• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24Yasinda sifirdan baslicam

Üniversite okusan da hemen hemen aynı yaslarda hayata atılmıs olacaktın yani suan yasıtlarınla konumun aynı ve kaçırdığın birsey yok.Ablanın yanında ne kadar kalabilirsin evli mi bilmiyorum ama her ne olursa olsun okuluna devam ederken ufaktan bir is bulmaya bak hem sana iyi gelir hemde az buçuk ablana da destek olmus olursun.Hakkında hayırlısı arkadasım her zaman güçlü ol ve kendine güven...

Benim hayatim demek isterdim ama ben yasamamisim.aile sorunlarından dolayı evlilik kurtuluş sandım ve evlendim.2 ay içerisinde herşey oldu evlendiğim adam oz dayımın oğluydu benim ve hicbir seyin farkında değildim yeterki ailemden uzaklasayim gerçekten arkadaşlar ailem vardı ama ne baba ne anne ne abi hiçbir zamna yaranamadik ablam ve kardeşim3 bibirbirimize destek olduk hep şiddet küfür dayakherşey boştu 2 yil evliligim zindanda eşim olacak adam hiç bir zamna bana değer vermedi 1yil evin icndekaldim kaynaklarla bir evin içinde 3 bekar kaynim 2 gorumce aynı evde hizmetçi muamelesi görüyordum yetmezmiş gibi k aynanam görümcemin yaptıkları hiç hatirlamak bile istemiyorum zindan istessonra ayri eve ciktim ama hala esim bir yasamamizi istiyordu yemekleri beraberyemek beraber heryere gitmek gibi sabahtan kaynama gider temizliğini yapar eve giderdim bir gün gitmesem esim tarafından hakarete ugruyodum şiddete kadar veriyordu beni hiç ailesinden gormedi son kavgamizda neden annesine gitmedim o bu yüzden halbuki her gün gidiyorum bir gün gitmesem küfür şiddet herşey daha çok şey şimdi ayrıldım babam lara geldim dayanamayıp ama ailem beni kabul etmedi evdennkovdular be de anlamlara geldim şimdi babam arıyor gel diye eve hatalarını anlamışlar eşimden sese seda yok bosanmak karar verdim daha kendisine bildirmedi ailemi arayim be pişmanım diyormuş ama bana gelirsen bile değişmem diyor ikili oynuyor ailemin baskı yapıp beni tekrar göndermesi için onlara başka bana başka konuşuyor kısacası bitti herşey ne ailem ne esim hiçbiri yok benim için artık sıfırdan baslicam su an ablamdayim açıktan öğrenim hayatıma devam edip ise başlayıp hayata tekrar tutunmak istiyorum ama cok ta güçsüzlük Allahım yanımda olsun her daim yeter bana şimdi sıfırdan başlamak zor
Dayının oğlunu tanıyordun, aileden daha mı iyi olacaktı da kurtuluşu onda gördün. Keza olmamış da.
Şu an çıkmazdasın kendine göre, ama yapabileceğin başka bir şey de yok. 24 yaş geç bir yaş değil ki insanlar 50-60 ta sil baştan yapıyorlar. Her şeyde bir hayır var diyerek kendini toplamaya çalış.

ohooo 24 yaş nedir ki?
her koşulda gençler artık bu yaşlardan sonra başlıyorlar yaşamaya.
geçmişi silin ve geleceğiniz için uğraşın bu saatten sonra.
allah yardımcınız olsun.

Ceasaretine bayıldım bence dik dur , ve eğitime devam et
evlilik bekarlıktan zor ,
öyle toz pembe diziler gibi değil ve zaten her evlenende mutlu olmuyor olamıyor , bu konuda asla çabuk davranmamak gerek ,çünkü en çok kadınlar eziliyor ve yoruluyor birde mesliki donanımın yoksa maddi yönden ezilmeye mahkumsun iyi adam yok , aşk zaten kocaman masal kadınları kandırma sözü , konuştuğun erkeklerle mesafeli ve seçici ol

İnsan bazen hayatta tek kalabiliyor. Ailen tarafından da yakın çevren tarafından da eşin tarafından da olabilir. Ama sen güçlü olup ayakta kalmalısın geriye bakma daima ileriye yönel kendin için bir şeyler yap kendi hayatını kur ve kendi ayaklarının üzerinde dur. Rabbim güç versin yardımcın olsun umutsuzluğu hiçbir zaman kapılma her karanlığın bir aydınlığı vardır.Derdi veren derdin çözümünü unutmamıştır

kocanı boşver ..
zor zamanında seni evden kovan ailene de mesafe koy .
Kur kendi hayatını , çalış kazan .
Kendin için yaşa.

