- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
- 398
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.101
bende 2 gündür 5buçuktan sonra hiç bişey yemiyorum bu aralar yine mide problemlerim başladı geç yiyince midemin agrisindan uyuyamiyorum zaten birazda onun etkisi var tabi bakalım bu hafta ne olacakkizlar gunduz istedigim gibi yiyorum. tabi mednin de bir kapasitesi var . 5 ten sonra yemiyorum suan 900 gram vermis durumdayimeğer dayanabiliyirsaniz sizde lokma dahi yemeyin. 4 gün sonra saat 4 buçuktan sonra yememeye başlayacam hedefim 54 kilom 12 kasim da 79
aç yatmak daha sağlıklı zaten organlar dinleniyor. çagımızın hastalık nedenleri çok yemek ve stres bence..zaten gdo, çin tuzu, gluten, glikoz vs her yanımızı sarmışlar ne kadar az yersek o kadar iyi :) yumurta havuç turp tahil et vs gibi besinlerden fazla mahrum kalmamak sartiylabende 2 gündür 5buçuktan sonra hiç bişey yemiyorum bu aralar yine mide problemlerim başladı geç yiyince midemin agrisindan uyuyamiyorum zaten birazda onun etkisi var tabi bakalım bu hafta ne olacak
kizlar gunduz istedigim gibi yiyorum. tabi midenin de bir kapasitesi var . 5 ten sonra yemiyorum suan 900 gram vermis durumdayimeğer dayanabiliyirsaniz sizde lokma dahi yemeyin. 4 gün sonra saat 4 buçuktan sonra yememeye başlayacam hedefim 54 kilom 12 kasim da 79
hadi kızlar zayiflamak bize ne kazandiracak yazalim 3 er madde.
1.daha rahat nefes almak
2.moral pozitiflik artışı
3. sosyallikten tat almak
öyle yaptım zaten canım. dinlendim bir guzel. bugun iyiyim.halsizsen kendini cok zorlama sonuçta hasta falan olma spor yapsam diye hasta olmaktansa dinlen bugün bence
hic dayanamam öyle aclıga. gecenın bir saati bitkin duser cok yerim sonra. benim vucudum dayanmıyor. bazen canımın istemediği olur yemem ama cok nadırdir. herkesin bunyesi farklı. sık sık ve abartmadan yersem iyi geliyor bana.bende 2 gündür 5buçuktan sonra hiç bişey yemiyorum bu aralar yine mide problemlerim başladı geç yiyince midemin agrisindan uyuyamiyorum zaten birazda onun etkisi var tabi bakalım bu hafta ne olacak
1.bir iş yaparken yada yururken rahat olmak cok terlememekhadi kızlar zayiflamak bize ne kazandiracak yazalim 3 er madde.
1.daha rahat nefes almak
2.moral pozitiflik artışı
3. sosyallikten tat almak
haklısın canım biraz bunye meselesi zaten insanın kendine göre olan yöntemi uygulaması gerekli bana uygun olan başkasına uygun olmayabilir nasıl rahatsan oyle yap canımhic dayanamam öyle aclıga. gecenın bir saati bitkin duser cok yerim sonra. benim vucudum dayanmıyor. bazen canımın istemediği olur yemem ama cok nadırdir. herkesin bunyesi farklı. sık sık ve abartmadan yersem iyi geliyor bana.
günde sadece 2 öğün yiyorum. yasaklarim yok. kahvalti 10 buçukta yapiyorum.aksamdan yemek varsa kahvaltida onlari yiyorum ama mutlaka peynir çokelk veya yumurta yiyorum. saat 3 gibide bir cesit yemek yada kek vs . bugun havuclu cevizli kremali iki dlm kek yedim. yarim saat sonrada meyve yicem bugun 4 bucukta günü kapaticam tek.lokma dahi yemicm sabaha cok farkettiriyo. kafama göre takıliyorum iste arada bir kac kaşık yoğurt süt oyle
sende sağol canim :) ne kadar erken kapatirsan o kadar hizli verirsin en cok acken gece uykuda kilo verilirBende erken kapatmaya çalışıyorum ama saat yedi den sonra bir şey yememeye çalışıyorum
Ama seninki daha erken mis bende saat altı gibi günü kapatmaya Çalışıyım
Sağol bilgi verdiğin için
Bende 1 hafta gecikmeli katilabilirmiyim
Insallah cünkü verdiklerimi geri almak istemiyorumduraksama döneminde olabilirsin canım sabretmen gerek sanırım bende cok yavaş veriyorum normalde bakalım gidecek bir şekilde
eşim diyetimi sabote ediyor. gecenin 11 inde cig kofte aldı. dısarıda da guzel yemek yemiştik arkadaşlarla. aç da değildim ama pis bogazlık. niye aldın diyorum zaten toktuk. sen ye diye aldım diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?