• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Sabah sahlikli kahvaltimi evde unutmusum.:mad: 1 dilim esmer ekmek, 2 catal beyaz peynir,10-12 dilim patates kizartmasi, bitki cayi.
ara: cok az hamur kizartmasi,bir kek, birkac badem ve kaju, bir kucuk elma, nescafe, oralet(ara uzun olunca 2 ara yaptim) cok enerjisiz kalmistim.

ogle: 4 kasik etli sebze yemegi, 5-6 kasik yogurtlu havuc salatasi

ara: 2 badem 2 kaju
aksam yemegi yemek istemiyorum ama arkadasa gidecgm simdi mutlaka bisey yiyip icecez :KK61::KK61: insallh ck ck israr etmez.zaten daha eve girmeden geri cikmis olacam gece gec gelcez. Ben ne zaman spor yapam.bugunu hic sevmedim. Bugun de beni:KK42:

Patates kizartmasi (yagindan dolayi) zaten sagliksiz bir kere ile kurtabilirsin ama ardindan hamur kizartmasi, kek, nescafe ile birlikte oralet fazla olmus. :KK51:
Bende bugunku menunu begenmedim. Bizimle deyilsin. :KK48:

kizlar soyasosu diye bir bayan var kendisi bir sayfa acmis bana cok bilgili geldi herseyi arastiriyor ve elinden geldigince herkeze yardim ediyor basligida galiba kim korkar kilolardan isterseniz bir göz atin ben simdilik uzaktan takip ediyorum
Her Sabah ac karnina süzme kahve icerim olmazsa olmazim
Sabah 3 dilim cavdar ekmegi 8 tane zeytin 1 bardak siyah cay ara 1 bardak kefir 1 havuc öglen yemegimi evde unutmusum:KK61:2l su aksama tamamlarim öglen yemegini aksam yerim mantar yemegi ve belki 1 tabak corba
evet canım ben arada bakiyorum güzel bir topik bir ara uğrayıp yorum yazmıştım yöntemi cok iyi:-)

Selam arkadaslar,

Malesef , fazla kalmiycam ama icimden bunu yazmak geldi.

Kilo konusunda toplum olarak cok bilincsisiz. Cogu zaman pazartesi diyete baslayip, 5- 10 kilo verip eski sisteme donunce iki katini geri aliyoruz. Bunlara geri geldikleri icin yo-yo diyet deniyor.

Yedigimiz tatlilar, glisemik indexi yuksek gidalar(seker, ekmek ve turevleri, bazi meyveler) vucudumuzun fazla insulin salgilanmasina neden olur . Zamanla insulin direnci olusan olanlarda kan sekeri dengesizdir birden yukselir cabuk duser ve boylece aclik krizleri , tatli krizleri olusur.

Karatay yontemi de ; ayni zamanda insulin derecesi tavan yapan insanlara yonelik. Yani yemek sistemi degisince insulin direnci de cogu zaman ortadan kalkabiliyor. Karatay i %100 yapmiyorum ama kesinlikle bilinclenmeme neden oldu. Bol bol arastirin. Kendinize uygun yontemi bulun. :KK51:

O yuzden yavas yavas ama kalici kilo vermek ve bilinclenmek onemli.
:cool:

Kizlar cikiyorum ben siz devam edin. Guzel gidiyorsunuz.
Gorusuruz.
:KK68:
bizimde lucky miz var bilgili uğradığında hep birşeyler öğreniyorum:-) hosgeldin ve gule gule yetisemedim sana yine gel:-)

selam kızlar nasıl gidiyor diyetler :KK76: ben spor salonuna yazıldım bugün ilk günümdü 20 dakika koşu bandı, 20 dakika bisiklet , 1 saat de aerobik yaptım her yerim ağrıyor:KK48:

Selam arkadaslar,

Malesef , fazla kalmiycam ama icimden bunu yazmak geldi.

Kilo konusunda toplum olarak cok bilincsisiz. Cogu zaman pazartesi diyete baslayip, 5- 10 kilo verip eski sisteme donunce iki katini geri aliyoruz. Bunlara geri geldikleri icin yo-yo diyet deniyor.

