- 29 Ocak 2013
- 1.165
- 2.094
- Konu Sahibi ikicocukannesiyim
Bende sizin gibiyim ve mutsuzum. Konuyu takip edeyim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elbiseler pek gunluk degil ama yukardaki takim da cok hos benceTesetturlu olmayan hanimlarin sık olmamasini anlayamiyorum tesettur kiyafetleri artti ama gercekten uydurmasi cok daha zor bence bir tshirt ve jeanle de gayet şik olunabilir bi kolye bir bileklik takarsiniz havasi degisir. Cok guzel elbiseler var onlar da bence cok hos duruyor hatta size bi kac ornek atayim
Gülden mambetova diye bir ii var sayfasında vücut tiplerine göre kıyafet önerileri paylaşıyorNe güzel öneriler gelmiş ben de konu sahibi gibiyim özensiz giyinirim. Ama benim kilo problemim var ne giysem yakışmaz boyum kısa. Belki benim gibilere de tavsiye gelir
Gayet ne giyseniz yakisir, neden yakismasin?Ne güzel öneriler gelmiş ben de konu sahibi gibiyim özensiz giyinirim. Ama benim kilo problemim var ne giysem yakışmaz boyum kısa. Belki benim gibilere de tavsiye gelir
Kilonuz ve boyunuz kaç bilmiyorum ama özenmek içten gelen birşey. Özenmekten asıl kastımız temiz olmak, güzel kokmak ve yakışan, düzgün şeyler giymek.Ne güzel öneriler gelmiş ben de konu sahibi gibiyim özensiz giyinirim. Ama benim kilo problemim var ne giysem yakışmaz boyum kısa. Belki benim gibilere de tavsiye gelir
Arada bunu yapmak gerekiyor. Ben bakıyorum dolap karışmış, uymuyorlar birbirlerine başlıyorum temizliğe. İhtiyaç sahiplerine veriyorum giyilebilir olanları. Yenilenmiş oluyor dolabım.At ya da ver birilerine, kıy paraya yeni uyumlu şeyler al, hazır kombinlerden al
Yok niye yanlis anlıyım haklisiniz tembel üşengeç paspal olabilirim bence çünkü yakışıyor biliyorum yani beğenilende bi kadinim ama tek sebeb o muhtemelen .Niye hakkaten niye .Bende merak ettim.Yakismaz düşüncesimi var yetersizim hissimi.Bu kadar pozitif adım varken.Son adımı atmaktan alıkoyan ne tembellik usengeclik değilse ne.Lutfen yanlış anlamayın ciddi ciddi yazdım
galiba o ilk adım nerden olmalı onu da bilemiyorum en basitinden çorap bile benim için dışarı çıkarken insallah bulabilirim ya bulamazsam eşimin babet yada soket çoraplarından giyerim kafasindayim yani konu bîkarar ilerde olunca nerden başlamalıyım bilemiyorumsorumlulukların var boş musun kızım sen normal bak düşünebılıyorsun bır uygulama kalmıs yenı gıysıler alarak gıymedıklerını atarak başlayabılırsın düzen önemli ki istediğin gibi rahat giyinesin istediklerini internetten olsun sec begen al giy giyim insanı degıstırır kendını iyi hissettirir
Bu tabirleri kullanmayın ben öyle demedim siz yazmışsınız sordum sadeceYok niye yanlis anlıyım haklisiniz tembel üşengeç paspal olabilirim bence çünkü yakışıyor biliyorum yani beğenilende bi kadinim ama tek sebeb o muhtemelen .
İlk adım eşine ait olanı kullanmamak kız biraz özel olsun sana giysilerin güzel olsun sana ait parfümler evlilikte hele bu önemli sonra eşin tarafındna eleştirildinmi kırılırsıngaliba o ilk adım nerden olmalı onu da bilemiyorum en basitinden çorap bile benim için dışarı çıkarken insallah bulabilirim ya bulamazsam eşimin babet yada soket çoraplarından giyerim kafasindayim yani konu bîkarar ilerde olunca nerden başlamalıyım bilemiyorum