Özensizim her konuda …

Bebişlerim biliyorsunuz ablanız bir star ne giyse parlar, o yüzden beni baz almayın zor kombinlere girmeyin😁😁😎😎😎
Olay budur tam olarak.
Kendini star gibi görürsen o kot tişörtle bile parlarsın. O da biraz kendine yatırımla ilgili bir şey.
Öncelikle kişisel gelişim, eğitim şart. Devamında aşırı kilolu olmayan bir vücut, temiz dişler, temiz bakımlı saçlar, cildin de güzelse ne ala.
Kendine güvenin olduktan sonra başkasında sakil duran kıyafetler sende parlar.
Aşırı uğraşılmış görüntüler beni çok yoruyor. Sade ve kaliteli bir kıyafet, üstüne bir de yukarda saydığım özellikler birleşince olala ♥️

galiba o ilk adım nerden olmalı onu da bilemiyorum en basitinden çorap bile benim için dışarı çıkarken insallah bulabilirim ya bulamazsam eşimin babet yada soket çoraplarından giyerim kafasindayim yani konu bîkarar ilerde olunca nerden başlamalıyım bilemiyorum

başa dönüp o yorumu bulmaya üşendim o yüzden bunu alıntıladım.
kot tişört ün nesini kombinleyemiyorsunuz anlamadım çünkü eşiniz bu bunla olmuş mu hiç diyormuş..
tişörtleriniz nasıl ki merak ettim🤦‍♀️

Çok heveslendim artık bu psikolojiden çıkmak istiyorum tabi bunlar yani böyle olmak kolay olmuyor çocukluk tramvalari, özdeğer eksikliği , ihmal edilmiş çocukluk .. bi çok şey çocukluktan geliyor sanırım mesela dışarda tüm gün oynadığım tozlu kıyafetlerle uyurdum ben kimse duş aldırıp pijama giydirme alışkanlığı kazandırmadı ki .. yani o yüzden bazı şeyler sanırım küçüklükte ..
İnanın çoğu kişinin yaşadığı şeyler bunlar kimsenin harika bir çocukluğu yok kısaca yalnız değilsiniz.
Ama dert edip buraya konu açmanız bile bir adımdır bana göre.
Demek ki değişmek istiyorsunuz.
Valla artık kombin yapmak giyinmek daha kolay emin olun.
Malum alışveriş sitelerine yazın ev kıyafeti eşofman takımı diye direkt takım halinde her şey çıkıyor zaten.

Kot tişörtle ömür geçirebilirim ama dediğiniz gibi bir yaştan sonra olmuyor. Üzerinde iki sevimli sincap olan tişörtüme yeğenim bakıp hala bu senin yaşına olmuş mu dedi 😒 yürü git ne varmış yaşımda diye kovaladım ama 35 olunca artık biraz şık kombin gerekiyor.

Ben şöyle başladım iki ay önce vitrininde şık kombinler olan bir butiğe girdim. Bir pantolon gözüme çarptı asla tarzım olmayan. Denedim. Beğendim. Spor kesim, kumaş, gri, cepli bir pantolon. Buna uygun bir üst verebilir misiniz dedim. Beyaz bir bluz verdiler. İkisi çok hoş oldu. Bu bluza uygun başka bir pantolon verebilir misiniz dedim. Onu da aldım. Dedim ki bunlara nasıl ayakkabı tavsiye edersiniz çünkü ben kombin yapmayı bilmiyorum. Bana sandalet, beyaz spor ayakkabı veya klasik düz hafif taşlı babet olabilir dediler. Ben spor ayakkabı aldım başka yerden. İki ayda bir gidip iki kombin almayı düşünüyorum böyle. Bu sefer iki üst bir alt alacağım.

Tesetturlu olmayan hanimlarin sık olmamasini anlayamiyorum tesettur kiyafetleri artti ama gercekten uydurmasi cok daha zor bence bir tshirt ve jeanle de gayet şik olunabilir bi kolye bir bileklik takarsiniz havasi degisir. Cok guzel elbiseler var onlar da bence cok hos duruyor hatta size bi kac ornek atayim
Kirmizi cok hos nerden

Yani şimdi burada marka yazılmaz ama belli markalardaki çalışanlar çok güzel kombinler hazırlayıp size fikir verebiliyor,bence denemelisiniz. Kaliteli,az ve öz alın. Evi dolabı hırtı pırtıyla doldurmayın yeterli.

başa dönüp o yorumu bulmaya üşendim o yüzden bunu alıntıladım.
kot tişört ün nesini kombinleyemiyorsunuz anlamadım çünkü eşiniz bu bunla olmuş mu hiç diyormuş..
tişörtleriniz nasıl ki merak ettim🤦‍♀️
Yani genel manada kot tshirt giyiyorum dedim ama illa düğünde bayramda farklı bir şey giymeye kalktigimda oluyor. Olmadığı içinde genel olarak kota yöneliyor olabilir miyim yani tshirt kot olarak düşünmek gerekmiyor ki sadece o genel manada