Yedigimiz tatlilar, glisemik indexi yuksek gidalar(seker, ekmek ve turevleri, bazi meyveler) vucudumuzun fazla insulin salgilanmasina neden olur . Zamanla insulin direnci olusan olanlarda kan sekeri dengesizdir birden yukselir cabuk duser ve boylece aclik krizleri , tatli krizleri olusur.

Karatay yontemi de ; ayni zamanda insulin derecesi tavan yapan insanlara yonelik. Yani yemek sistemi degisince insulin direnci de cogu zaman ortadan kalkabiliyor. Karatay i %100 yapmiyorum ama kesinlikle bilinclenmeme neden oldu. Bol bol arastirin. Kendinize uygun yontemi bulun. :KK51:

O yuzden yavas yavas ama kalici kilo vermek ve bilinclenmek onemli.
:cool:

çok doğru yazmışsın :KK51: ben de ağustos ayında farkettim bu söylediklerni ve o zamandan beri diyetteyim aslında diyetteyim demek yaptığıma da haksızlık olur sağlıklı besleniyorum bence :KK48:

Burdayim canim latte iciyorum. :KK48: Miktarini azalttim ama hala memnun degilim. Bugun hazir sahlep aldim. Hazir oldugu icin onermem ama benim hayatimda kati tatliya yer yok. O yuzden kontrol altinda. Begenirsem latteden kurtulabilirim belkim. :KK53:

Degisim bir gunde olmuyor turkuazcim ama iyi gidiyorsun. Kendini hazir hissettiginde baslarsin. :D

hazır salepler çok şekerli canım ama hani meyve suyu gibi paket halinde yapıyorlar ya sıvı şekilde onların şekeri daha az
bulabilirsen onu da tercih edebilirsin :KK51:

Sabah sahlikli kahvaltimi evde unutmusum.:mad: 1 dilim esmer ekmek, 2 catal beyaz peynir,10-12 dilim patates kizartmasi, bitki cayi.
ara: cok az hamur kizartmasi,bir kek, birkac badem ve kaju, bir kucuk elma, nescafe, oralet(ara uzun olunca 2 ara yaptim) cok enerjisiz kalmistim.

ogle: 4 kasik etli sebze yemegi, 5-6 kasik yogurtlu havuc salatasi

ara: 2 badem 2 kaju
aksam yemegi yemek istemiyorum ama arkadasa gidecgm simdi mutlaka bisey yiyip icecez :KK61::KK61: insallh ck ck israr etmez.zaten daha eve girmeden geri cikmis olacam gece gec gelcez. Ben ne zaman spor yapam.bugunu hic sevmedim. Bugun de beni:KK42:

huuuu menünü hiç beğenmedim canım :110: patates kızartması cık , hamur kızartması, kek, oralet cık bunlar enerjini yerine getirmez malesef daha da düşürür hep şekerli şeyler tercih etmişsin karbonhidratlar..

dün ben de arkadaşlarla kahvaltıya gittim masada salam, sosis, patates kızartması, sucuklu yumurta, sigara böreği, kek pasta her şey vardı ama ben sadece domates, salatalık ve beyaz peynir yedim aç kaldım ama en azından diğer şeyleri yiyip pişmanlık yaşamadım hayır demeyi öğrenmek gerekiyor yeme konusunda gerçekten insanları kırmayalım diye kendimize büyük kötülük yapıyoruz :KK51:

bugünkü menüm
sabah:yarım dilim tam buğday ekmeği,2 -3 dilim domates, 2 dilim beyaz peynir, 5 zeytin, 1 bardak çay, 1 parça ceviz
ara:1 fincan kahve,1 mandalina
öğle: 3-4 kaşık domates soslu makarna, 1 kase yoğurt
ara:yarım mandalina
akşam: 1 tavuk but, 3 kaşık pirinç pilavı,1 kaşık domates kurusu
ara:1 fincan limonlu naneli yeşil çay

su:2.5 litre
spor: 20 dakika koşu bandı, 20 dakika bisiklet, 1 saat aerobik

aslında menü cok değil de çikolatalı dondurma olmasa daha mi iyi sanki:-) neyse artık bugün pazar ye bakalım sporunu yap ama ordan kurtarirsin :-)

