• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

He vallah, bak bence bunada lakap hazir :KK53:

Ögretecez artik napalim :KK51:

Yavas yavas ogrenir ablasi. :cool:
Ben artik yatayim en iyisi..uykusuzluk basima vurdu:KK70:

Tamam uykunu aldiktan sonra da gorucez seni. Iyi geceler. :KK19:
Ben yatiyorum, iyi zayiflamalar :confused:

Uykunda zayiflamak istiyorsan badem yiyeceksin. Iyi geceler. :KK60:

Bizim takıldığımız yer hep böyle oluyor zaten :KK48: Ama çok uykum var kızlar benim :KK14:

Cok ortak noktamiz var demek. :KK45:Iyi geceler. :KK50:

Türk kahvesi içmeyi sakın unutmayın !!!!! :KK37::KK37::KK37:
TABİKİ ŞEKERSİİZZ

Rejim yaparken gunde 2 fincan türk kahvesinin sagladıgı faydalar sayfamda yazıyor bi bakın derim !! :KK37::KK37:
:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

Son düzenleyen: Moderatör:
O kilosunu verdi rahat.:KK51: Cocuklarini ders calistiriyordu en son. :KK66:

Topik yarisma topiginden geyige dogru yol aliyor. :KK70:
Ben ilk yarışmada istediğim kiloya ulaştım kızlar , yoksa seve seve ben de girerdim. Size bu yarışmada basarılar diliyorum . Sizi izlerim artık bazen yorum yaparım, hadi bakalım bol şanslar size:KK68:

Ben ilk yarışmada istediğim kiloya ulaştım kızlar , yoksa seve seve ben de girerdim. Size bu yarışmada basarılar diliyorum . Sizi izlerim artık bazen yorum yaparım, hadi bakalım bol şanslar size:KK68:

Bugunlerde istahim acildi.:KK70: Carsamba gunune kadar ne varsa yiyicem. Jubileyi de seninle yapicam. :KK8:

bence Çarşambaya kadar dikkat et yediklerine , carsamba görüştüğümüzde, sana ziyafet çektireceğim :KK53:

Yok canim kandiramazsin beni. :KK53: Bugun pizza ismarliyorum. :KK73:Beni kimse tutamaz carsambaya kadar ama carsamba dan sonra dikkat ederim. :KK8:

Cok istahim acildi. Havalardan galiba ya da ictigim latte lerden(gunde 7-8 i buluyor). :cool:

:KK48:
Yok canim kandiramazsin beni. :KK53: Bugun pizza ismarliyorum. :KK73:Beni kimse tutamaz carsambaya kadar ama carsamba dan sonra dikkat ederim. :KK8:

Cok istahim acildi. Havalardan galiba ya da ictigim latte lerden(gunde 7-8 i buluyor). :cool:
Zaten benim yediğim porsiyonlarla karşılaştırırsak sen yarısını yiyorsun :KK24: Sadece tatlıyı cok seviyorsun :KK48: ben de seviyorum ama çıkarttım hayatımdan , sildim beynimden :KK47:

:KK48:
Zaten benim yediğim porsiyonlarla karşılaştırırsak sen yarısını yiyorsun :KK24: Sadece tatlıyı cok seviyorsun :KK48: ben de seviyorum ama çıkarttım hayatımdan , sildim beynimden :KK47:

Sen benim gercek porsiyonlarimi hic gormedin. Carsamba gunu gorursun. :KK70:

Aman tatli gereksiz bir sey. Tek derdim latteyi azaltmak onu da azalticam. Onun disinda bir kotu aliskanligim yok. :cool:

Sen benim gercek porsiyonlarimi hic gormedin. Carsamba gunu gorursun. :KK70:

Aman tatli gereksiz bir sey. Tek derdim latteyi azaltmak onu da azalticam. Onun disinda bir kotu aliskanligim yok. :cool:
Hahaha merak ettim gercek porsiyonlarını :KK50:bu hafta göster diyeceğim ama yarışma başlayacak . Tek kotu alışkanlığın pasta yemek olsun hep :KK19:

Hahaha merak ettim gercek porsiyonlarını :KK50:bu hafta göster diyeceğim ama yarışma başlayacak . Tek kotu alışkanlığın pasta yemek olsun hep :KK19:

Ya tatliyi biraktim yemem artik ama latte zor. Suan bile elimde latte var cunku. Okulda iki , disarda iki evde uc sayarsak.... :KK70:

Back