Bir ise girip ekonomik ozgurlugunuzu alin bakalim once bir. Sonradan hersey oturur yerine. Pek bilgim yok ama ablanizda kalmaniz sorun olursa belki su kadin siginma evlerine bi sure gidebilirsiniz. Helal ama. Boyle yasama boyun egmemenizi takdir ettim. Allah utandirmasin
cok teşekkür ederim guzel yorumun için insallah tuzlu olmayı her daim başarı rum

Rabbim yardimcin olsun. Bende aynilarini yasadim ustume ne iftiralar atildi neler cektim simdi annemlerdeyim 51 gunluk bebegim ayagimda salliyorum. 17 yasindayim rabbim var yikilmiyorum. Allah cumlemizin yardimcisi olsun
amin canim zor zamanlarimizi atlatıp kendimize mutlu olacağımız hayat kurarız insallah

24 yaş mı hiç geç değil...
yaşanmışlıklarınız sizi korkutan
azimli olun kendinizi geliştirmek için kurslara kayıt olun... iş arayın iş öğreten bir yer bulursanız, parası az demeyin geleciğime yatırım deyin başlayın...
helal olsun sana..guzeyorumun izin çok teşekkür ederim dik duruşunda kararlıyım bu saat en sonra hayatımda beni uzenin yanında 1 dk bile durmam bu yasadiklarimda kendime haya dersi olsun
çok doğru karar vermişsin. çocuktan yokken 24 yaşında taşı sıksan suyunu çıkarırsın.
şimdi dik duruşunu hiç bozma.. ne iş olsa gir çalış bir yandan da oku..
namusunla yaptığın her iş helaldir.. hem çevre edinirsin yeni yeni kapılar açılır...
Allah yardımcın olsun..

Ne olursa olsun sakin o eve bir daha dönme çocuğun var mi bilmiyorum ailenle otur konuş yaptıkları herşeyi anlat ne zulüm ler gordugunu anlat esin seni arayip değişmediğini söylediği zaman sesini kaydet ailene dinlet madem ikili oynuyor sende bu oyunu boZ
Ne olursa olsun sakin o eve bir daha dönme çocuğun var mi bilmiyorum ailenle otur konuş yaptıkları herşeyi anlat ne zulüm ler gordugunu anlat esin seni arayip değişmediğini söylediği zaman sesini kaydet ailene dinlet madem ikili oynuyor sende bu oyunu boZ

Aileden kaçmak için yine aile içinde evlilik yapmışsın.
kuzen kuzen olarak kalsa, evlenilecek potansiyelde olmasa keşke.. Ama artık keşke demenin anlamı yok.
Belliki sana kimseden fayda da yok, o halde aynen düşündüğün gibi yap çalışmaya başla.
Allah yardımcın olsun, kendine güven, insanlar çocuklarıyla kalıyor sokakta. Sen bi tık daha şanslısın bu bakımdan. Bahtın açık olsun bundan sonra
cok saolun bende safligima cocukluguma geldi evlligim aileden kacis ve bir bakima kandirldim guzel hayat vadiyle dediginz gibi calisip kendime faydam olucak cunku kimseden fayda yok

Geçmiş olsun,Allah güzel günler göstersin.

24 yaşında sıfırdan başlamak nedir ki,zaten herkesin sıfırdan başladığı bir yaş.
Ama daha çok yolun var.Ailen aynı aile.Geri dönsen seni ya barıştırmak isteyecekler veya başkasıyla evlendirmek isteyecekler.
Ben senin yerinde olsam ablamın yanında kalırım.Bu arada eğitimime açıktan da olsa devam etmeye çalışırım,bir yandan da çalışırım.Ablanın evinde şartlar uygun mu bilemem tabii,enişte etkeni var.
Ailenin yanına dönsen bile yine önce iş ve eğitim diyorum.Yoksa sürekli aynı kısır döngüye girersin.

Üniversite okusan da hemen hemen aynı yaslarda hayata atılmıs olacaktın yani suan yasıtlarınla konumun aynı ve kaçırdığın birsey yok.Ablanın yanında ne kadar kalabilirsin evli mi bilmiyorum ama her ne olursa olsun okuluna devam ederken ufaktan bir is bulmaya bak hem sana iyi gelir hemde az buçuk ablana da destek olmus olursun.Hakkında hayırlısı arkadasım her zaman güçlü ol ve kendine güven...
teşekkür ederim ablam evli sağolsun benim yanımda kal diyor bende okulumu okuyup çalışınca kendisine de destek olmak istiyorum dualarını eksik etmeyin sizin de herşey gönlünüzce olsun

Dayının oğlunu tanıyordun, aileden daha mı iyi olacaktı da kurtuluşu onda gördün. Keza olmamış da.
Şu an çıkmazdasın kendine göre, ama yapabileceğin başka bir şey de yok. 24 yaş geç bir yaş değil ki insanlar 50-60 ta sil baştan yapıyorlar. Her şeyde bir hayır var diyerek kendini toplamaya çalış.
Dayimin oglunu hayatimda evlenen kadar hic gormemistim tanimiyordum cunku onlar uzak sehirlerdeyidik sinra bir akrabamiz araya girmesiyle oldu guzel hayat vadiyle bede kandirildim yetrerki babamdan aile ici siddeten kurtulmak icin

ohooo 24 yaş nedir ki?
allah yardımcınız olsun.aynen gecmisimi silicem yok benim icin dualrinizi eksik etmeyin tesekurler
ohooo 24 yaş nedir ki?
allah yardımcınız olsun.

İnsan bazen hayatta tek kalabiliyor. Ailen tarafından da yakın çevren tarafından da eşin tarafından da olabilir. Ama sen güçlü olup ayakta kalmalısın geriye bakma daima ileriye yönel kendin için bir şeyler yap kendi hayatını kur ve kendi ayaklarının üzerinde dur. Rabbim güç versin yardımcın olsun umutsuzluğu hiçbir zaman kapılma her karanlığın bir aydınlığı vardır.Derdi veren derdin çözümünü unutmamıştır
cok saolun benim ne ailem ne esim hepsini insan sınıfına sokmam artık bu yaptıklarından sonra Allah yardımcımız olsun

Back