- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
- 398
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.721
hiç duymadım canım onu bende kalkınca tartiliyorum en fazla10 dk sonra falan oluyor yani 1saat kim bekleyecek unuturum bengeçmiş olsunn canımmağrı kesici almasan daha iyi olur aslında evdeysen torbayla gez ağrı kesici de çok faydalı değil
yarın yaparsın evet ilk günden zorlama kendini
onu bende biliyorum ama kalkar kalkmaz tartılmayın uyandıktan 1 saat sonra tartılın diyorlar ben hiç 1 saat beklemedim gerçi ama uyanır uyanmaz tartılıyorum geneldeonu duydunuz mu
çok da uzun değilim canım 169 boyum eylülden beri spor yapıyorum ama 86 kiloydum heralde sporla birlikte verince vücudum çok sıkılaştı 2 beden küçüldüm 12 kilo verdim ama beden olarak daha da küçüldümboyun uzundu demi canım ben 66 larda olduğum halde 42 giyiyorum boyum 162 hatta161 mi ne tam emin değilimaslında 44 giymem gerekiyor da ben plate falan yapiyodum dediğin gibi daha sikilasinca bir beden küçülüyor insan
kahvaltı en önemli öğün kilo vermek isteyenler için canım bence mutlaka yapmalısın uzmanlar da böyle diyor zaten metabolizmanın iyi çalışması için kahvaltı şartCanm afiyet olsun. . Ben daha bi lokma bişey yemedim... 10 30 da kalktım. . Şimdi bi Türk kahvesi içip temizlik yapacağım. . Biraz rahatsız im canm bişey istemiyor hic
ben bunu duyduğumdan beri yarım saate kadar sabrediyorum sanırım ilk uyandığın zaman ödem oluyormuş vücudunda daha fazla çıkıyormuşsunhiç duymadım canım onu bende kalkınca tartiliyorum en fazla10 dk sonra falan oluyor yani 1saat kim bekleyecek unuturum benhaklısın canım aslında ama ben ilk gun agri kesici içmeden duramiyorum o kadar ağrım oluyor ki yerimden kimildayamiyorum hatta bazen agridan ağlayacak gibi oluyorum dayanmaya çalışıyorum ama çoğu zaman içmek zorunda kalıyorum
Gunaydin kizlar gününüz aydin olsun
Sabah ac karnina kahve
Simdi 2 dilim peynirli sandvic 12 tane siyah zeytin
Ara ogün 1 portakal bir bardak kefir
Öglen mantar yemegi sebzeli
Araogun 1 tane havuc
Aksami bilmiyorum ve 2 l su
belkide 40a giriyorumdur haberim yok bayadir kiyafet almadım evdekilerde 44 46 beden bol oluyorlar 42 bir pantolonum vardi eski ona giriyorum rahat ordan 42diye düşünüyorum birde benim üst bedenim alttan küçük üst 42 iken pantolonlarim 46 ydi simdi üst 38-40arası ondan eminim alt tarafı bilmiyorum tam bir armutum ben bacaklarım kalın yüzüm falan hep küçük vesikaliklardan görsen önceden bile kilolu demezdinçok da uzun değilim canım 169 boyum eylülden beri spor yapıyorum ama 86 kiloydum heralde sporla birlikte verince vücudum çok sıkılaştı 2 beden küçüldüm 12 kilo verdim ama beden olarak daha da küçüldüm
yok canım ne 44 ü ben 86 kiloyken 44 beden giyiyordum sen biraz spor yapsan aslında hemen 40 a girersin 42 de büyük olması lazım aramızda 6 kilodan fazla var ben 74 kilo falan olmam lazım şuan emin değilim yarın tartılacağım
olabilir canım bende bayadır kıyafet almıyorum tamamen zayıflayayımm öyle alacağımbelkide 40a giriyorumdur haberim yok bayadir kiyafet almadım evdekilerde 44 46 beden bol oluyorlar 42 bir pantolonum vardi eski ona giriyorum rahat ordan 42diye düşünüyorum birde benim üst bedenim alttan küçük üst 42 iken pantolonlarim 46 ydi simdi üst 38-40arası ondan eminim alt tarafı bilmiyorum tam bir armutum ben bacaklarım kalın yüzüm falan hep küçük vesikaliklardan görsen önceden bile kilolu demezdin
ben bunu duyduğumdan beri yarım saate kadar sabrediyorum sanırım ilk uyandığın zaman ödem oluyormuş vücudunda daha fazla çıkıyormuşsunbende sabırsızım sanırım
biraz dayansan keşke benim de ağrım çok oluyor ama içmemeye çalışıyorum mümkün olduğunca en iyisi reglin ilk günü evde yatmak hafif şeyler yemek
yürüyüş yapinca iyi oluyor evet ama ekstra bacak hareketleri yapmama lazım tabi benim bacaklarim futbolcu bacağı diyorlarmış böyle kalın alt taraflarida bide yürüyüş yaptıkça kaslandi etek giymiyorum o yüzden alt bacak nasıl incelir ki acabaolabilir canım bende bayadır kıyafet almıyorum tamamen zayıflayayımm öyle alacağımbir ara mağazaya gir de pantalon dene bence en azından bedenini öğrenmiş olursun armut demek benimde elma
sen yürüyüş yaparak bütün bedenini eşit hale getirebilirsin ben hem karın hareketi hem yürüyüş hepsini yapmam lazım daha şanslısın canım değerlendir bence
ay canım cok sağol kahvaltilar cok süper yarın birini deneyimarkadaşlar karatay ın önerdiği menü çeşitleri oldukça doyurucu ve sağlıklı görünüyor...lütfen göz atın...daha fazlası için buraya bakabilirsiniz :http://woto.com/karatay-menusu
ayrıca yine aynı sitede öncesi-sonrası kilo verenlerin hikaye ve resimleri de var incelerseniz çok iyi motive olacağınıza eminim
yarın fotoğraflı olmasa da hepimiz kilo bildirimi yapalım..zaten epi topu 3-4 kişi kaldıkKimseden ses seda yok artık
şahsen ben 77.9 u görürsem çok sevinicem..
herkesin hedefine ulaşmasını diliyorum,,acele etmeyelim,az gitsin ama kalıcı gitsin
KAHVALTILAR
kahvaltı en önemli öğün kilo vermek isteyenler için canım bence mutlaka yapmalısın uzmanlar da böyle diyor zaten metabolizmanın iyi çalışması için kahvaltı şart
Haklısın canm normalde dikkat ediyorum .. rahatsız olduğum için yiyemedim . Saol yine de
Bunlar cok güzel gözüküyorarkadaşlar karatay ın önerdiği menü çeşitleri oldukça doyurucu ve sağlıklı görünüyor...lütfen göz atın...daha fazlası için buraya bakabilirsiniz :http://woto.com/karatay-menusu
ayrıca yine aynı sitede öncesi-sonrası kilo verenlerin hikaye ve resimleri de var incelerseniz çok iyi motive olacağınıza eminim
yarın fotoğraflı olmasa da hepimiz kilo bildirimi yapalım..zaten epi topu 3-4 kişi kaldıkKimseden ses seda yok artık
şahsen ben 77.9 u görürsem çok sevinicem..
herkesin hedefine ulaşmasını diliyorum,,acele etmeyelim,az gitsin ama kalıcı gitsin
KAHVALTILAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?