Dondurmayi tek basima yiyemedim zaten bi kucuk cubuk dondurmayi uc kisi yedik.bana bi lokma kaldi.ama buna cok sevindim:KK48: sporumu da yaptim.hayirli geceler arkadslar.

ayy bende bayadır dondurma yemedim 71 i göreyim bi dondurma yerim artık

selam kızlar nasıl gidiyor diyetler :KK76: ben spor salonuna yazıldım bugün ilk günümdü 20 dakika koşu bandı, 20 dakika bisiklet , 1 saat de aerobik yaptım her yerim ağrıyor:KK48:

bugünkü menüm
sabah:yarım dilim tam buğday ekmeği,2 -3 dilim domates, 2 dilim beyaz peynir, 5 zeytin, 1 bardak çay, 1 parça ceviz
ara:1 fincan kahve,1 mandalina
öğle: 3-4 kaşık domates soslu makarna, 1 kase yoğurt
ara:yarım mandalina
akşam: 1 tavuk but, 3 kaşık pirinç pilavı,1 kaşık domates kurusu
ara:1 fincan limonlu naneli yeşil çay

su:2.5 litre
spor: 20 dakika koşu bandı, 20 dakika bisiklet, 1 saat aerobik
tebrikler canım menun cok güzel:-) ayrıca spor salonuna yazilarak cok iyi yapmışsın ama ilk günden spor cok olmuş her tarafın ağrıyacak bir iki gun ama pes etme:-) bu arada kac gun gideceksin spor salonuna

Kızlar gittim diyetisyene ...Fakat tahlillerin bikaci çıkmamış sözde özel hastahane .. neyse ben diyetisyene eşim le gideceğim .. yarin onun toplantısı falan var yarın gidemiyoruz sanırım çarşamba günü gideceğiz beslenme programimizi oluşturmaya :)

Kızlar gittim diyetisyene ...Fakat tahlillerin bikaci çıkmamış sözde özel hastahane .. neyse ben diyetisyene eşim le gideceğim .. yarin onun toplantısı falan var yarın gidemiyoruz sanırım çarşamba günü gideceğiz beslenme programimizi oluşturmaya :)

Canım bende yarın gidiyorum diyetisyene hayırlısı bakalım.
Ücret je kadar ödediniz

olsun canım çarşamba gidersiniz muhtemelen hormon testleridir geç çıkan özel hastane farketmez uzun sürüyor onlar umarım sonuçlarında iyidir yeni yıla yeni hedeflerle girmek icin bir adım atmış oldun:-)

Bugunude ivir zivir bisey yemeden kapattim cok sukur,boyle bi gunden sonraki sabah cok guzel uyaniyorum cunku pisman olacagim hic bisey yememis oluiyoruuummm:19:

Yarin sabah erkenden hastaneye gidecegiz.oglumda hemanjiom oldugu icin kontrole gidiyoruz ve nerdeuse tum gunumuz orda geciyo..ama ben mapicam sabah 8gibi kahvalti,sonra orda acikirsam yemek icin yanima;kuru uzum,elma ve tam bugday ekmekli tost alicam.. :D

Ilk hedefe son 15 gun kaldi..herkese kolayliklar:21:

günaydın kızlar ben hala adapte olamadım sanırım ki burayı hepten unuttum o_O ben çalıştığım için sabahları uyanır uyanmaz kahvaltı yapamadığımdan iş yerinde kahvaltı yapıyorum mecburen günlük fit olan menümmm
sabah
yarım ekmek arası domates süzme peynir 7 adet zeytin
2 3 bardak çay(kahvaltıdan sonra)
öğlen
türk kahvesi
bisküvi
ara öğün
ara sıra meyva
akşam
o gün ne piştiyse :D :D :D :D:KK70: :KK70: birde emzirdiğim için fazlada yüklenemiyorum ama ara ara tartıldığım da verdiğimi görüyorum.
NOT!!!! abur cuburdan çikolata/tatlılar ve asitli içeceklerden uzak duruyorum artık zorda olsa :(

