24Yasinda sifirdan baslicam

İnanın zor değil.Bende çoğu şeye sıfırdan başlayacağım.Allah hakkımızda hayırlısını versin.

güzel yorumun için çok tesekur ederim annenizi taktir ediyorum rabim banada mutlu bir hayat sevebilcegim ve onun beni sevebilcegi bir omur nasip etsin insallah cumlemize

0 dan başlamak eksi sonsuza doğru gitmekten çok daha iyidir bence
Hem yasınız çok genç
Umarım istediklerinizi elde edersiniz

Sıfırdan başlamıyorsun ki, en önemli şeyler, istek kararlılık var sende. Üstelik yaşadığın kötü şeylerden aldığın tecrübelerin, aklın, idrakin var. Rabbime Sığın, ondan yardım iste. Allah yanında olduktan sonra ailen olmasa ne olur. 24 yaş da evliliğini sifirlayip çalışmak için hiç de geç bir yaş değil.

güzel yorumun için çok tesekur ederim annenizi taktir ediyorum rabim banada mutlu bir hayat sevebilcegim ve onun beni sevebilcegi bir omur nasip etsin insallah cumlemize
Gerçekten siz de atlatabilirsiniz. Annem çok ağır şeyler yaşadı. Öyle ki intihara kadar gitti. Rabbim iyilerle karsilastirsin.

teşekkürler canim yorumun için gercek tren çok istekliyim güçlü olup acılarına üzüntülerini boyun gelmemek için elimden geleni yapi cam evet ailem yanımda değil bosanmak onlar için kabul edilemez bir durumu su sözde mutlu olduğumuzu bile bile göndermeye çalışıyorlar ama elhamdülillah aklım başımda boyun egmicem

Gerçekten siz de atlatabilirsiniz. Annem çok ağır şeyler yaşadı. Öyle ki intihara kadar gitti. Rabbim iyilerle karsilastirsin.
amin canim bende intiharı düşündüm tövbe ama sonra aklım başıma geldi kim için dedim degermi ?diye sordum kendime tabikidek ise değmez sukur gucluyum artik Allah sizinde gonlunuze gore versn

amin canim bende intiharı düşündüm tövbe ama sonra aklım başıma geldi kim için dedim degermi ?diye sordum kendime tabikidek ise değmez sukur gucluyum artik Allah sizinde gonlunuze gore versn
Kesinlikle.. Değer mi hic? Bencil olun. Kendinizi sevin biraz. Dua edin bol bol.. Hayat yeni başlıyor .. Dimdik durun.. Amin İnsAllah.. Allah büyüktür..

şu kuzen evliliklerine ensest demekten vazgecin artık.. ne biçim bi hakarettir bu? bana uygun degil deyin, yapmam deyin; ne demek ensest? Allah haram dememiş, Peygamberimiz(SAV) de hala kızıyla evlilik yapmış, gunumuzde de bi çok böyle evlilik var( cocuklar sakatmış vs konuyla ilgisi yok, ben kuzenle evlenin tartışmasında da degilim, olay cok farklı) ne demek sapık/ensest/vs vs.. ezberden konuşmayalım, biraz saygı lütfen..
(haa, kuzenimle evli degilim)

Kesinlikle.. Değer mi hic? Bencil olun. Kendinizi sevin biraz. Dua edin bol bol.. Hayat yeni başlıyor .. Dimdik durun.. Amin İnsAllah.. Allah büyüktür..
insallah canim elimden geldiginceguclu olmaya çalışıyorum artık başkası için değil kendim için yasicam

aynen arkadaşım harfiyen katılıyorum Allah yardımcımız olsun

Ohoo nikah düşmesine bakacak olursak, bir erkeğin boşatıp geliniyle evlenmesi de oluyor, nikah düşüyor yani.
Kan bağı var mı? Var. Yakın kan bağı mı? Evet. Bitmiştir o zaman.

Ohoo nikah düşmesine bakacak olursak, bir erkeğin boşatıp geliniyle evlenmesi de oluyor, nikah düşüyor yani.
bi kayınpederin, eşler boşansa bile gelinine nikahı düşmez.. fıkıh bilgisi böyle diyor.. araştırmanızı öneririm.. sevgiler

Ben hem seni çok yakın hissetim hemde ders çıkardım çünkü Allah biliyor ki bende gün yüzü görmedim ailem yüzünden ve bende kurtulmak istiyorum kim olursa evlenirim diyorum Allah bütün zorda olan insanlara yardım etsin inşallah sende kendi ayakların üzerinde durursun canım...

sizin icin arastirdim kisaca.. o gelini bosatip evlenenler sapkinmis demek ki..
ayette acikca anlatiliyor.. bosanma olsa bile kesinlikle nikah dusmez..

saol canim benim sakin öyle bir hata yapma ben ailem den kurtulmak için hiç görmediğim ve 1 ayda evlendim çok ama çok pişman olsun her günün eziyeti ailemin evini arar olmuştum ne olursa olsun el adamı ailen gibi olmuyor sakin öyle bir hata yapma saner çalış ise gir evde fazla vakit gecirmesin

Aradan hemen hemen bir ay geçti arkadaşlar beni evden kovan ailem geri çağırdılar tabi bede mesafe mi koruyorum geldim su an babbamlardayim ama her an tetikteyim bir yanlışları olursa geri ablamda kalicam kocam olacak serefsizden haber yok ben haftaya dava mi açmaya gidicem şimdi arkadaşlar size bir sorum olacak benim gelin altinlarimla ev alındı ben altınları mi talep etsem onları bana geri verirlerdi bilgisi olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…