23 Yaş Çok Mu Geç? Lütfen Yardım Eder Misiniz

Çok geçmiş olsun öncelikle, umarım en kısa zamanda tamamen kavuşursunuz sağlığınıza. 23 yaşın nesi geçmiş? Ayrıca geç olup olmadığına kim karar veriyor? Bunu söyleyen insanların ya hayatta hiçbir amacı yoktur ya da iyi niyetli değildir bence. Böylesine güzel bir hayal kuran insanın sırtı sıvazlanır, destek olunur. Hayalinden vazgeçirmeye teşebbüs edilmez. Lütfen hayalinizi yarım bırakmayın, gerçekten istedikten sonra muhakkak başarırsınız. Diyelim ki bir şeyler ters gitti ve olmadı ya da fikriniz değişti. En azından denedim, keşke demiyorum demek için bile bu yola girmelisiniz kesinlikle. Her şey gönlünüzce olsun.

Zaten geç evlen . 23 yaş daha çok küçük ne evliliği. Zaten bir tek bizim millet de var bu evlilik merakı. 32 yaşında evlendim, bir tane çocuğum ve çok şükür mutlu bir evliliğim var 13 senedir..Ehliyetimi 40'tan sonra aldım, gayet güzel kullanıyorum, arabamı da aldım Evimi de 37-38 yaşlarında aldım. Hiç de geç değildi bence. Herşey insanın kafasında başlar, biter

Ohooo daha herseyin en basindasin.23 yas ne ki gencsin hem de cok gencsin
Arkadaslarin da cok bosbogaz.insanin hevesini kiran ,modunu dusuren tiplerden nefret ederim.asil onlar genc yasta evlenip barklanip hayatlarini mahvetmis

Şuanda 23 yaşinda olan kimin ya da kaç kisinin "kendisinin calisirak" aldigi evi arabasi varmiş acaba ya?
Bir de evli olacak cildirmis olmalilar.

21 yasimda evlendim 31 yasinda tekrar ülke degistirdim daha bu yaz tasindik. Çalismiyordum calismaya basladim hatta bu yastan sonra tekrar yeni bir işe girişmeyi istiyorum hayatimizi bambaska bir yöne cektik ama bu daha başlangic yolun basindayiz tekrar. Eşimle gidecegimiz ulkelerin planlarini yapiyoruz yine.
Herkes kendi zamaninda koşar. Hic biseye gec kalmiyorsun.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim
Ben aslında çok azimli birisiyimdir. Hastalığım olmasaydı, o yıl üniversitesiye başlasaydım, biliyorum ki şuan çok iyi yerlerde olurdum. Burada benden yaşça büyük kadınlar ne çok şeyi başarmışlar, hepsi bana umut oldu.

Ohooo daha herseyin en basindasin.23 yas ne ki gencsin hem de cok gencsin
Arkadaslarin da cok bosbogaz.insanin hevesini kiran ,modunu dusuren tiplerden nefret ederim.asil onlar genc yasta evlenip barklanip hayatlarini mahvetmis
Yorumunuz için teşekkür ederim
Ben de bu olay olana kadar öyle insanlar olduklarını bilmiyordum. Genç olduğumu hatırladım yorumlar sayesinde :)

Eeeee ne yapmanı istiyorlar peli 23üm oh yaşlandım diyip kazandığın okula gitmeyip ne yapmanı bekliyorlar? Hayatboyu evde mi oturcaksın yaniYaşın gayet genç, 23lük ofis açmış terapist de tanımıyorum yaşıtların da iş sahibi olmadı yani merak etmeO insanlar arkadaşın değil , okula başlayıp yeni çevre edin diyorum

Bence hiçbir şey için geç değil insanlar 50 yaşında üniversite okuyor ne alakası var hiç geç değil siz hiç kimseye takılmayın hedeflerinize odaklanın

23 yas gec ise biz evden disari cikmayalim benim bi arkadasim 36 yasinda okudu psikolojiyi , zayifladi, yuksek lisans yapti su an doktora sinavlarina hazirlaniyor egitimler veriyor hic ama hic gec kalmis degilsiniz bence hemen yarin hedefleriniz icin ilk adimi aton ama size ilk tavsiyem su olur arkadas cevrenizi degistirin , 2025 guzellikler getirsin size

40yasinda tekrar ünv okuyanlar var, seni kiskaniyorlar basaracagini biliyorlar o yüzden seni aşağı çekiyorlar vazgeçme istediklerini yap.

1 aydır hiç görüşmüyorum. Sadece derslerime odaklandım, üniversitem başlayınca hem okuldan hem de iş yerinden arkadaş edinirim diye düşündüm bende
Onlar 23 e kadar bir şeyler yaptın yaptın, yapmadın artık çok geç olarak düşünüyorlar. Sanırsam toplumsal kalıplara girmişler

Bu sene 2 senelik üni kazandım 43 yaşındayım teşekkürler
Ben bunu onlara da söylemiştim. İnsanlar 40 yaşında kariyer sahibi oluyorlar, okuyorlar diye.
Bana "sen iş hayatını bilmezsin, onlar sadece heveslerini alıyorlar, yoksa 40 yaşında ki kadın anca menopoza girer" demişlerdi.
Çok üzülmüştüm. Sanırsam başarabileceğimi bildikleri için beni aşağıya çekmeye çalıştılar, yinede kalbimden kötülük geçiren birisi değilim.

İnsan istedikten sonra hiçbir şey için geç değil kaldı ki henüz çok gençsin. Sadece konudan bağımsız şunu söyleyebilirim. Psikoloji şu an hali hazırda yığılmanın olduğu bir bölüm malesef ki ve meslek yasası da olmadığı için iki sertifika alan kendini “terapist” ilan ettiği bir sektör haline dönüştü. İyi bir terapist olabilmek için mezun olduktan sonra yüksek lisans yapıp bir sürü eğitim alman gerekiyor ve hepsi maalesef ki çok ciddi ücretli. Yani sadece lisans okumakla bitmiyor iş. Eğer ki bunları yaparım ve gerekli bütçemde var diyorsan giriş yoksa başka bölümlerde bakabilirsin

Yorumunuz için çok teşekkür ederim
Ne kadar güzel yazmışsınız. Ben bu yolda her şeye varım, zaten çok azimli birisiyimdir. Hiç yoktan denemiş olurum, ileride içimde kalmasını istemem :)

Daha menepoza girmek gibi bir derdim yok :) tabi 20li yaslardayken 40 lar çok yaşlı geliyor ama öyle birşey yok sen kimseyi dinleme hiç birşey için geç değil ben 38 den sonra değiştirdim hayatımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…