- 2 Ağustos 2015
- 926
- 709
- 33
- 29
güzel yorumun için çok tesekur ederim annenizi taktir ediyorum rabim banada mutlu bir hayat sevebilcegim ve onun beni sevebilcegi bir omur nasip etsin insallah cumlemizeÖncelikle su kuzenle aşk , evlilik olayına yine değinmek istiyorum. Ne kardeşliği Allah aşkına. Aynı anne ve babadan değiller ki ..Pekala kuzenler de aşık olabiliyor. Gönül bu. Nikah düşüyor mu düşmüyor mu.? Düşüyor. Hayat bu hiç belli olmuyor.
Ha konu sahibi kendince bir kaçış yolu aramis. Benim annemle babam da kuzenler. Severek evlendiler. 40 küsur yaşta ayrıldılar. Annem kendine yeni bir hayat kurdu. Mutlu.Neden siz olmayasaniz üstelik çocuğunuz da yokmuş. Çoğu insan çocuklarıyla kaldıkları halde mücadele ediyorlar. Yaşınız da daha genç. Hakkınızda hayırlısı olsun. Hiçbirşeyi ertelemeyin..
Amin canim hayat çok zor gerçekten ben kendimi bildim bile bile sürekli acı çektim hem ailemde hem esimin elindeartık gerçekten mutlu olmak istiyorumİnanın zor değil.Bende çoğu şeye sıfırdan başlayacağım.Allah hakkımızda hayırlısını versin.
tesekurler sizinde istekleriniz olsun insallah dualrini eksik etmeyin gercekte cok zor durumdayim0 dan başlamak eksi sonsuza doğru gitmekten çok daha iyidir bence
Hem yasınız çok genç
Umarım istediklerinizi elde edersiniz
Gerçekten siz de atlatabilirsiniz. Annem çok ağır şeyler yaşadı. Öyle ki intihara kadar gitti. Rabbim iyilerle karsilastirsin.güzel yorumun için çok tesekur ederim annenizi taktir ediyorum rabim banada mutlu bir hayat sevebilcegim ve onun beni sevebilcegi bir omur nasip etsin insallah cumlemize
teşekkürler canim yorumun için gercek tren çok istekliyim güçlü olup acılarına üzüntülerini boyun gelmemek için elimden geleni yapi cam evet ailem yanımda değil bosanmak onlar için kabul edilemez bir durumu su sözde mutlu olduğumuzu bile bile göndermeye çalışıyorlar ama elhamdülillah aklım başımda boyun egmicemSıfırdan başlamıyorsun ki, en önemli şeyler, istek kararlılık var sende. Üstelik yaşadığın kötü şeylerden aldığın tecrübelerin, aklın, idrakin var. Rabbime Sığın, ondan yardım iste. Allah yanında olduktan sonra ailen olmasa ne olur. 24 yaş da evliliğini sifirlayip çalışmak için hiç de geç bir yaş değil.
amin canim bende intiharı düşündüm tövbe ama sonra aklım başıma geldi kim için dedim degermi ?diye sordum kendime tabikidek ise değmez sukur gucluyum artik Allah sizinde gonlunuze gore versnGerçekten siz de atlatabilirsiniz. Annem çok ağır şeyler yaşadı. Öyle ki intihara kadar gitti. Rabbim iyilerle karsilastirsin.
Kesinlikle.. Değer mi hic? Bencil olun. Kendinizi sevin biraz. Dua edin bol bol.. Hayat yeni başlıyor .. Dimdik durun.. Amin İnsAllah.. Allah büyüktür..amin canim bende intiharı düşündüm tövbe ama sonra aklım başıma geldi kim için dedim degermi ?diye sordum kendime tabikidek ise değmez sukur gucluyum artik Allah sizinde gonlunuze gore versn
insallah canim elimden geldiginceguclu olmaya çalışıyorum artık başkası için değil kendim için yasicamKesinlikle.. Değer mi hic? Bencil olun. Kendinizi sevin biraz. Dua edin bol bol.. Hayat yeni başlıyor .. Dimdik durun.. Amin İnsAllah.. Allah büyüktür..
aynen arkadaşım harfiyen katılıyorum Allah yardımcımız olsunşu kuzen evliliklerine ensest demekten vazgecin artık.. ne biçim bi hakarettir bu? bana uygun degil deyin, yapmam deyin; ne demek ensest? Allah haram dememiş, Peygamberimiz(SAV) de hala kızıyla evlilik yapmış, gunumuzde de bi çok böyle evlilik var( cocuklar sakatmış vs konuyla ilgisi yok, ben kuzenle evlenin tartışmasında da degilim, olay cok farklı) ne demek sapık/ensest/vs vs.. ezberden konuşmayalım, biraz saygı lütfen..
(haa, kuzenimle evli degilim)
Ohoo nikah düşmesine bakacak olursak, bir erkeğin boşatıp geliniyle evlenmesi de oluyor, nikah düşüyor yani.şu kuzen evliliklerine ensest demekten vazgecin artık.. ne biçim bi hakarettir bu? bana uygun degil deyin, yapmam deyin; ne demek ensest? Allah haram dememiş, Peygamberimiz(SAV) de hala kızıyla evlilik yapmış, gunumuzde de bi çok böyle evlilik var( cocuklar sakatmış vs konuyla ilgisi yok, ben kuzenle evlenin tartışmasında da degilim, olay cok farklı) ne demek sapık/ensest/vs vs.. ezberden konuşmayalım, biraz saygı lütfen..
(haa, kuzenimle evli degilim)
bi kayınpederin, eşler boşansa bile gelinine nikahı düşmez.. fıkıh bilgisi böyle diyor.. araştırmanızı öneririm.. sevgilerOhoo nikah düşmesine bakacak olursak, bir erkeğin boşatıp geliniyle evlenmesi de oluyor, nikah düşüyor yani.
Kan bağı var mı? Var. Yakın kan bağı mı? Evet. Bitmiştir o zaman.
sizin icin arastirdim kisaca.. o gelini bosatip evlenenler sapkinmis demek ki..Ohoo nikah düşmesine bakacak olursak, bir erkeğin boşatıp geliniyle evlenmesi de oluyor, nikah düşüyor yani.
Kan bağı var mı? Var. Yakın kan bağı mı? Evet. Bitmiştir o zaman.
saol canim benim sakin öyle bir hata yapma ben ailem den kurtulmak için hiç görmediğim ve 1 ayda evlendim çok ama çok pişman olsun her günün eziyeti ailemin evini arar olmuştum ne olursa olsun el adamı ailen gibi olmuyor sakin öyle bir hata yapma saner çalış ise gir evde fazla vakit gecirmesinBen hem seni çok yakın hissetim hemde ders çıkardım çünkü Allah biliyor ki bende gün yüzü görmedim ailem yüzünden ve bende kurtulmak istiyorum kim olursa evlenirim diyorum Allah bütün zorda olan insanlara yardım etsin inşallah sende kendi ayakların üzerinde durursun canım...
Hz. Muhammed'in gelini ile evlendiğini unutmuşsunuz bir de sapık demişsiniz.sizin icin arastirdim kisaca.. o gelini bosatip evlenenler sapkinmis demek ki..
ayette acikca anlatiliyor.. bosanma olsa bile kesinlikle nikah dusmez..
Eki Görüntüle 1682409
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?