:KK19:Gunaydin kizlar gününüz aydin olsun
Sabah ac karnina kahve
Simdi 2 dilim peynirli sandvic 12 tane siyah zeytin:KK57:
Ara ogün 1 portakal bir bardak kefir
Öglen mantar yemegi sebzeli
Araogun 1 tane havuc
Aksami bilmiyorum ve 2 l su

olsun canım çarşamba gidersiniz muhtemelen hormon testleridir geç çıkan özel hastane farketmez uzun sürüyor onlar umarım sonuçlarında iyidir yeni yıla yeni hedeflerle girmek icin bir adım atmış oldun:-)

Evet canm hormon testleri. .. ya kendimi bildim bileli kilomdan sikayetciyim. . Tmm kabul ediyorum abartılı bi kilom yok iri kemikli ve uzun boyluyum cçok kötü durmuo. Ama ben zayıf olmayı istiyorum. . Belki faydasını görürüm

Bugunude ivir zivir bisey yemeden kapattim cok sukur,boyle bi gunden sonraki sabah cok guzel uyaniyorum cunku pisman olacagim hic bisey yememis oluiyoruuummm:19:

Yarin sabah erkenden hastaneye gidecegiz.oglumda hemanjiom oldugu icin kontrole gidiyoruz ve nerdeuse tum gunumuz orda geciyo..ama ben mapicam sabah 8gibi kahvalti,sonra orda acikirsam yemek icin yanima;kuru uzum,elma ve tam bugday ekmekli tost alicam.. :D

Ilk hedefe son 15 gun kaldi..herkese kolayliklar:21:
gecmis olsun canım iyi yapmışsın bende oyle yanıma alıyorum yiyeceğimi bir yere gideceksem

günaydın kızlar ben hala adapte olamadım sanırım ki burayı hepten unuttum o_O ben çalıştığım için sabahları uyanır uyanmaz kahvaltı yapamadığımdan iş yerinde kahvaltı yapıyorum mecburen günlük fit olan menümmm
sabah
yarım ekmek arası domates süzme peynir 7 adet zeytin
2 3 bardak çay(kahvaltıdan sonra)
öğlen
türk kahvesi
bisküvi
ara öğün
ara sıra meyva
akşam
o gün ne piştiyse :D :D :D :D:KK70: :KK70: birde emzirdiğim için fazlada yüklenemiyorum ama ara ara tartıldığım da verdiğimi görüyorum.
NOT!!!! abur cuburdan çikolata/tatlılar ve asitli içeceklerden uzak duruyorum artık zorda olsa :(
hosgeldin canım niye unutuyorsun bizi:-) menun güzel olmuş:-)

:KK19:Gunaydin kizlar gününüz aydin olsun
Sabah ac karnina kahve
Simdi 2 dilim peynirli sandvic 12 tane siyah zeytin:KK57:
Ara ogün 1 portakal bir bardak kefir
Öglen mantar yemegi sebzeli
Araogun 1 tane havuc
Aksami bilmiyorum ve 2 l su
12 zeytin cok olmuş sanki:-) güzel onun dışında ama:-)

QUOTE]

Evet canm hormon testleri. .. ya kendimi bildim bileli kilomdan sikayetciyim. . Tmm kabul ediyorum abartılı bi kilom yok iri kemikli ve uzun boyluyum cçok kötü durmuo. Ama ben zayıf olmayı istiyorum. . Belki faydasını görürüm
görürsün inşallah canım hem test yaptırmış oldun bende bayan önce gitmistim diyetisyene testlerim normal biliyorum sadece üniversitedeydim yurtta kaldığım icin listeye tam uymadim ona rağmen 5 kilo vermistim sonra biraktim gitmedim keşke birakmasaydim ama hep arkadaşlarım aman ne diyeti şunu yiyelim birşey olmaz bunu yedim diye kilo mu alacaksın falan cahillik diyelim onlar zayıf zayiftilar kilo almiyorlardi birde simdi bilincliyim en azından bir ogun fazla yersem diğerinde dengeliyorum :-)

Back