- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.701
alışamadım ondan ama bundan sonra hep burdayım menüm mükemmel canım günlük fit olan menügecmis olsun canım iyi yapmışsın bende oyle yanıma alıyorum yiyeceğimi bir yere gideceksem
hosgeldin canım niye unutuyorsun bizimenun güzel olmuş
12 zeytin cok olmuş sankigüzel onun dışında ama
QUOTE]
görürsün inşallah canım hem test yaptırmış oldun bende bayan önce gitmistim diyetisyene testlerim normal biliyorum sadece üniversitedeydim yurtta kaldığım icin listeye tam uymadim ona rağmen 5 kilo vermistim sonra biraktim gitmedim keşke birakmasaydim ama hep arkadaşlarım aman ne diyeti şunu yiyelim birşey olmaz bunu yedim diye kilo mu alacaksın falan cahillik diyelim onlar zayıf zayiftilar kilo almiyorlardi birde simdi bilincliyim en azından bir ogun fazla yersem diğerinde dengeliyorum
Selam kizlar hastane isini yarina erteledik..
sabah 2dilim ekmek
4 zeytin
Ve peynirliomlet yedim..
Ara da 1 porsiyon karisik
meyve
Simdi makarna pisiriyprum yogurtlayip yicem belki uzerine bir kasik orjinal koy tereyagi eritirim
Evet haklisin bencede cok sayinca sokkk oldumgecmis olsun canım iyi yapmışsın bende oyle yanıma alıyorum yiyeceğimi bir yere gideceksem
hosgeldin canım niye unutuyorsun bizimenun güzel olmuş
12 zeytin cok olmuş sankigüzel onun dışında ama
QUOTE]
Merhaba adin ustünde zordegil pes etmek yok basaricaksiniz basaricagizInşallah canm 65 olmak istiyorum 1 ocakta .. ilk hedefimi tuttutursam moral olacak .. 60 a daha kolay ineceğim o moralle :)
Ay lütfen o tereyagindan uzak durun yogurtlu makarna iyiSelam kizlar hastane isini yarina erteledik..
sabah 2dilim ekmek
4 zeytin
Ve peynirliomlet yedim..
Ara da 1 porsiyon karisik
meyve
Simdi makarna pisiriyprum yogurtlayip yicem belki uzerine bir kasik orjinal koy tereyagi eritirim
Sabah kahvalti cok önemli kesin biliyordunuzdur ac olmasaniz bile biraz birseyler yiyinCanm afiyet olsun. . Ben daha bi lokma bişey yemedim... 10 30 da kalktım. . Şimdi bi Türk kahvesi içip temizlik yapacağım. . Biraz rahatsız im canm bişey istemiyor hic
Hayatim koy tereyagi olursa gonul rahatligiyla abartmadan tuketebiliriz..canan karatay i dinledigim icin odabunu oneriyo.tabiki abartmadan yenilebir..margarinlerden ve aycicek yagindan 10 kat daha saglikli..Ay lütfen o tereyagindan uzak durun yogurtlu makarna iyi
teşekkür ederim canımmtebrikler canım menun cok güzelayrıca spor salonuna yazilarak cok iyi yapmışsın ama ilk günden spor cok olmuş her tarafın ağrıyacak bir iki gun ama pes etme bu arada kac gun gideceksin spor salonuna
evet canım tereyağı ve zeytinyagi cok yememek lazım tabi ama işlenmemiş yağ oldukları icin sagliklilar haklısınHayatim koy tereyagi olursa gonul rahatligiyla abartmadan tuketebiliriz..canan karatay i dinledigim icin odabunu oneriyo.tabiki abartmadan yenilebir..margarinlerden ve aycicek yagindan 10 kat daha saglikli..
aliskinsan sorun olmaz haklısın kolay gelsin o zaman hem kilo verip hem sıkı bir vücuda sahip olacaksın başka ne olsunteşekkür ederim canımmnormalde de her gün koşu bandıyla yürüyüş yapıyorum evde var onun için çok ağrımadı biraz karnımda ve bacağımda ağrı oldu ama iyiyim ham değildim ya çok ağrımadı
haftada 3 gün gideceğim geri kalan günler de kendim evde yapacağım sporumu çok yoruldum ama değdi bence yorgunluğuma
evet ya inşallah öyle olur zaten spordan kaynaklı sanırım daha az görünüyorum kilo olarak 70 gösteriyorum mesela kimseye kilomu söylemiyorum ama öyle görünüyor 40 beden giyiyorum çünküevet canım tereyağı ve zeytinyagi cok yememek lazım tabi ama işlenmemiş yağ oldukları icin sagliklilar haklısın
aliskinsan sorun olmaz haklısın kolay gelsin o zaman hem kilo verip hem sıkı bir vücuda sahip olacaksın başka ne olsun
selam kızlar menüler falan yorum yapacaktım ama p kadar kötüydüm ki bugün adet oldum usutmusum sanırım böyle bir agri yok midem bulamıyordu basım dönüyordu falan cok fenaydim agri kesici ictim sıcak su torbasını alıp yatağa girdim sarhos gibiyim simdi idare ediyorum şükür :-( sanırım tartida artı çıkmayın nedenide buymus yürüyüş yapacaktım ama kötü olunca vazgeçtim yarın iyi olursam yaparım artık...
bu arada sabah kalktıktan sonra en geç 1 saat içinde kahvalti yaparsanız metabolizma acayip hizlaniyormus kahvalti şart hatta sabah kalkar kalkmaz yarım bardak icebiliyosaniz bir bardak ilik su icin sindirim sistemini temizliyormuş aklınızda olsun opuldunuz yine gelmeye calisicam
ayy inşallah tutturursun ben de 70 olarak girmek istiyorum yeni yılaInşallah canm 65 olmak istiyorum 1 ocakta .. ilk hedefimi tuttutursam moral olacak .. 60 a daha kolay ineceğim o moralle :)
boyun uzundu demi canım ben 66 larda olduğum halde 42 giyiyorum boyum 162 hatta161 mi ne tam emin değilimevet ya inşallah öyle olur zaten spordan kaynaklı sanırım daha az görünüyorum kilo olarak 70 gösteriyorum mesela kimseye kilomu söylemiyorum ama öyle görünüyor 40 beden giyiyorum çünkü
Geçen hafta çarşamba 72.400 idim
bu haftaya hedefimi 69.900 koydum
2.500 kilo vermeyi hedefledim
umarım sabah 69.900 olurum
Bu sefer çok azimli ve hırslı yim ..
gidecek bu pis kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?