• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24Yasinda sifirdan baslicam

Nasıl odE="justholdmetight, post: 43367140, member: 459681"]24 yaş yeniden başlamak için harika bir yaş.
Ben 23ümde yeniden başladım, yeni bir ülkede :KK28:[/QUOTE]
Nasil oldu canim çok zorlandığım ben çok korkuyorum sıfırdan başlamak için ama bir yandan da azmimi korumaya calisicam

Kuzenle yani yarı kardeşle evlenmek nedir yahu?
Çocukken beraber oynadığınız adamla aynı evi paylaşmak?
Nasıl bir kurtuluş düşüncesi bu?
Bir nevi ensest sayılabilecek bir evlilikten pek de hayır gelmez.
Eşiniz ne yaparsa yapsın dönmeyin, ailenize de aynı şekilde.
Kurun bir başınıza hayatınızı ve yaşamak neymiş bundan sonra anlayın.

Kuzenle hatta akraba ile evliliğe ben de karşıyım . Ama bu ensest ile bağdaştırmak çok yanlış. Ensest çok farklı ve iğrenç kavram .
Türk toplumunda akraba evliliği yıllardan beri olduğu için bazı kesimler için normal sayılıyor . Çok yanlış bir davranış ama bunu ensest ile bir tutamazsınız.
Buradaki kızın yaşadıklarının binde birini bile yasamadiginiz için onun hata yaparak akraba evliliği yapmasını yargılanamazsınız bana göre .
Herkesin hayatı maalesef toz pembe değil çünkü .

Kuzenle hatta akraba ile evliliğe ben de karşıyım . Ama bu ensest ile bağdaştırmak çok yanlış. Ensest çok farklı ve iğrenç kavram .
Türk toplumunda akraba evliliği yıllardan beri olduğu için bazı kesimler için normal sayılıyor . Çok yanlış bir davranış ama bunu ensest ile bir tutamazsınız.
Buradaki kızın yaşadıklarının binde birini bile yasamadiginiz için onun hata yaparak akraba evliliği yapmasını yargılanamazsınız bana göre .
evet bende istemezdim akraba evliligim olsun katılıyorum harfiyen size çok teşekkür ederim

Benim hayatım toz pembe çünkü hım...

Ensest nedir?
Peki kuzen, akraba nedir?
Ensest tanımının, vakasının içerisine kan bağınız bulunduğu, biyolojik olarak aynı genleri taşıdığınız yakın derece akrabaların dahil olduğunu size bildirmek isterim.
Amca, teyze, dayı, hala ve çocukları...

Belli ki bilginiz yok bu konuda çünkü.
Benim bir tutmama gerek yok, kavram ve davranışsal olarak zaten durumun açıklaması ensestten başka bir şey değildir.
Toplumda yaygın olması, bu yaşanılan durumu masumlaştırmıyor, hele de ben o toz pembe hayatımla hiç mi hiç yargılamıyorum.
Size olduğu gibi, konu sahibesine de yaşadığı şeyin tam olarak ne olduğunu açıklayıp, bundan sonraki hayatında o insanların hiçbirine yer vermemesi gerektiğini belirtiyorum.
Bir insan hata yapabilir ama böyle bir hatayı aile destekliyorsa onlardan da uzak durmak gerekir.

Size öğreti görevimi yerime getirdiğime göre, toz pembe panjurlu kötülüklerden ırak fanus gibi yaşatıma geri dönebilirim.
Boş atıp dolu tuttunuz, bu da günün karıdır.

Ensest nedir?
Ensest tanımının, vakasının içerisine kan bağınız bulunduğu, biyolojik olarak aynı genleri taşıdığınız yakın derece akrabaların dahil olduğunu size bildirmek isterim.

Benim bir tutmama gerek yok, kavram ve davranışsal olarak zaten durumun açıklaması ensestten başka bir şey değildir.
Toplumda yaygın olması, bu yaşanılan durumu masumlaştırmıyor, hele de ben o toz pembe hayatımla hiç mi hiç yargılamıyorum.
Size olduğu gibi, konu sahibesine de yaşadığı şeyin tam olarak ne olduğunu açıklayıp, bundan sonraki hayatında o insanların hiçbirine yer vermemesi gerektiğini belirtiyorum.
Bir insan hata yapabilir ama böyle bir hatayı aile destekliyorsa onlardan da uzak durmak gerekir.

Size öğreti görevimi yerime getirdiğime göre, toz pembe panjurlu kötülüklerden ırak fanus gibi yaşatıma geri dönebilirim.

Ensest bir ilişki olması için kişinin annesi , babası , dayısı , halası ya da torunu ile cinsel ilişkisi olması gerekir . Bunu en basitinden vikipediye bakarak bile görebilirsiniz.
Maalesef siz boş salladınız hanımefendi .

