- 20 Haziran 2015
- 796
- 448
- 103
- 31
Öz evladının eşi değil yanlız kavun kokusu evlatlık oğlunun eşi idi oHz. Muhammed'in gelini ile evlendiğini unutmuşsunuz bir de sapık demişsiniz.
Sevgiler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öz evladının eşi değil yanlız kavun kokusu evlatlık oğlunun eşi idi oHz. Muhammed'in gelini ile evlendiğini unutmuşsunuz bir de sapık demişsiniz.
Sevgiler.
Öz evladının eşi değil yanlız kavun kokusu evlatlık oğlunun eşi idi o
Konu aşırı detay li bir konu bu konuda gelen vahiy okumanı rica ederimNe fark eder? Oğlunun eşi değil mi sonuçta?
o evlilikle yeni bir ayet iniyor, evlatlik cocuklarin esleri mustesna tutuluyor oz evlat olmadigindan..(Ahzab 37) ben bsyi yanlis biliyosaniz dogrusunu soylemek icin yaziyorum, ama siz ustun gelmek/sirf muhalif olmak icin komik oluyorsunuz.. bence iyi bi arastirma yapin, gerekirse yine konusalim.. konuyu sabote etmemis oluruz hem.. ii aksamlarHz. Muhammed'in gelini ile evlendiğini unutmuşsunuz bir de sapık demişsiniz.
Sevgiler.
Ne üstün gelmek gibi bir gayem var ne de muhalif. İnsan gibi tartışmayı beklemek lükse kaçar oldu artık.o evlilikle yeni bir ayet iniyor, evlatlik cocuklarin esleri mustesna tutuluyor oz evlat olmadigindan..(Ahzab 37) ben bsyi yanlis biliyosaniz dogrusunu soylemek icin yaziyorum, ama siz ustun gelmek/sirf muhalif olmak icin komik oluyorsunuz.. bence iyi bi arastirma yapin, gerekirse yine konusalim.. konuyu sabote etmemis oluruz hem.. ii aksamlar
İslam dininde sorgulamak, irdelemek, dusunmek, anlamaya calismak vardir.. ama 'bu ne be' tarzinda yargilamak yoktur.. cunku bu biraz haddi aşmak olur.. hem zaten her hususta bi hikmet mutlaka vardir.. kayinpederin geliniyle evlilik yapmasi toplumsal olarak bile hos bi durum degildir.. mesele İslami olunca bazi kesimler hoplayip ziplamaya basliyor nedense.. (size yonelik degil, genel konusuyorum)Ne üstün gelmek gibi bir gayem var ne de muhalif. İnsan gibi tartışmayı beklemek lükse kaçar oldu artık.
Kaba tabirle bir laf vardır, imam bilmem ne yaparsa cemaat bir şey yapar diye. Bir örnek yazacaktım ama vazgeçtim, forum kuralları nedeniyle. Örnek de gazetelere çıkmış bir haber aslında.
Akraba evliliğine onay verenler, arada hiç kan bağı olmayan kp ve eski gelinine neden onay vermez acaba? Ki bence her ikisi de yanlış her ikisi de benim midemi bulandırıyor. İlk satırdan sonrasını size yazmadım bu arada.