- 31 Temmuz 2018
- 1.043
- 1.128
- 29
-
- Konu Sahibi Mutsuzum41
Kesinlikle çok çok haklısınız.Hicbir andavala anne baba diye saygı duymak gerekmez. Saygı sevgi kazanılması gereken şeylerdir öyle bedavaya kimseye duyulcak seyler degildir zaten. Seninle sohbet etmek yerine üstünü başını inceleyip kavga çıkararak vakit kaybeden birine zamaninizi ayirmayin. Hayat gercekten kısa bir bakmissiniz giydiğiniz seyler zaten artik yakismiyor bir bakmissiniz giyecek yerleriniz kronik agrilarla zonkluyor.
Bu sözleri üstünüzde çarşafla tacize uğradığınızda tekrar edersiniz kendinize. Ayrıca hadsiz olan sizsiniz. Bir an önce bu rezil zihniyetten kurtulmanızı diliyorum.Kıyafet te tetikliyor. Eşek eşektir ama durduk yere karpuz kabuğunu aklına sokmak gibi bir şey
Goguslerin mi büyük ya da kalcan kendin zayifsan ve onlar büyükse en cok ona tilt oluo bu zihniyet çünkü en güzel onlar gözüküyor :)Ahah benim babam da böyleydi. Sarışın olduğum için saçımı salmam bile yasaktı. Keseyim madem dedim o da yasak hshsh
Dışarı çıkarken kot değil bol eşofman bol tişört giydirirdi. Bahane de şu birini taciz edecek olsan kimi taciz edersin dar kotluyu mu esofmanliyi mı hshs
Koşu takimindaydim orada bile bol giyinirdim bir kere açma germe yaparken eşofmanim yirtilmisti shsh rezillik
Sonra üst üste gelen isyanlarla çözdük olayı
Ha işin ilginç yanı ben çok zayıf olmama rağmen beni hep kilolu bulur, bana görece çok daha toplu olan ve hep dar giyinen halamı da hep överdi hshs
onun beni kısıtladığı dönemde küçüktü her ikisi de. yetersiz beslenmeden boy dahi atmamıştım doğru düzgünGoguslerin mi büyük ya da kalcan kendin zayifsan ve onlar büyükse en cok ona tilt oluo bu zihniyet çünkü en güzel onlar gözüküyor :)
Ahahah kaç yaşından sonra oldu bu değişim :) iyi ki bosanmislar yaonun beni kısıtladığı dönemde küçüktü her ikisi de. yetersiz beslenmeden boy dahi atmamıştım doğru düzgün
boşanınca annemle; ben de normal yemeye başlayınca sağolsunlar mis gibi büyüdüler ahah ben kendimi kıvrımsız sanıyordum meğer kum saatiymişim
Sanane.Bu ülkenin doktorlari da yobaz oluyor arkadas :) 13 yasindaki cocugu bari rahat bırakın be. Öğrenilmiş çaresizlik onunki napsin ufacik cocuk sizinle laf dalaşına girmemek icin sizin istediginiz tarzi kaniksamis sadece. Bunu onun kendi görüşü sanmaniz cahillikten baska bisey degil.
Bigun acilde rontgen cekecekler bana ayilip bayiliyorum agridan turbanli bir doktor bana zıbın var mi içinde diyor ısrarla anlamadim ben de zıbın ne alaka ya bebek miyim ben diye bağırdım en sonunda meğersem erkek gorevlinin yaninda sütyen demek istemiyormus ondan öyle söylermis. Allah sizi kahretmesin ya.
17 olmama 22 gün kalmıştı evden gittiğindeAhahah kaç yaşından sonra oldu bu değişim :) iyi ki bosanmislar ya
Memleketi arabistana çevirdiniz, doğurduğunuz cocuklarin da psikolojilerini bozdunuz. Beni ilgilendiren cok sey var. Senin gibilerin yetistirdikleri benim başıma bela oluyor kendi hayatlari da olmuyor.Sanane.
Sanane :)Memleketi arabistana çevirdiniz, doğurduğunuz cocuklarin da psikolojilerini bozdunuz. Beni ilgilendiren cok sey var. Senin gibilerin yetistirdikleri benim başıma bela oluyor kendi hayatlari da olmuyor.
Siz bunu benim çocuğum diye doğurdunuz zihinlere yapamazsınız, yaptığınız şey düpedüz beyin yıkama, rahat vermeme.Kızım 13 yaşında oversize takılıyor.
Dar giyinmesini istemiyorum.
Kendince bir tarz oluşturdu.
Bol ve salaş türü giyinmeyi seviyor.
İp askılı.
Shirt
Dar pantolonlar
Göbek kısmı görünecek şekilde kısa t-shirtler, bizim evde yasak
Ha bu biraz da çocuğun karakteriyle de alakalı.
Biz dar giyinmeyi 2 senedir bıraktık.
Mayoyu da 3 sene önce giyindi en son.
Kendisi yüzücü mayolarindan kullanmak istedi ondan aldım.
Yani şunu diyebilirim anneniz modadan anlamadigi için giydirdigi kıyafetler sizi mutlu etmemiş ki doğal olarak da etmezdi zaten.
Yüzücü mayosu giymek mi modernlik. Rahat bırakın çocukları gençleri.Kızım 13 yaşında oversize takılıyor.
İp askılı.
Shirt
Dar pantolonlar
Yani şunu diyebilirim anneniz modadan anlamadigi için giydirdigi kıyafetler sizi mutlu etmemiş ki doğal olarak da etmezdi zaten.
Teknolojinin bilimin olduğu yerleri bile tıkıyorsunuz bu zihniyetinizle.Kızım 13 yaşında oversize takılıyor.
İp askılı.
Shirt
Dar pantolonlar
Sanane :))Teknolojinin bilimin olduğu yerleri bile tıkıyorsunuz bu zihniyetinizle.
13 yaşındaki çocuğu bari rahat bırakın.Kızım 13 yaşında oversize takılıyor.
İp askılı.
Shirt
Dar pantolonlar
Sanane agdvavd13 yaşındaki çocuğu bari rahat bırakın.
Üniversiteye giden kızın üzüldüğünü anlattığı meseleyi aslında normalmiş gibi yansıtmayın.Kızım 13 yaşında oversize takılıyor.
İp askılı.
Shirt
Dar pantolonlar
Ahdhwhdv :)Üniversiteye giden kızın üzüldüğünü anlattığı meseleyi aslında normalmiş gibi yansıtmayın.