyuim ablam bende kal diyor ben calisip ona destek olmak istiyorum yük olmamak içinAileden uzaklasayim derken dayinizin oglunu mu sectiniz ben olsam 7 sulaleden uzak dururdum sizin icin gercekten zor hersey ablanizda da kalamazsiniz siginma evine gidip sinavlara haxirlanabilirsiniz en azindan sizi dıslayan olmaz..
saol arkadasm annen Allah sabir versin ben gecmisteyasadiklarim zorgunlerden baya etkilendim o yuzden zor geliyor herşey gözüme ama yasanmislaeda güçlü olmama sebebi oluyor45 yaşındaki annem sıfırdan başladı asgari ücret kira fatura derken ailesi kabul etmedi ve 2 kardesimle yaşıyor. .daha yasin kaç ki git çalış zor bazı şeyler ama istedikten sonra hersey olur.
Ablan evli sanirim rahat edebilecek misin eniste olcak sonucta ama bi sure kalip çalisp para kazanip kendi evine cıkabilirsinyorumun icin tresekur ederim aynen canim çocukluk ışte ne diyuim ablam bende kal diyor ben calisip ona destek olmak istiyorum yük olmamak için
ablamla eniştemannem babam gibiler sşimdilik onların yanındayım ama zamanla bende onlara destek olu cam insallah canim rabbim sizin de gonlunuze göre versinAblan evli sanirim rahat edebilecek misin eniste olcak sonucta ama bi sure kalip çalisp para kazanip kendi evine cıkabilirsin
helal olsun hal ana rabin banada unun ki gibi azim versin bana bende okuyup calisip hayata tutunmak istiyorum zor olsada bunu basarcagima inanıyorum Allah yardımcımız olsunCanım 24 yaş geç değilki üstelik sen bu acımazız hayata erken başlamışsın evlenerek halam 21 yaşında 2 çoçukla başladı hayatını sil baştan yaşamaya oda neler duydu yengemlerden ama pes etmedi şimdi kızları evlendi herşeyi var evi arabası hiç gocunmadan durmadan çalıştı babaannem bakdı çoçuklarına o iki iş yapıp gül gibi baktı çoçuklarına okiiii başardıysa 2 çoçukla 21 yaşında sen ondan dahada şanslısın senin çoçuğun yok daha hızlı çıkarsın zirveye rabbim her daim yardımcın olsun en kısa zamandada kurtulursun zalim kocandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?