21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Ben kovmam da otekileri bilemem.

Ilk kilo onemli degil ki. Carsamba gunku kilo ve o tarihten itibaren verilen kilo onemli. Benim bugunlerde istahim cok acik. Dun sabah beste kalktim corn flakes yedim.

Dünkü verdigim kilolari bugün et ve kreple fazlasiyla geri aldim Listeye laik olmaga ugrasiyorum baska hicbir kötü niyetim yok

Dünkü verdigim kilolari bugün et ve kreple fazlasiyla geri aldim Listeye laik olmaga ugrasiyorum baska hicbir kötü niyetim yok

Kilo almadan gelme dilosss. Bu kez sonuncu olmak istemiyorum.

Ben kasarli patates yedim bugun . Simdi de program yuklemeye calisiyorum. Program mi benimle ugrasiyor ben mi onunla anlamadim ama yakinda anliycam.

Kilo almadan gelme dilosss. Bu kez sonuncu olmak istemiyorum.

Ben kasarli patates yedim bugun . Simdi de program yuklemeye calisiyorum. Program mi benimle ugrasiyor ben mi onunla anlamadim ama yakinda anliycam.
Ben bide bi kutu Pringles devirdim
Hahahahhaa kilo alma yarismasimi yapsaydin neee Ne Programi yüklüyon? Tartida nasil hile yaparim mi

Ben bide bi kutu Pringles devirdim
Hahahahhaa kilo alma yarismasimi yapsaydin neee Ne Programi yüklüyon? Tartida nasil hile yaparim mi

Evet bu program sayesinde haftada 10 kilo vericem.

Ohhh yarasin. Bende sicak cikolata iciyorum simdi. Lattte yi uce indirdim bugun.

Nasil kilo aliriz topigine hosgeldiniz.

Evet bu program sayesinde haftada 10 kilo vericem.

Ohhh yarasin. Bende sicak cikolata iciyorum simdi. Lattte yi uce indirdim bugun.

Nasil kilo aliriz topigine hosgeldiniz.

Ben sizin kaç kilo olduğunuzu çok merak ediyorum nedense???
Kaç kilosunuz ve boyunuz

Gunaydin,

27 kisi olduk. Umarim bildirimlerde tarti resimleriyle zamaninda yapilir ve listeden eksilmeler olmaz.

Gunaydin BDV ye mi kalktin bu kadar erken.

Ben sekizde kalktim hala su programi yuklemekle ugrasiyorum.
Yok yaaa bende iki canli calar saat var Büyügü okula biraktim kücügüde doktora götürdüm felaket öksürüyor Ehh aralardada BDV ye dalmasam olmaz Sen ne programi yüklüyon ki bitmek bilmedi

Yok yaaa bende iki canli calar saat var Büyügü okula biraktim kücügüde doktora götürdüm felaket öksürüyor Ehh aralardada BDV ye dalmasam olmaz Sen ne programi yüklüyon ki bitmek bilmedi

Gecmis olsun. Havalar kotu bu aralar. Cocuklardan da bulasiyor.

Yuklemeye yukledim de baglantilar calismiyor. Onlarla ugrasiyorum.

Gecmis olsun. Havalar kotu bu aralar. Cocuklardan da bulasiyor.

Yuklemeye yukledim de baglantilar calismiyor. Onlarla ugrasiyorum.
Hmmm anladim... Evet bir aydir atamadi zaten, kresede gittigi icin kapiyor ordan, simdi ilerlemis baya kön kön öksürüyor doktor antibiyotik verdi, bakalim...

Hmmm anladim... Evet bir aydir atamadi zaten, kresede gittigi icin kapiyor ordan, simdi ilerlemis baya kön kön öksürüyor doktor antibiyotik verdi, bakalim...

Antibiyotikte iyi degil be ama bir Alman doktorlar cok iyi olur . Bosuna vermezler. Umarim kisa zamanda iyilesir. Saglikli besle onu kendin gibi besleme.

Antibiyotikte iyi degil be ama bir Alman doktorlar cok iyi olur . Bosuna vermezler. Umarim kisa zamanda iyilesir. Saglikli besle onu kendin gibi besleme.
Öyle bende sevmiyom antibiyotik vermeyi ana derine islemis cigerler zarar görmesin diye mecbur Vallah sen onun nasil beslendigini bi görsen Agzi hic bos durmuyor, bogulucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…