23 Yaş Çok Mu Geç? Lütfen Yardım Eder Misiniz

ne salak arkadaslarin varmis. neden hala onlqrla berabersin ki? onlarla takildikcq sadece geri gidersin
Liseden arkadaşlarım hepsi. Ben hedeflerimi söyleyince bir anda böyle davranmaya başladılar. Yoksa önceden çok iyi anlasirdik, ben de onlardan hiç beklemezdim çok şaşırdım

Hayır tabiki gören de bunları 90 yaşında falan yapmak istiyorsun sanacak
Arkadaşların kesinlikle arkadaş değil, birini böyle aşağı çeken bir kitleye arkadaş denmez, arkadaş görünümlü düşman denir. Destekleyip "okumuş" arkadaşların cesaret vereceğini yerde dibe çekmeye çalışıyor seni. Arkadaşlarından uzaklaş hedefine odaklan, yap ve başar.

Yoo hayır zaten ilk önceliğim evlilik olamaz. Benim tek istediğim okumak ve meslek sahibi olmak. Sadece arkadaşlarımdan fikir almak istemiştim, alaya alinacağimi düşünemedim
Yorumunuz için teşekkür ederim :)

Ne güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim

Hayat daha yeni başlıyor. Genceciksin, geç değil tabiki. 40-50 yaşlarında hatta daha büyük yaşta birkaç üniversite okuyan insanlar var.

Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum

Arkadaşın kıskançlıktan beynini kullanmayı unutmuş. Sınav sürecinde bu sözde arkadaş ile görüşmeyin.
Son bir aydır hiç biriyle görüşmedim, derslerime odakliyim.
Sanmıştım ki destek olurlar, alay edeceklerini tahmin etmemiştim. Samimi bir insanimdir, üniveriste ortamında arkadaş edinebilirim. Zaten benim için önemli olan ilk öncelikle derslerim

Bebeksin yahu daha, hepsini yaparsın.

O seni aşağı çeken insanları hayatından çıkartmalısın ilk olarak.

Yorumunuz için teşekkür ederim :)
Zaten son bir aydır hiç biriyle görüşmüyorum, sadece derslerime odaklandım.

Bebeksin yahu daha, hepsini yaparsın.

O seni aşağı çeken insanları hayatından çıkartmalısın ilk olarak.
Zaten son bir aydır hiç biriyle görüşmüyorum. Sadece derslerime çalışıyorum.
23 yaşında ev araba bir mesleğe ve diplomaya sahip olmanın, evli olmanın çok büyük bir başarı olduğunu, geri kalan yaşların çok geç olduğunu düşünüyorlar.
İyi ki böyle bir olayı yaşamışım, hayatımdan onları çıkarmam gerekiyormuş demek ki.

Neden geç olsun. Çok gençsin daha. Sana köstek olanlar seni kıskananlardır. Vazgeçme

22 yaşında üniversiteden mezun oldum ama 35 yaşında atanıp rahat edebileceğim ve tatmin olduğum bi iş hayatına başladım.
21 yaşında nişanlandım, erkenden evlenip yuva kurayım çocuk yapayım diye ama olmadı ayrıldım.
Sonra 34 yaşında evlenip 38de boşandım.
Hala çok gencim ve hiçbir şey için geç kalmadım =)
Sağlığına kavuştuysan ki umarım öyledir, hiçbir şey için geç kalmadığını bil.
Aslında her şey olması gerektiğinde oluyor.
Kendini asla kimseyle kıyaslama.
Hayat da yetişmek zorunda olduğumuz bi şey değil.
Keyfini çıkara çıkara canın ne istiyorsa onu yap.

Çok istiyorsaniz yaparsiniz. Evet normalde sirayla yapiliyor okul, evlilik iş bunlarin belli bir yaşi ve sırasi oluyor toplumum ideal belirledigi ve bazi insanlar bu standart siralamayi bozdugunuzda hayatinizin asla iyi olamayacagini sürünmenizi bekliyor haliyle.
Hic bisey icin geç değil onu yapamazsin bunu yapamazsin diyenleri asla sallamayin.

Gerçekten çok gençsin, önünde uzun bir yaşam yolu var kismetse. Hayallerini gerçekleştirmek için de çok çok ideal bir yaştasın. Arkadaş çevren bence kıskanç ve bencil, onlardan da uzaklasmalisin, eksik olsun öyle arkadaşlık, seni dibe cekmelerine izin verme. Ben 41 yaşında ehliyet aldım ve gayet de süper araba kullanıyorum şu an. 23 yaş nedir ki ya, arkadaşların kafayı yemiş

Annenizin 50 yaşında üniversite okuması ne büyük bir cesaret :) 23 yaşında ki birinin gözünden 50 çok büyük geliyor mesela.
Ben de 46 yaşındayım. Beden yaşlanıyor, ruh değil ben mesela sosyal bir kelebeğim, hala yapacak çok işim, telaşlarım, yetişecek bir sürü uğraşım var. Siz çok ama çok gençsiniz tüm istediklerinizi yapmak için Kimseye aldırış etmeyin

Bütün yorumlari okumadim ama size bir akademisyen olarak sunu söylemek istiyorum: Daha cok gencsiniz, bütün hedeflerinize ulasabilirsiniz. Okumanin gercekten yasi yok. Benim ögrencilerim sizin yaslarinizda oluyor (ben yurtdisindayim). Siz yeter ki azimli ve istekli olun. Cok güzel seyler basara bilmek icin sadece gayret göstermeniz gerekir. Kimseye kulak asmayin. Genelde kendisi bir seyler basaramayanlar yada ufku kisitli olanlar baskasininda basarili olmasini istemez. Siz kendi yolunuzu cizin. Size bol sans ve mutlu bir hayat diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…