21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Kilo olarak degil de geceleri beni zombie gibi yapiyor. Yakinda kendimden korkucam.
Spora başla diyeceğim zaten gidiyorsun .. yakın otursaydık seni gunde 3saat yürütürdum ne uykusuzluk kalırdı ne latte içerdin gun boyu . En Güzeli bol limonlu su gun boyu

ben de katılmak istiyorum arkadaşlar. böyle bir yarışmaya çok ihtiyacım var

Isimler ilk sayfada yazili . 19 yarismaci. Yalniz tekrar hatirlatiyorum cunku genelde bildirim vaktini gecirenler oluyor. Carsamba gunu aksama kadar yapilmasi zorunludur. Persembe gunu yapilan bildirim kabul edilmeyecektir.Ve bildirimler tarti resimleriyle birlikte yapilmali.

Iyi geceler.

bildirim tamam da tartı işi biraz zor ,ona uyumlu tlf yok,resmi fotoğraf mak.çek yükle desen bir sürü iş,resimsiz olmazmı yalan mı söylicez sanki?

bildirim tamam da tartı işi biraz zor ,ona uyumlu tlf yok,resmi fotoğraf mak.çek yükle desen bir sürü iş,resimsiz olmazmı yalan mı söylicez sanki?

Benim evimde de elektronik tarti yok ve disarida tartiliyorum. Kurallari ilk sayfada yeterince acikladigimi saniyorum.Bir uc gun daha dusunme sureciniz var.

Simdilik 21 yarismaci.

Son düzenleme:
Benim evimde de elektronik tarti yok ve disarida tartiliyorum. Kurallari ilk sayfada yeterince acikladigimi saniyorum.Bir uc gun daha dusunme sureciniz var.

Simdilik 21 yarismaci.
anlamadınız sanırım ,tartı var resmi yüklemesi sorun,yazınızı okudum yeterince anladım benim ki bir teklifti, neyse size kolay gelsin

yarışma sonucunda ne olaca

kabul ederseniz bende bir denemek istiyorum,fot.mak. yükleme yapmaya çalışırım.

Yarisma sonucunda bir odul yok cunku bu KK den bagimsiz bireysel bir yarisma ama motive etmesi acisindan kilo vermeye faydasi olabilir. Yani odul verilen kilolar.

Baska yere bakiyordum. Kurallara uydugun surece neden kabul etmeyelim.

22 yarismaci .

Bundan sonraki arkadaslari ve kilo bildirimlerini carsamba gunu ekliyorum. Carsamba gunu tartinizla gelin.
Az önce pili biten Tartimin pilini yeniledimÜstüne cikip bi tartilayim dedim Aman allahim ne göreyim Dün romani fazla oynadim galiba Siz kovarsiniz beni yaaa

Az önce pili biten Tartimin pilini yeniledimÜstüne cikip bi tartilayim dedim Aman allahim ne göreyim Dün romani fazla oynadim galiba Siz kovarsiniz beni yaaa

Ben kovmam da otekileri bilemem.

Ilk kilo onemli degil ki. Carsamba gunku kilo ve o tarihten itibaren verilen kilo onemli. Benim bugunlerde istahim cok acik. Dun sabah beste kalktim corn flakes yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…