• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 yaş-39 yaş , evlenmeye engel mi?

Hiiiiç saçmalama demeye geldim hayatının baharındasin bu ne acele ya adam senin yaşında birini bir daha zor düşürür ama senin elini sallasan ellisi çocuk sayılırsın daha, ben 31 yaşında evlendim daha da geç olabilirmiş diyorum şuan 40 yaşımdayım

Baban yasındaki adamlamı hatta bir ayda tanıdığın biriylemı evlenmeyi dusunuyorsun.?? Ustelık sen onun yasına gelince dede torun gibi gezersinız ! Afedersin ama adamın kıc....... Kıllar agarır bı kac seneye kalmaz miden alacakmı??
Bu nası çirkin bi yorum ya

Hayattan beklentilerim tabii ki az değil, üniversite okuyorum ve her ne olursa olsun devam da edicem. Enerji konusuna gelince, enerjilerimiz tutmasaydı zaten sevgili olamazdık
Şuan için böyle bundan 10 sene sonra sen enerji dolu genç bir kadınken o 50 yaşında olacak.

21-39 mu? Çıldırmış olmalısınız.
26 yaşındayım, adam bildiğiniz büyük. Siz küçüksünüz. Olamaz. Gerçekten şaka gibi.

bende 25 yaşındayım ve aynen böyle düşündüm.

hayat ne gösterir bilemeyiz, büyük konuşmamak gerek ama 39 yaşında birine aşık oldum diyelim, bi çekinirim sanki nasıl tanıştırıcam diye.
ciddi kuşak farkı var..
bide adam çok hızlı gitmiyor mu? aklı başında bi insan evliliğin o kadar basit olmadığınu ve öyle bi kararın hemen alınamayacağını bilir

Hayattan beklentilerim tabii ki az değil, üniversite okuyorum ve her ne olursa olsun devam da edicem. Enerji konusuna gelince, enerjilerimiz tutmasaydı zaten sevgili olamazdık
On sene sonra bu adam 50 yaşında olacak, farkındasın değil mi? Ben öyle yaşın önemi yok filan diyecek kadar hayalperest düşünmüyorum. 3-5 yaşın yoktur da, 18 yaştan bahsediyorsunuz. Hele 21 yaşında bir kızın asla ama asla girişmemesi lazım böyle ilişkilere. Zira sen de hiç olgun bir yaşta değilsin, bu uçurumu daha da derinleştiriyor.

Karakterlerinizin uyumuna bagli. Sen henuz yolun başındasin. Gezip tozmak isteyeceksin. Hayatı dolu dolu yaşamak isteyeceksin ama o birçok şeyi yaşayıp bitirmiş olacak, artık durulup kabuğuna çekilmek isteyecek. gazetemi okuyup kahvemi içeyim modunda takılırken sen haftasonu nereye gitsek diye düşüneceksin. Belki de böyle değildir. Onu en iyi sen tanıyabilirsin. Kişisel özelliklerinizi anlatirsan daha çok yardımcı olabiliriz. O sana yetişebilecek mı önemli olan bu

Hiiiiç saçmalama demeye geldim hayatının baharındasin bu ne acele ya adam senin yaşında birini bir daha zor düşürür ama senin elini sallasan ellisi çocuk sayılırsın daha, ben 31 yaşında evlendim daha da geç olabilirmiş diyorum şuan 40 yaşımdayım
31 erken mi cidden? Yani evlilikle sevgililik arasında çok fark yokmuş gibi geliyo bazen, ama bilgim olmadıgı için cesaret edemiyorum

benım babamda 48 yaşında olucaktı yaşasaydı .
bende 24 yaşındayım . Sizle aynı nerdeyse.
Lütfen gözlerını aç .
Aranızda ucurum var. Şimdi sevgilisiniz diye bazı şeylerı hoşgörebilir. Ama evlenınce hersey değişir.
Sen tam 30 yaşında olcan adam olcak 50 ya . Aklın alıyormu ?