Ensest bir ilişki olması için kişinin annesi , babası , dayısı , halası ya da torunu ile cinsel ilişkisi olması gerekir . Bunu en basitinden vikipediye bakarak bile görebilirsiniz.
Maalesef siz boş salladınız hanımefendi .
Kelime anlamını girip, ilk satırı okumakla olmuyor bu işler.
Anlamak istemiyorsunuz herhalde.
Biyolojik olarak kan bağı olan ve aynı genleri taşıdığı kimseler...
Kuzenler gökten inmiyor, o hala dayının genleri aktarılıyor.
Vikipedi yerine biraz makale okumanızı, sosyoloji kitapları okumanızı öneririm.
Öğretime bir ansiklopediymişcesine sıradan insanların bilgi yüklemesi yaptığı siteyi örnek vermeniz bile, bu konuda ne kadar bilgi yoksunu olduğunuzu anlamama yetti.
Rica ederim, önemli değil.
Takıldığınız başka konular olursa yine yardımcı olabilirim.:KK14:

Kelime anlamını girip, ilk satırı okumakla olmuyor bu işler.
Anlamak istemiyorsunuz herhalde.
Biyolojik olarak kan bağı olan ve aynı genleri taşıdığı kimseler...
Vikipedi yerine biraz makale okumanızı, sosyoloji kitapları okumanızı öneririm.
Öğretime bir ansiklopediymişcesine sıradan insanların bilgi yüklemesi yaptığı siteyi örnek vermeniz bile, bu konuda ne kadar bilgi yoksunu olduğunuzu anlamama yetti.
Rica ederim, önemli değil.
Takıldığınız başka konular olursa yine yardımcı olabilirim.:KK14:

Ensest ilişkinin tanımı bellidir. Net olarak yazdığım gibidir . Vikipedi de zaten herşeyin tanımının doğru yazıldığı yer olduğu için ayrıca belirttim. Tanımlar oradan alıntılanır .
Ben bu konu ile ilgili okulda dersler aldım ve fikir sahibi olmam için yeterince okuduğumu düşünüyorum .
Sadece okuyan , araştıran , bilgi sahibi olan siz değilsiniz.
Ben zaten akraba evliliğine karşı olan bir insanım . Sadece bunun ensest ilişki ile bir tutulmasına karşı çıktım . Görüşümün de arkasındayım hala.
Laf sokmaya çalışmanız ve en sona koyduğunuz yüz ifadesi de sizi zeki göstermiyor üzgünüm .

Ensest ilişkinin tanımı bellidir. Net olarak yazdığım gibidir . Vikipedi de zaten herşeyin tanımının doğru yazıldığı yer olduğu için ayrıca belirttim. Tanımlar oradan alıntılanır .
Ben bu konu ile ilgili okulda dersler aldım ve fikir sahibi olmam için yeterince okuduğumu düşünüyorum .
Ben zaten akraba evliliğine karşı olan bir insanım . Sadece bunun ensest ilişki ile bir tutulmasına karşı çıktım . Görüşümün de arkasındayım hala.
Laf sokmaya çalışmanız ve en sona koyduğunuz yüz ifadesi de sizi zeki göstermiyor üzgünüm .
Bahsettiğiniz yerin önce ne olduğunu öğrenin.
Anabritanikadan bahsetmiyorsunuz, dünya genelinde sizin benim gibi insanların form girmesiyle oluşturulan bilgi toplama alanını sanki bilimsel bir çalışmaymış gibi örnek veriyorsunuz.
Doğruluğu ya da yanlışlığının hiçbir ispatı olmadığını da siz için değil, diğer bu iletimi okuyacak üyeler için belirtiyorum.
Vikipedi genel geçer doğrularla yazılmış gerçek bilgi edinme platformu değil, sosyal ağlar gibi üyelerce oluşturulan bilgi toplama alanıdır!
Her iletinizde daha da düzeltilecek şey çıkarıyorsunuz bana.
Bu sebeple son mesajımdır, hazırcılık yapmayalım.
Siz akıl hocanız olarak vikipedine devam edin.
Seçilen ikon ile zekilik arasında bağlantı kurmaya da çalışan sizsiniz, ben değil.
Emin olun, laf sokmaya çalışsaydım şuan bu açıklamaları yani aydınlatıcı bilgilerimi yazmakla zaman harcamaz, hemen lafımı söyler sonra da gülerek sizi izlerdim.

