• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

arkadaslar siz gunluk spor yapiyor musunuz? hangi tur sporlari ne kadar surede yapiyorsunuz. gecen yarismada ilk uce giren arkadaslar siz spor yaptiniz mi yoksa sadece diyet mi yaptiniz?
ben ilk 3 e girmedim canım yarışma sırasında çok spor yapamadım ama bu aralar sıkıya aldım her gün koşu bandında yürüyüş yapıyorum mekik çekiyorum bir de günlük hayatta hareketli olmaya çalışıyorum

Günaydin kizlar ilk 3 tebrik ediyorum:KK24:
:KK60::KK9::KK9::KK71::KK71::KK75::KK75::KK50::KK50::nazar::nazar::nazar:
Kizlar ben birseyi farkettim ilk 2 hafta ben hep spor yaptim ve güzel kilo verdim 2 haftadir hic spor yapmadim hep g lar gitti bu demek oluyorki SPOR SPOR SPOR
Hepinize cok güzel bir gün diliyorum öpüldünüz:KK15::KK15::KK60::KK60:
spor cok etkili dediğin gibi.ben yediğim içtiğimden cok kasamam.7-8 ögun yerim.yoksa halsizlesiyorum.spor yaparsam gidiyor.

merhaba çıtır bayanlar:-) bende bugün kalktım tempolu yarım saat yürüdüm 200 kaloriye hoşçakal:-) daha kahvalti yapmadim artık kahvalti öğle beraber oldu ama napalim :-)
ne guzel sporunu yapmıssın.benim yemege misafirim var .kızım uyuyunca yapıyordum ama bugun yemek yaparım. geceye kaldı yine spor. benimki de geceyarısı uyur. gecenın birinden sonra spor yapıyorum :-(

ne guzel sporunu yapmıssın.benim yemege misafirim var .kızım uyuyunca yapıyordum ama bugun yemek yaparım. geceye kaldı yine spor. benimki de geceyarısı uyur. gecenın birinden sonra spor yapıyorum :-(
allah bağışlasın bebekle uğraşmakta bir spor canım fazla yemedigin sürece bir sıkıntı yapmaz bende hep akşamları spor yapiyodum uykum kaçıyordu sabah yapmak insanın dinç olmasını sağlıyor birde bir yazı okumuştum spor yapacaginiz vakit en geç uyumadan 4saat önce olsun diyordu cok geç saate kalma:-)

allah bağışlasın bebekle uğraşmakta bir spor canım fazla yemedigin sürece bir sıkıntı yapmaz bende hep akşamları spor yapiyodum uykum kaçıyordu sabah yapmak insanın dinç olmasını sağlıyor birde bir yazı okumuştum spor yapacaginiz vakit en geç uyumadan 4saat önce olsun diyordu cok geç saate kalma:-)
sabah benimle uyanıyor civciv.mumkun değil yani sabah spor yapmam. 5 te filan kalkmam lazım onun icin.

merhaba arkadaşlar tatlı yeme isteğini nasıl durduruyorsunuz tatlı yememek için zor duruyorum :oops:
ya o konuda benimde sıkıntım büyük cok uğraşıyorum ama dayanamıyorum tatlı yemesem daha cok veririm sanırım bu hafta şöyle birşey uyguluyorum başarılı olacakmiyim bilmiyorum ama tatlı yemek icin 1 gun belirledim abartmadan tabi tatlı gorsemde sabredip tatlı gününde yiyeceğini söyleyip duruyorum kendime mesela bu hafta perşembeye kadar tatlı yok kek falan yani ama cok canım tatlı isterse 1parça bitter cikolata yeme hakkı verdim o da spor yapmak şartıyla :-) )tatlılara savaş aciyorum umarım başarılı olurum tam bir tatlı canavariyim da ben:-)

ya o konuda benimde sıkıntım büyük cok uğraşıyorum ama dayanamıyorum tatlı yemesem daha cok veririm sanırım bu hafta şöyle birşey uyguluyorum başarılı olacakmiyim bilmiyorum ama tatlı yemek icin 1 gun belirledim abartmadan tabi tatlı gorsemde sabredip tatlı gününde yiyeceğini söyleyip duruyorum kendime mesela bu hafta perşembeye kadar tatlı yok kek falan yani ama cok canım tatlı isterse 1parça bitter cikolata yeme hakkı verdim o da spor yapmak şartıyla :-) )tatlılara savaş aciyorum umarım başarılı olurum tam bir tatlı canavariyim da ben:-)
bende aynen yemek le aram yok tatlı ama ben az tatsam devamı gelir duramiyorum o yüzden 0 tatlı olması gerek ben 57 kilo görünce kendimi tatlı verdim ve 63 şimdi :KK61:

Gunaydin arkadaslar.:cool:

Birinci yarismamiz tamamlandi.
animated-happy-new-year-happy-face.gif
vatromet.gif
vatromet.gif

1. rassig rassig
2. A AklinYolu1
3. arzum77 arzum77

Thanks_mcHT_Smiley-vi.gif
Aaa... Yarışma bitmiş,üçüncü olmuşum ve tekrar başlamış haberim yok :KK57: Tebrikler rassig rassig A AklinYolu1 Ve ben :KK48:

Back