- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
- 398
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.661
kızlar az önce internette gordum cok hoşuma gitti
cikolata ; agizda üç dk, midede otuz dk, kalcada kırk yıl kalır
cikolata ; agizda üç dk, midede otuz dk, kalcada kırk yıl kalır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım o zaman hosgeldinCok tesekkür ederim ama iyiyim bugunden itibaren gene varim
Evet canim emziriyorum10 gun sonra 5aylik olucak..bu arada tesekkur ederim,insan irdadesine hakim olunca gercekten cok mutlu oluy:..Gerce
k
gercekten tebrikler... senin bebegin vardi galiba emziriyormuydun kac aylik
ay daha minnacikmis bebis böyle birkaç ay sonra en sevimli dönemine giriyor ya tam sevmelikEvet canim emziriyorum10 gun sonra 5aylik olucak..bu arada tesekkur ederim,insan irdadesine hakim olunca gercekten cok mutlu oluy:..
aslında cok değil ama yoğurt ve ayran sisiriyor tok hissetmeyi sağlıyor yoğurttan dolayı oyle hissediyorsundur kolay sindiriliyor zaten geçer bence bu arada miden küçülmüş sanırım bu da güzel birşey senin spora az ihtiyacın var bebisle uğraşmak yeter zatenEvet deadline cim simdiden iyice hareketlendi sipa..
Bu arafa ben oglen corba+pirasa+yogurt+1dilim ekmek yedim ama sanki cok yemisim gibi karnim sisti anlamadim :44:
kolay gelsin canım cok merak ettim nasıl bir liste verecekKızlar diyetisyene gittim sabah kan verdim . 4 te gidecegim şimdi sonuçları alıp
Evet deadline cim simdiden iyice hareketlendi sipa..
Bu arafa ben oglen corba+pirasa+yogurt+1dilim ekmek yedim ama sanki cok yemisim gibi karnim sisti anlamadim :44:
Selam arkadaslar,
Malesef , fazla kalmiycam ama icimden bunu yazmak geldi.
Kilo konusunda toplum olarak cok bilincsisiz. Cogu zaman pazartesi diyete baslayip, 5- 10 kilo verip eski sisteme donunce iki katini geri aliyoruz. Bunlara geri geldikleri icin yo-yo diyet deniyor.
Yedigimiz tatlilar, glisemik indexi yuksek gidalar(seker, ekmek ve turevleri, bazi meyveler) vucudumuzun fazla insulin salgilanmasina neden olur . Zamanla insulin direnci olusan olanlarda kan sekeri cabuk duser ve boylece aclik krizleri , tatli krizleri olusur.
Karatay yontemi de ; ayni zamanda insulin derecesi tavan yapan insanlara yonelik. Yani yemek sistemi degisince insulin direnci de cogu zaman ortadan kalkabiliyor. Karatay i %100 yapmiyorum ama kesinlikle bilinclenmeme neden oldu. Bol bol arastirin. Kendinize uygun yontemi bulun.
O yuzden yavas yavas ama kalici kilo vermek ve bilinclenmek onemli.
Luckyciiiikkkkk. Bende tam nerelerde bu lucky diyodum ki senin yazdigini gordum :-D
Ben biraz sınırli yeme olayina alistiktan sonra karatay a yogunlasicam..
Canım benim ki de aynı 4.5 aylık emiyor.
Aynılar hemen hemen desene
sen kaç kilo ile başladın diyete şimdi kaç oldun.
Tatlı krizlerin le nasıl baş ediyorsun
Valla salep ise yariyosa eger bende hemen basliyim zira cok severim salebi.. zati usuttum biraz hastayim oyi gelir hemde sicak sicakBurdayim canim latte iciyorum. Miktarini azalttim ama hala memnun degilim. Bugun hazir sahlep aldim. Hazir oldugu icin onermem ama benim hayatimda kati tatliya yer yok. O yuzden kontrol altinda. Begenirsem latteden kurtulabilirim belkim.
Degisim bir gunde olmuyor turkuazcim ama iyi gidiyorsun. Kendini hazir hissettiginde baslarsin.
Valla salep ise yariyosa eger bende hemen basliyim zira cok severim salebi.. zati usuttum biraz hastayim oyi gelir hemde sicak sicak