Bahsettiğiniz yerin önce ne olduğunu öğrenin.
Anabritanikadan bahsetmiyorsunuz, dünya genelinde sizin benim gibi insanların form girmesiyle oluşturulan bilgi toplama alanını sanki bilimsel bir çalışmaymış gibi örnek veriyorsunuz.
Doğruluğu ya da yanlışlığının hiçbir ispatı olmadığını da siz için değil, diğer bu iletimi okuyacak üyeler için belirtiyorum.
Vikipedi genel geçer doğrularla yazılmış gerçek bilgi edinme platformu değil, sosyal ağlar gibi üyelerce oluşturulan bilgi toplama alanıdır!
Her iletinizde daha da düzeltilecek şey çıkarıyorsunuz bana.
Bu sebeple son mesajımdır, hazırcılık yapmayalım.
Siz akıl hocanız olarak vikipedine devam edin.
Seçilen ikon ile zekilik arasında bağlantı kurmaya da çalışan sizsiniz, ben değil.
Emin olun, laf sokmaya çalışsaydım şuan bu açıklamaları yani aydınlatıcı bilgilerimi yazmakla zaman harcamaz, hemen lafımı söyler sonra da gülerek sizi izlerdim.

Vikipedi internet ortamının bir ansiklopedisi . Üyelerce oluşturuluyor ama sonuçta bir denetimden geçiyor . Yanlışlar düzeltiliyor vs.

Ayrıca benim akıl hocamın vikipedi olmadığını söyledim size . Tanımın bu olduğunu ve vikipedide de bu şekilde ifade edildiğini belirttim .

Bir kavramı kendi görüşlerinize göre tanımlayamazsınız . Beni rahatsız eden kısım bu her mesajda belirttiğim gibi.

O yüz ifadesi koymanın da ne kadar komik göründüğünü bilenler biliyor .

Size kendi yazdıklarınız ile kendinizi olmadığınız biri gibi hissetmeye devam edin .

Bu da benim son mesajımdır .

Bir ise girip ekonomik ozgurlugunuzu alin bakalim once bir. Sonradan hersey oturur yerine. Pek bilgim yok ama ablanizda kalmaniz sorun olursa belki su kadin siginma evlerine bi sure gidebilirsiniz. Helal ama. Boyle yasama boyun egmemenizi takdir ettim. Allah utandirmasin

Benim hayatim demek isterdim ama ben yasamamisim.aile sorunlarından dolayı evlilik kurtuluş sandım ve evlendim.2 ay içerisinde herşey oldu evlendiğim adam oz dayımın oğluydu benim ve hicbir seyin farkında değildim yeterki ailemden uzaklasayim gerçekten arkadaşlar ailem vardı ama ne baba ne anne ne abi hiçbir zamna yaranamadik ablam ve kardeşim3 bibirbirimize destek olduk hep şiddet küfür dayakherşey boştu 2 yil evliligim zindanda eşim olacak adam hiç bir zamna bana değer vermedi 1yil evin icndekaldim kaynaklarla bir evin içinde 3 bekar kaynim 2 gorumce aynı evde hizmetçi muamelesi görüyordum yetmezmiş gibi k aynanam görümcemin yaptıkları hiç hatirlamak bile istemiyorum zindan istessonra ayri eve ciktim ama hala esim bir yasamamizi istiyordu yemekleri beraberyemek beraber heryere gitmek gibi sabahtan kaynama gider temizliğini yapar eve giderdim bir gün gitmesem esim tarafından hakarete ugruyodum şiddete kadar veriyordu beni hiç ailesinden gormedi son kavgamizda neden annesine gitmedim o bu yüzden halbuki her gün gidiyorum bir gün gitmesem küfür şiddet herşey daha çok şey şimdi ayrıldım babam lara geldim dayanamayıp ama ailem beni kabul etmedi evdennkovdular be de anlamlara geldim şimdi babam arıyor gel diye eve hatalarını anlamışlar eşimden sese seda yok bosanmak karar verdim daha kendisine bildirmedi ailemi arayim be pişmanım diyormuş ama bana gelirsen bile değişmem diyor ikili oynuyor ailemin baskı yapıp beni tekrar göndermesi için onlara başka bana başka konuşuyor kısacası bitti herşey ne ailem ne esim hiçbiri yok benim için artık sıfırdan baslicam su an ablamdayim açıktan öğrenim hayatıma devam edip ise başlayıp hayata tekrar tutunmak istiyorum ama cok ta güçsüzlük Allahım yanımda olsun her daim yeter bana şimdi sıfırdan başlamak zor
Rabbim yardimcin olsun. Bende aynilarini yasadim ustume ne iftiralar atildi neler cektim simdi annemlerdeyim 51 gunluk bebegim ayagimda salliyorum. 17 yasindayim rabbim var yikilmiyorum. Allah cumlemizin yardimcisi olsun

24 yaş mı hiç geç değil...
yaşanmışlıklarınız sizi korkutan
azimli olun kendinizi geliştirmek için kurslara kayıt olun... iş arayın iş öğreten bir yer bulursanız, parası az demeyin geleciğime yatırım deyin başlayın...