Adamın mal varlıgı yerınde mı ? Cevap vermek zorunda değilsin..

Karakterlerinizin uyumuna bagli. Sen henuz yolun başındasin. Gezip tozmak isteyeceksin. Hayatı dolu dolu yaşamak isteyeceksin ama o birçok şeyi yaşayıp bitirmiş olacak, artık durulup kabuğuna çekilmek isteyecek. gazetemi okuyup kahvemi içeyim modunda takılırken sen haftasonu nereye gitsek diye düşüneceksin. Belki de böyle değildir. Onu en iyi sen tanıyabilirsin. Kişisel özelliklerinizi anlatirsan daha çok yardımcı olabiliriz. O sana yetişebilecek mı önemli olan bu
Ya şöyle ki, bizde o olaylar tamamen ters:) Mesela haftasonu o geliyo kamp yapalım, şuraya gidelim, şurayı keşfedelim falan diyo ben daha çok otursak film izlesek olmaz mı modunda oluyorum. Ben ona ayak uyduramıyorum resmen.

hayat ne gösterir bilemeyiz, büyük konuşmamak gerek ama 39 yaşında birine aşık oldum diyelim, bi çekinirim sanki nasıl tanıştırıcam diye.
ciddi kuşak farkı var..
bide adam çok hızlı gitmiyor mu? aklı başında bi insan evliliğin o kadar basit olmadığınu ve öyle bi kararın hemen alınamayacağını bilir
Tamam adamın bir kaç büyük olması iyi dedik ama bu kadarı fazla ya. Ben yan yana gelip sohbet bile edemem. Hebele hübele hayaller kurarken adam 39 yaşında bana bakıp ne düşünecek bilmiyorum.
Birde şöyle bir gerçek var yaşlı başına büyük adamların 20-25 arası kadınlara bir ilgisi oluyor.
“Tazecik, çıtır” kafasıyla yaklaşıyorlar.
Bir gerçek ise, güvensizliklik. Şöyle düşünüyorlar “20-21 yaşında bu yaşında birşeyler yaşamamıştır çok şey görmeştir herşeyi bende yaşar tadar güven sıkıntısı yaşamam” der.
Ama 39 yaşındaki adam bu düşünceyi 30-35 yaşındaki bir kadın için düşünür mü? Düşünmez.
Ona göre yaşlanmıştır. Ona göre çok şey yaşamıştır kimler gelmiş geçmiştir hayatında der.
Çevremde fazlasıyla gördüm ve görüyorum. Elbette istisnalar olabiliyor o da %40.

Akıl, fikir, zikir.

31 erken mi cidden? Yani evlilikle sevgililik arasında çok fark yokmuş gibi geliyo bazen, ama bilgim olmadıgı için cesaret edemiyorum
Sevgililikle evliliğin hiçbir alakası yok sevgiliyken lay lay lom gezmeler tozmalar adamın en bakımlı hali, evlenince tüm sorumluluk sende ev iş çocuk bakımı yemek vs öyle çok yük biniyor ki üstüne eski halimi özlüyorum bazen sırf bu yüzden isyaaannn hizmetçimiyim ben diye kavga çıkarıyorum uzak dur dinlen dinlen kaç

ciddi kuşak farkı var..
Biz bayadır birbirimizi tanıyoruz aslında ama 2 aya yakın zamandır birlikteyiz

• Beğen
Reactions: KV_
Bu nası çirkin bi yorum ya
Hem bu kadar tecrübe sana biseyler soyluyorsa demekkı yanlı yoldasın senin goremedıgını gordugum ıcın bu yorumu yaptım yoksa evlen evlenme kendi hayatın ama yarın bı gun begenmedıgın bu yorumuma hak verıceksın. Hem o yasta bı adamın kızı yasında bı kızdan beklentısıde farklı bence demekkı genc kızları begenıyor. Sen sole biraz yasını alınca aynısını yapmıcana garanti varmı??

Back