• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Ben kovmam da otekileri bilemem. :KK70:

Ilk kilo onemli degil ki. Carsamba gunku kilo ve o tarihten itibaren verilen kilo onemli. :cool:Benim bugunlerde istahim cok acik. Dun sabah beste kalktim corn flakes yedim. :KK53:

Dünkü verdigim kilolari bugün et ve kreple fazlasiyla geri aldim :kk77: Listeye laik olmaga ugrasiyorum baska hicbir kötü niyetim yok :KK70:

Dünkü verdigim kilolari bugün et ve kreple fazlasiyla geri aldim :kk77: Listeye laik olmaga ugrasiyorum baska hicbir kötü niyetim yok :KK70:

Kilo almadan gelme dilosss. Bu kez sonuncu olmak istemiyorum. :KK70:

Ben kasarli patates yedim bugun . Simdi de program yuklemeye calisiyorum. Program mi benimle ugrasiyor ben mi onunla anlamadim ama yakinda anliycam. :KK45:

Kilo almadan gelme dilosss. Bu kez sonuncu olmak istemiyorum. :KK70:

Ben kasarli patates yedim bugun . Simdi de program yuklemeye calisiyorum. Program mi benimle ugrasiyor ben mi onunla anlamadim ama yakinda anliycam. :KK45:
Ben bide bi kutu Pringles devirdim :eek:
Hahahahhaa kilo alma yarismasimi yapsaydin neee:KK70: Ne Programi yüklüyon? Tartida nasil hile yaparim mi :KK53:

Ben bide bi kutu Pringles devirdim :eek:
Hahahahhaa kilo alma yarismasimi yapsaydin neee:KK70: Ne Programi yüklüyon? Tartida nasil hile yaparim mi :KK53:

Evet bu program sayesinde haftada 10 kilo vericem. :KK70:

Ohhh yarasin. Bende sicak cikolata iciyorum simdi. Lattte yi uce indirdim bugun.:cool:

Nasil kilo aliriz topigine hosgeldiniz. :KK70:

Evet bu program sayesinde haftada 10 kilo vericem. :KK70:

Ohhh yarasin. Bende sicak cikolata iciyorum simdi. Lattte yi uce indirdim bugun.:cool:

Nasil kilo aliriz topigine hosgeldiniz. :KK70:

Ben sizin kaç kilo olduğunuzu çok merak ediyorum nedense???
Kaç kilosunuz ve boyunuz

Gunaydin,:cool:

27 kisi olduk. Umarim bildirimlerde tarti resimleriyle zamaninda yapilir ve listeden eksilmeler olmaz. :nazar:

Gunaydin BDV ye mi kalktin bu kadar erken.:KK70:

Ben sekizde kalktim hala su programi yuklemekle ugrasiyorum. :KK53:
Yok yaaa bende iki canli calar saat var :KK70: Büyügü okula biraktim kücügüde doktora götürdüm felaket öksürüyor :KK1: Ehh aralardada BDV ye dalmasam olmaz :KK48: Sen ne programi yüklüyon ki bitmek bilmedi :KK59:

Yok yaaa bende iki canli calar saat var :KK70: Büyügü okula biraktim kücügüde doktora götürdüm felaket öksürüyor :KK1: Ehh aralardada BDV ye dalmasam olmaz :KK48: Sen ne programi yüklüyon ki bitmek bilmedi :KK59:

Gecmis olsun. :nazar: Havalar kotu bu aralar. Cocuklardan da bulasiyor. :KK69:

Yuklemeye yukledim de baglantilar calismiyor. Onlarla ugrasiyorum. :KK19:

Gecmis olsun. :nazar: Havalar kotu bu aralar. Cocuklardan da bulasiyor. :KK69:

Yuklemeye yukledim de baglantilar calismiyor. Onlarla ugrasiyorum. :KK19:
Hmmm anladim...:KK51: Evet bir aydir atamadi zaten, kresede gittigi icin kapiyor ordan, simdi ilerlemis baya kön kön öksürüyor doktor antibiyotik verdi, bakalim...:KK43:

Hmmm anladim...:KK51: Evet bir aydir atamadi zaten, kresede gittigi icin kapiyor ordan, simdi ilerlemis baya kön kön öksürüyor doktor antibiyotik verdi, bakalim...:KK43:

Antibiyotikte iyi degil be ama bir Alman doktorlar cok iyi olur . Bosuna vermezler. Umarim kisa zamanda iyilesir. Saglikli besle onu kendin gibi besleme. :KK70:

Antibiyotikte iyi degil be ama bir Alman doktorlar cok iyi olur . Bosuna vermezler. Umarim kisa zamanda iyilesir. Saglikli besle onu kendin gibi besleme. :KK70:
Öyle bende sevmiyom antibiyotik vermeyi ana derine islemis cigerler zarar görmesin diye mecbur :KK43: Vallah sen onun nasil beslendigini bi görsen:kk77: Agzi hic bos durmuyor, bogulucak :KK70:

Back