Enbaştan hatayı zaten akrabanız ile evlenmek ile yapmışsınız... kesinlikle karşıyım akraba evliliğine şimdi düşünüyorum dayımın-amcamın-teyzemin-halamın oğlu benim kardeşim abimdir yahu nasıl aynı yatağa girilir aklım almıyor... yaşınız daha çok genç yolun başındasınız kendinize yeni bir hayat kurun..

helal olsun sana..
çok doğru karar vermişsin. çocuktan yokken 24 yaşında taşı sıksan suyunu çıkarırsın.
şimdi dik duruşunu hiç bozma.. ne iş olsa gir çalış bir yandan da oku..
namusunla yaptığın her iş helaldir.. hem çevre edinirsin yeni yeni kapılar açılır...
Allah yardımcın olsun..

Ensest nedir?

kuzenle evliliği ensestle bir tutmak nedir yahu..

Benim hayatim demek isterdim ama ben yasamamisim.aile sorunlarından dolayı evlilik kurtuluş sandım ve evlendim.2 ay içerisinde herşey oldu evlendiğim adam oz dayımın oğluydu benim ve hicbir seyin farkında değildim yeterki ailemden uzaklasayim gerçekten arkadaşlar ailem vardı ama ne baba ne anne ne abi hiçbir zamna yaranamadik ablam ve kardeşim3 bibirbirimize destek olduk hep şiddet küfür dayakherşey boştu 2 yil evliligim zindanda eşim olacak adam hiç bir zamna bana değer vermedi 1yil evin icndekaldim kaynaklarla bir evin içinde 3 bekar kaynim 2 gorumce aynı evde hizmetçi muamelesi görüyordum yetmezmiş gibi k aynanam görümcemin yaptıkları hiç hatirlamak bile istemiyorum zindan istessonra ayri eve ciktim ama hala esim bir yasamamizi istiyordu yemekleri beraberyemek beraber heryere gitmek gibi sabahtan kaynama gider temizliğini yapar eve giderdim bir gün gitmesem esim tarafından hakarete ugruyodum şiddete kadar veriyordu beni hiç ailesinden gormedi son kavgamizda neden annesine gitmedim o bu yüzden halbuki her gün gidiyorum bir gün gitmesem küfür şiddet herşey daha çok şey şimdi ayrıldım babam lara geldim dayanamayıp ama ailem beni kabul etmedi evdennkovdular be de anlamlara geldim şimdi babam arıyor gel diye eve hatalarını anlamışlar eşimden sese seda yok bosanmak karar verdim daha kendisine bildirmedi ailemi arayim be pişmanım diyormuş ama bana gelirsen bile değişmem diyor ikili oynuyor ailemin baskı yapıp beni tekrar göndermesi için onlara başka bana başka konuşuyor kısacası bitti herşey ne ailem ne esim hiçbiri yok benim için artık sıfırdan baslicam su an ablamdayim açıktan öğrenim hayatıma devam edip ise başlayıp hayata tekrar tutunmak istiyorum ama cok ta güçsüzlük Allahım yanımda olsun her daim yeter bana şimdi sıfırdan başlamak zor
Ne olursa olsun sakin o eve bir daha dönme çocuğun var mi bilmiyorum ailenle otur konuş yaptıkları herşeyi anlat ne zulüm ler gordugunu anlat esin seni arayip değişmediğini söylediği zaman sesini kaydet ailene dinlet madem ikili oynuyor sende bu oyunu boZ

Kuzenle yani yarı kardeşle evlenmek nedir yahu?
Çocukken beraber oynadığınız adamla aynı evi paylaşmak?
Nasıl bir kurtuluş düşüncesi bu?
Bir nevi ensest sayılabilecek bir evlilikten pek de hayır gelmez.
Eşiniz ne yaparsa yapsın dönmeyin, ailenize de aynı şekilde.
Kurun bir başınıza hayatınızı ve yaşamak neymiş bundan sonra anlayın.

Kesinlikle ensest bence de . Ama hala bazı yörelerde kız yabancıya gitmesin mantığıyla yapılıyor malesef :(

Aileden kaçmak için yine aile içinde evlilik yapmışsın.
kuzen kuzen olarak kalsa, evlenilecek potansiyelde olmasa keşke.. Ama artık keşke demenin anlamı yok.
Belliki sana kimseden fayda da yok, o halde aynen düşündüğün gibi yap çalışmaya başla.
Allah yardımcın olsun, kendine güven, insanlar çocuklarıyla kalıyor sokakta. Sen bi tık daha şanslısın bu bakımdan. Bahtın açık olsun bundan sonra

Zor ama imkansız değil..
Bence ailenizin yanına da dönmeyin eğer çok mecbur kalmazsanız..
Allah yardımcınız olsun..

Back