21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Son düzenleme:
Eee tartıya çıkıp kilolarla yüzleşme zamanım gelmiş demek ki :) Ben bile beğenmiyorken kilolu halimi, başkaları nasıl beğensin değil mi?

Sayimiz 29 oldu.

22 Ekim Crsamba gunu herhangi bir saatte (aksam da olabilir) kilonuzu tarti resminizle birlikte eklemenizi rica ediyorum. Tarti resmi koymayanlar listeden silineceklerdir. Sonradan kirilma , gucenme olmasin.

Carsamba aksami gelir ve listeye kilolarinizi eklerim. Cabuk kilolar vermeniz ve bu yarismanin bir baslangic olmasi dilegiyle. Iyi geceler.

bende tartıldım yarına tahmini kilom 55.6 falan olur tabi bilinmez yarın tartılalım görelim. :) tartının fotosunu çekeceğimiz için benim bugün baya sıkıdan almam lazım :)

gunaydinn bende katilmak istiyorum yarismaya ama tartim dijital degil problem olurmu???

Sanırım yarın sabah ilk paylaşım benden gelecek. Malum işe 7.30 da gidiyorum. Çıkmadan fotolar koyarım buraya.

Lucky neden bu yarışma 21 gün acaba ...

Bundan once 16 gunluk bir yarisma yapmistik ama Arzum katilamamisti. Arzum a soz verdigim icin son kez bu yarismayi actim . 21 gun insanlarin yeni aliskanliklar kazanmasi , yeni baslangic yapmasi icin yeterli bir sure. Bu benim tarafimdan duzenlenmis son yarismadir cunku islerim nedeniyle bu siteye bir sure girmeme karari aldim. Nitekim sadece carsamba gunleri bildirimleri yazar cikarim.
gunaydinn bende katilmak istiyorum yarismaya ama tartim dijital degil problem olurmu???

Yuzdeler hesaplandigi icin tartilar elektronik olmak zorundadir.

--------------------------------

Yarin bildirim gunudur. Calisanlar, isi cikanlar gece 12 ye kadar vaktiniz var. Iyi geceler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…