24Yasinda sifirdan baslicam

Ablanda kal tabi inanma eşine oku işe gir kimseye muhtaç kalma Allah yardımcın olsun.

Üniversite okusan da hemen hemen aynı yaslarda hayata atılmıs olacaktın yani suan yasıtlarınla konumun aynı ve kaçırdığın birsey yok.Ablanın yanında ne kadar kalabilirsin evli mi bilmiyorum ama her ne olursa olsun okuluna devam ederken ufaktan bir is bulmaya bak hem sana iyi gelir hemde az buçuk ablana da destek olmus olursun.Hakkında hayırlısı arkadasım her zaman güçlü ol ve kendine güven...

Dayının oğlunu tanıyordun, aileden daha mı iyi olacaktı da kurtuluşu onda gördün. Keza olmamış da.
Şu an çıkmazdasın kendine göre, ama yapabileceğin başka bir şey de yok. 24 yaş geç bir yaş değil ki insanlar 50-60 ta sil baştan yapıyorlar. Her şeyde bir hayır var diyerek kendini toplamaya çalış.

ohooo 24 yaş nedir ki?
her koşulda gençler artık bu yaşlardan sonra başlıyorlar yaşamaya.
geçmişi silin ve geleceğiniz için uğraşın bu saatten sonra.
allah yardımcınız olsun.

Ceasaretine bayıldım bence dik dur , ve eğitime devam et
evlilik bekarlıktan zor ,
öyle toz pembe diziler gibi değil ve zaten her evlenende mutlu olmuyor olamıyor , bu konuda asla çabuk davranmamak gerek ,çünkü en çok kadınlar eziliyor ve yoruluyor birde mesliki donanımın yoksa maddi yönden ezilmeye mahkumsun iyi adam yok , aşk zaten kocaman masal kadınları kandırma sözü , konuştuğun erkeklerle mesafeli ve seçici ol

İnsan bazen hayatta tek kalabiliyor. Ailen tarafından da yakın çevren tarafından da eşin tarafından da olabilir. Ama sen güçlü olup ayakta kalmalısın geriye bakma daima ileriye yönel kendin için bir şeyler yap kendi hayatını kur ve kendi ayaklarının üzerinde dur. Rabbim güç versin yardımcın olsun umutsuzluğu hiçbir zaman kapılma her karanlığın bir aydınlığı vardır.Derdi veren derdin çözümünü unutmamıştır

kocanı boşver ..
zor zamanında seni evden kovan ailene de mesafe koy .
Kur kendi hayatını , çalış kazan .
Kendin için yaşa.

cok teşekkür ederim guzel yorumun için insallah tuzlu olmayı her daim başarı rum

Rabbim yardimcin olsun. Bende aynilarini yasadim ustume ne iftiralar atildi neler cektim simdi annemlerdeyim 51 gunluk bebegim ayagimda salliyorum. 17 yasindayim rabbim var yikilmiyorum. Allah cumlemizin yardimcisi olsun
amin canim zor zamanlarimizi atlatıp kendimize mutlu olacağımız hayat kurarız insallah

cok saolun bende safligima cocukluguma geldi evlligim aileden kacis ve bir bakima kandirldim guzel hayat vadiyle dediginz gibi calisip kendime faydam olucak cunku kimseden fayda yok

Geçmiş olsun,Allah güzel günler göstersin.

24 yaşında sıfırdan başlamak nedir ki,zaten herkesin sıfırdan başladığı bir yaş.
Ama daha çok yolun var.Ailen aynı aile.Geri dönsen seni ya barıştırmak isteyecekler veya başkasıyla evlendirmek isteyecekler.
Ben senin yerinde olsam ablamın yanında kalırım.Bu arada eğitimime açıktan da olsa devam etmeye çalışırım,bir yandan da çalışırım.Ablanın evinde şartlar uygun mu bilemem tabii,enişte etkeni var.
Ailenin yanına dönsen bile yine önce iş ve eğitim diyorum.Yoksa sürekli aynı kısır döngüye girersin.

teşekkür ederim ablam evli sağolsun benim yanımda kal diyor bende okulumu okuyup çalışınca kendisine de destek olmak istiyorum dualarını eksik etmeyin sizin de herşey gönlünüzce olsun

Dayimin oglunu hayatimda evlenen kadar hic gormemistim tanimiyordum cunku onlar uzak sehirlerdeyidik sinra bir akrabamiz araya girmesiyle oldu guzel hayat vadiyle bede kandirildim yetrerki babamdan aile ici siddeten kurtulmak icin

ohooo 24 yaş nedir ki?
her koşulda gençler artık bu yaşlardan sonra başlıyorlar yaşamaya.
geçmişi silin ve geleceğiniz için uğraşın bu saatten sonra.
allah yardımcınız olsun.

cok saolun benim ne ailem ne esim hepsini insan sınıfına sokmam artık bu yaptıklarından sonra Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…