öncelikle böyle konuşan kişilerle arana mesafe koymanı tavsiye ediyorum.2.olarak ben de ilk ünvden mezunken senin gibi hayat "gecti bitti ah vah" ederdim simdi o kadar pişmanım ki çünkü o zaman 24 yaşımdaydım işsizdim, sevmedigim bir bölüm okumuştum. sonra böyle olmaz dedim ayağa kalktım, öğretmenlikle ilgili eğitimler aldım, 28 yaşımda ikinci ünv okudum. 31 yaşımda atandım. 30 yasimda ehliyrt aldim 32 yasimda da arabami aldim.ki sen benden 10 yaş gençsin. asla geç kaldım diye düsünme aksine tam yolun başındasın, hayalindeki bölümü oku. ben ünv iken yaşı büyük evli,çocuklu, hamile bile arkadaşlar vardı artık herkes alıştı bu tarz öğrencilere. bir yandan okuyup ćalışabilirsin de, üstelik bölüm psikoloji, harika bir bölüm.ögrenciyken staj yaparsın ya da oyun ablası,animatör,ödev ablası gibi işler yaparsın.fakültede hocalara destek olursun, kismi kütüphade falan calisirsin, degrlendir hepsini. bölüm bitince yurt dışı yüksek lisans arastır ya da erasmus falan. yaşın o kadar tatlı,güzel bir yaş ki. bence 18 yaş ünv icin cok erken biraz cahil oluyorsun,halâ çocuk gibi oluyorsun hatalar yapıyosun ama sen daha olgun daha kararlı bir tutum sergileyeceksin bu da seni öne çıkaracaktır. asla pes etme ve aksiyon al,yolun açık olsun