- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.790
- 598
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
14Sizin aranızda kaç yaş var merak ettim.
38 ile kaç yaş denk çözemedim ama..Neden yazık olsun? 38 yaşındaki erkekle e0 yaşındaki kadın biyolojik olarak denk nerdeyse.
Profilde neden 19 yazıyo bilmiyorum nası hesaplıyosa artık. 20 yaşım bitti 21 e girmek üzere olduğum için 21 yazdım. Açık bulucam diye bu hesaplara mı girdiniz?Profil yasi 19 haziranda acilan konuda 20 olunmus ekim dogumlusunuz simdi 21 diyorsunuz ayni konuyu farkli versiyonda onumuze surup durmaktan ne zaman vazgececeksiniz?
Allah evinizde daim etsin umarım kırmadım sorarak
Oldu teşekkürleeeerAy pardon da ne yaşıyosunuz siz ya. 21-39 ne allah aşkına
Hicbiseye girdigim ettigim yok gecen konunuzda bu konunun aynisi degil miydi onca insan size zaman ayirip akil verdi kesmedi mi sizi? Tepki almak hosunuza gidiyor olmali..Profilde neden 19 yazıyo bilmiyorum nası hesaplıyosa artık. 20 yaşım bitti 21 e girmek üzere olduğum için 21 yazdım. Açık bulucam diye bu hesaplara mı girdiniz?
Yok kesmedi. Evet hoşuma gidiyo tepki almak. Kişi kendinden bilir işi, tepki almak için yazdıgımı düşünüyosan niye yprum yapıyosun? Kaybetme sen vaktini böyle şeylerleHicbiseye girdigim ettigim yok gecen konunuzda bu konunun aynisi degil miydi onca insan size zaman ayirip akil verdi kesmedi mi sizi? Tepki almak hosunuza gidiyor olmali..
Ohh saolasın canım kardesım. Allaha hamd olsun bız cok mutluyuz kucuk bıyerde yasıyoruz ıkı tarafta bırbırını arastırarak ogrendı ve allaha yıne hamd olsun kı esımden bı yamuk gormedım boylede daım olur ınsallah. 4seneyı devırdık hıc pısman olmadıkAllah evinizde daim etsin umarım kırmadım sorarak
Maşallah ne güzelOhh saolasın canım kardesım. Allaha hamd olsun bız cok mutluyuz kucuk bıyerde yasıyoruz ıkı tarafta bırbırını arastırarak ogrendı ve allaha yıne hamd olsun kı esımden bı yamuk gormedım boylede daım olur ınsallah. 4seneyı devırdık hıc pısman olmadık
Bence yaş farkı çokEvet sorum bu. Baya önce böyle bi ilişkim oldugunu ve çok da ciddi düşünmediğimi, sadece vakit geçirdiğimi yazmıştım. Hatta ayrılırız sandım bi kaç hafta sonra ama ben farkında bile olmadan ilerledi her şey. Onun bulunduğu şehre gittim bi haftalığına tatil için ve bi anda durup dururken evlensek mi biz dedi. Kaldım öylece. Daha önce bi erkek arkadaşımla sırf evlenmek istemiyorum diye ayrılmıştık, insanın istemediği ot burnunun dibinde bitiveriyor işte.
Ve garip olan bu sefer ben de istiyorum, Henüz bi cevap vermedim ama kafam çok karıştı. Onu kaybetmek istemiyorum, ama cesaret edip evet evlenelim de diyemiyorum. Bana o kadar uzak geliyo ki evlilik. Hayatımızın sonuna kadar sevgili kalalım dese hiç düşünmeden evet diycem o derece.
Kısaca sizlere fikir danışmaya geldim
Bence olmaz bir zaman sonra kafalar uyuşmuyo.Sen faaliyet yapmak istiyosun o dinlenmek istiyor.Genel etrafımda biliyorum Annemle babamın arasında 12 yas vardı anlasamıyorlardı babamın cok kıskanclıgı oluyordu.Aynı sekil anneannemle dedemin arasında 20 yas farkı vardı yıllarca gecinemediler.Ayrıyeten anneannemle dedem beraber gezdıklerinde etraftan babası veya abisi sanıorlarmıs bi zamanlar.Evet sorum bu. Baya önce böyle bi ilişkim oldugunu ve çok da ciddi düşünmediğimi, sadece vakit geçirdiğimi yazmıştım. Hatta ayrılırız sandım bi kaç hafta sonra ama ben farkında bile olmadan ilerledi her şey. Onun bulunduğu şehre gittim bi haftalığına tatil için ve bi anda durup dururken evlensek mi biz dedi. Kaldım öylece. Daha önce bi erkek arkadaşımla sırf evlenmek istemiyorum diye ayrılmıştık, insanın istemediği ot burnunun dibinde bitiveriyor işte.
Ve garip olan bu sefer ben de istiyorum, Henüz bi cevap vermedim ama kafam çok karıştı. Onu kaybetmek istemiyorum, ama cesaret edip evet evlenelim de diyemiyorum. Bana o kadar uzak geliyo ki evlilik. Hayatımızın sonuna kadar sevgili kalalım dese hiç düşünmeden evet diycem o derece.
Kısaca sizlere fikir danışmaya geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?