- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Latte den bi zarar gelmez yanında pasta yemezsen
Kilo olarak degil de geceleri beni zombie gibi yapiyor. Yakinda kendimden korkucam.
bildirim tamam da tartı işi biraz zor ,ona uyumlu tlf yok,resmi fotoğraf mak.çek yükle desen bir sürü iş,resimsiz olmazmı yalan mı söylicez sanki?Isimler ilk sayfada yazili . 19 yarismaci.Yalniz tekrar hatirlatiyorum cunku genelde bildirim vaktini gecirenler oluyor. Carsamba gunu aksama kadar yapilmasi zorunludur. Persembe gunu yapilan bildirim kabul edilmeyecektir.Ve bildirimler tarti resimleriyle birlikte yapilmali.
Iyi geceler.
bildirim tamam da tartı işi biraz zor ,ona uyumlu tlf yok,resmi fotoğraf mak.çek yükle desen bir sürü iş,resimsiz olmazmı yalan mı söylicez sanki?
anlamadınız sanırım ,tartı var resmi yüklemesi sorun,yazınızı okudum yeterince anladım benim ki bir teklifti, neyse size kolay gelsinBenim evimde de elektronik tarti yok ve disarida tartiliyorum. Kurallari ilk sayfada yeterince acikladigimi saniyorum.Bir uc gun daha dusunme sureciniz var.
Simdilik 21 yarismaci.
anlamadınız sanırım ,tartı var resmi yüklemesi sorun,yazınızı okudum yeterince anladım benim ki bir teklifti, neyse size kolay gelsin
kabul ederseniz bende bir denemek istiyorum,fot.mak. yükleme yapmaya çalışırım.Iste ben de diyorum kurallarda esneme yapamiyoruz. Bu da boyle bir yarisma.
yarışma sonucunda ne olaca
kabul ederseniz bende bir denemek istiyorum,fot.mak. yükleme yapmaya çalışırım.
kabul ediyomusunuz katılma mı?
Az önce pili biten Tartimin pilini yeniledimBaska yere bakiyordum. Kurallara uydugun surece neden kabul etmeyelim.
22 yarismaci .
Bundan sonraki arkadaslari ve kilo bildirimlerini carsamba gunu ekliyorum. Carsamba gunu tartinizla gelin.
Az önce pili biten Tartimin pilini yeniledimÜstüne cikip bi tartilayim dedim Aman allahim ne göreyim Dün romani fazla oynadim galiba Siz kovarsiniz beni yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?