- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
- Konu Sahibi AklinYolu1
Sen yaptır zaten,eksik olma Karın germe beni korkutuyor ve iz ııhhIyi bende hem karin germe hem Lipo yaparim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yaptır zaten,eksik olma Karın germe beni korkutuyor ve iz ııhhIyi bende hem karin germe hem Lipo yaparim
He vallah, bak bence bunada lakap hazir
Ögretecez artik napalim
Ben artik yatayim en iyisi..uykusuzluk basima vurdu
Ben yatiyorum, iyi zayiflamalar
Bizim takıldığımız yer hep böyle oluyor zaten Ama çok uykum var kızlar benim
Bende kactim yarin calisiyorum... Iyi geceler allah rahatlik versin...
Ben ilk yarışmada istediğim kiloya ulaştım kızlar , yoksa seve seve ben de girerdim. Size bu yarışmada basarılar diliyorum . Sizi izlerim artık bazen yorum yaparım, hadi bakalım bol şanslar sizeO kilosunu verdi rahat. Cocuklarini ders calistiriyordu en son.
Topik yarisma topiginden geyige dogru yol aliyor.
Ben ilk yarışmada istediğim kiloya ulaştım kızlar , yoksa seve seve ben de girerdim. Size bu yarışmada basarılar diliyorum . Sizi izlerim artık bazen yorum yaparım, hadi bakalım bol şanslar size
bence Çarşambaya kadar dikkat et yediklerine , carsamba görüştüğümüzde, sana ziyafet çektireceğimBugunlerde istahim acildi. Carsamba gunune kadar ne varsa yiyicem. Jubileyi de seninle yapicam.
bence Çarşambaya kadar dikkat et yediklerine , carsamba görüştüğümüzde, sana ziyafet çektireceğim
Zaten benim yediğim porsiyonlarla karşılaştırırsak sen yarısını yiyorsun Sadece tatlıyı cok seviyorsun ben de seviyorum ama çıkarttım hayatımdan , sildim beynimdenYok canim kandiramazsin beni. Bugun pizza ismarliyorum. Beni kimse tutamaz carsambaya kadar ama carsamba dan sonra dikkat ederim.
Cok istahim acildi. Havalardan galiba ya da ictigim latte lerden(gunde 7-8 i buluyor).
Zaten benim yediğim porsiyonlarla karşılaştırırsak sen yarısını yiyorsun Sadece tatlıyı cok seviyorsun ben de seviyorum ama çıkarttım hayatımdan , sildim beynimden
Hahaha merak ettim gercek porsiyonlarını bu hafta göster diyeceğim ama yarışma başlayacak . Tek kotu alışkanlığın pasta yemek olsun hepSen benim gercek porsiyonlarimi hic gormedin. Carsamba gunu gorursun.
Aman tatli gereksiz bir sey. Tek derdim latteyi azaltmak onu da azalticam. Onun disinda bir kotu aliskanligim yok.
Hahaha merak ettim gercek porsiyonlarını bu hafta göster diyeceğim ama yarışma başlayacak . Tek kotu alışkanlığın pasta yemek olsun hep
Latte den bi zarar gelmez yanında pasta yemezsenYa tatliyi biraktim yemem artik ama latte zor. Suan bile elimde latte var cunku. Okulda iki , disarda iki evde uc sayarsak....