21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

bende 2 gündür 5buçuktan sonra hiç bişey yemiyorum bu aralar yine mide problemlerim başladı geç yiyince midemin agrisindan uyuyamiyorum zaten birazda onun etkisi var tabi bakalım bu hafta ne olacak

bende 2 gündür 5buçuktan sonra hiç bişey yemiyorum bu aralar yine mide problemlerim başladı geç yiyince midemin agrisindan uyuyamiyorum zaten birazda onun etkisi var tabi bakalım bu hafta ne olacak
aç yatmak daha sağlıklı zaten organlar dinleniyor. çagımızın hastalık nedenleri çok yemek ve stres bence..zaten gdo, çin tuzu, gluten, glikoz vs her yanımızı sarmışlar ne kadar az yersek o kadar iyi :) yumurta havuç turp tahil et vs gibi besinlerden fazla mahrum kalmamak sartiyla

Biraz daha açıklığa bilirkişin canım nasıl yaptığını kahvaltı öğle ve akşam ne yiyorsun

hic dayanamam öyle aclıga. gecenın bir saati bitkin duser cok yerim sonra. benim vucudum dayanmıyor. bazen canımın istemediği olur yemem ama cok nadırdir. herkesin bunyesi farklı. sık sık ve abartmadan yersem iyi geliyor bana.

günde sadece 2 öğün yiyorum. yasaklarim yok. kahvalti 10 buçukta yapiyorum.aksamdan yemek varsa kahvaltida onlari yiyorum ama mutlaka peynir çokelk veya yumurta yiyorum. saat 3 gibide bir cesit yemek yada kek vs . bugun havuclu cevizli kremali iki dlm kek yedim. yarim saat sonrada meyve yicem bugun 4 bucukta günü kapaticam tek.lokma dahi yemicm sabaha cok farkettiriyo. kafama göre takıliyorum iste arada bir kac kaşık yoğurt süt oyle

hadi kızlar zayiflamak bize ne kazandiracak yazalim 3 er madde.

1.daha rahat nefes almak
2.moral pozitiflik artışı
3. sosyallikten tat almak
1.bir iş yaparken yada yururken rahat olmak cok terlememek
2. istediğim kıyafetleri kıyafetleri olur mu diye dusunmeden alabilmek
3. kendimi hafif hissetmek
haklısın canım biraz bunye meselesi zaten insanın kendine göre olan yöntemi uygulaması gerekli bana uygun olan başkasına uygun olmayabilir nasıl rahatsan oyle yap canım

Bende erken kapatmaya çalışıyorum ama saat yedi den sonra bir şey yememeye çalışıyorum
Ama seninki daha erken mis bende saat altı gibi günü kapatmaya Çalışıyım
Sağol bilgi verdiğin için

Bende erken kapatmaya çalışıyorum ama saat yedi den sonra bir şey yememeye çalışıyorum
Ama seninki daha erken mis bende saat altı gibi günü kapatmaya Çalışıyım
Sağol bilgi verdiğin için
sende sağol canim :) ne kadar erken kapatirsan o kadar hizli verirsin en cok acken gece uykuda kilo verilir

Ilk hafta kg veremicem galiba yine cok kacirdim abur cuburu,bi suru asure yedimmm..emzirdigim icin cok zorlaniyorum ..bu arada tatli krizi icin bi tavsiye:elmayi rendeleyip ustune tarcin atip yiyin..isterseniz yogurt ve ya 2cevizde ekleyebilirsiniz..hem tok tutuyo,hemde cok lezzetli..

Iyi geceler arkadaslar,

Umarim kilo verme sureciniz iyi gidiyordur.

Kendimden ozet geceyim . Carsamba gunu fazla yemedim. Persembe doner yedim. Dun yine az yedim. Bugun yine lahmacun... Bir gun az , bir gun normal yeyip dengelemeye calisiyorum.

Ictigim latteleri azalttim bire indirdim cunku midem agrimaya baslamisti.

Her gun mutlaka 5, 15 arasi badem mutlaka yiyorum.

Kalorisiz gunler . Carsamba gunu bildirim yapmayi unutmayin. Gorusuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…