Bende mesela feci duzenliyim bazen düşünüyorum neden bu kadar metodik olmak zorundayım mavi artı açık mavi hepsi katlı hepsi aynı kumaş vs .Bazen diyorum ki ruhum duzem metot seviyor buyum ben Belkide herşey böyle düzenli olmalı berrak sıkıntısız.Sonra birşey farkediyorum aslında daginikligiin da bir guzelligi var bir rahatlığı .Hersryde tertip olmamalı belkide buraz dagilmali.Belki sizde dayatma sevmiyorsunuz belki olan halinizlle mutlu mesutsunuz.Olamazmi.Belki değişimi bu yüzden istemiyorsunuz.Hatta belki degismemelisiniz.Yani belki düzenli olana imrenmek ozenmek değilde olduğunuz halde güzelsiniz.
Evet belki doğru genel de yapamamamda ama o düzeni yaptığım zamanlarda kendimi çok iyi hissediyorum bende 😫

Saçlar, kaş bıyık kıl tüy, cilt temizliği ve bakımı çok önemli. Temiz olmak, temiz kokmak çok önemli.
Belli başlı kurtarıcı parçaları gündelik, gezmelik, özel gün olarak seçip dolaba atarsanız işiniz epey kolaylaşır.

Yani genel manada kot tshirt giyiyorum dedim ama illa düğünde bayramda farklı bir şey giymeye kalktigimda oluyor. Olmadığı içinde genel olarak kota yöneliyor olabilir miyim yani tshirt kot olarak düşünmek gerekmiyor ki sadece o genel manada
Yıllardır kot giyerim sanki başka giyecek bir şey yokmuş gibi ama kendime de hiç yakıştıramam kombinlemeyi beceremem, salaş bol pantolonlar aldım bu yaz, hiç tarzım değil diye düşünürdüm ama kendime çok yakıştırdım, aylardır bir kere kot giymedim bundan sonra zor giyerim sanırım. Giymem dediğiniz bir şey tam sizin tarzınız olabilir, biraz çıkıp farklı model şeyler deneyin tarzınızı bulursunuz.

galiba o ilk adım nerden olmalı onu da bilemiyorum en basitinden çorap bile benim için dışarı çıkarken insallah bulabilirim ya bulamazsam eşimin babet yada soket çoraplarından giyerim kafasindayim yani konu bîkarar ilerde olunca nerden başlamalıyım bilemiyorum
Boyunu kilonu söyle sana kombin yapayım sana Bu ay aldığım takımları atıyorum sana beğenirsen. Ben resmi giyinmek zorundayım gün içinde. Sen eşinle şık bir yere giderken direkt bunları böyle hazır kombin şeklimde alıp giyebilirsin. Hepsi de cidden çok güzel duruyor. Gerçekten aldığım parçalar bunlar kumaşları çok kaliteli ben kefilim

Eklentiler

• IMG_1573.png
    IMG_1573.png
    440,5 KB · Görüntüleme: 124
  • IMG_1576.jpeg
    IMG_1576.jpeg
    25,8 KB · Görüntüleme: 118
  • IMG_1575.png
    IMG_1575.png
    557 KB · Görüntüleme: 118
  • IMG_1574.png
    IMG_1574.png
    250,7 KB · Görüntüleme: 121
  • IMG_1442.png
    IMG_1442.png
    368,4 KB · Görüntüleme: 124
Biraz kendimi sevmeyi kendime bakmayı öğrenmem gerekiyor sanırım en basinda
Size cocukken kimse yapmamis ama simdi siz de cocuklariniza ornek oluyorsunuz. Cocuklariniz az buyusun goreceksiniz bakimli anneleri olmasi onlari bile mutlu edecek. Arkadasimin oglu daha ilkokula giderken beni almaya gelirken bir ruj sursene herkesin annesi suruyor demisti. Cocuklar da dikkat ediyor yani boyle seylere emin olun.

Gerekmez. İlgi alanınız bu olmak zorunda değil. O kombinleri deneyin. Üstünüze olduğunu görüyorsanız ordan devam edin. Sadece kombin sayfaları var instagramda, renk uyumları anlatan. Hangi ildesiniz bilmiyorum ama danışmanlar var. Maddi sorununuz yoksa onlardan biriyle iletişim kurup öğrenebilirsiniz. Sizinle alışveriş yapıyorlar. Pinterest, instagram bilgi dolu.
Bir sayfaya bakınca zaten keşfetiniz onun gibilerle doluyor. Benim zevkim yok deyip tuhaf bulmayın.
Merhaba. Kombin sayfalarının linkini atabilir misiniz acaba?

X