- 12 Ağustos 2014
- 962
- 1.528
- 208
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #1.081
canım sen ilk başta hızlı verdin ya simdi vucudun direnc gösteriyor olabilir pes etme birde arada vücudu şaşırtmak gerekiyor böyle duraklamalar olunca stres yapma gidecek o kilolarokadar az yiyorumki ve sabahtan aksama kadar 8 saat ayaktayim 2 litre su iciyorum kilolrim inat ediyor sinir oluyorum
bende geçen hafta oyleydim mümkün olduğunca kontrol etmeye çalış cok yeme aman sonra iyice stres oluyor verdiğimi de aldım demebenim de bu ara iştahım açıldı,iştahımı kontrol etmekte zorlanıyorum,inşallah kilo almam tekrar.
iyi aksamlar kizlar aksam eve geldim sinirlendim bir tabak pilavla nohutu mikrodalgaya koydum isittim ve 1 kasik yedim geri sen napiyorsun diyip geri biraktim ve mantar yedim kendimle gurur duyuyorum
Kizlar bugün öyle birgünkü insanin olurya aman ne diyeti diyip yedikce yedigi günler öyle birgünümdeyim amayemedimmmmmmmm resmen bunalim takiliyorum yemeklerle ilgili belki yarin sabah kendime gelirim
bende aynı durumdayım durumdayım iki haftadır ama ben o kadar iradeli değilim sanırım yeme krizi geliyor gözüm gormuyor stres falan olunca şu aralarda baya stresteyim zorluyorum kendimi:-(iyi aksamlar kizlar aksam eve geldim sinirlendim bir tabak pilavla nohutu mikrodalgaya koydum isittim ve 1 kasik yedim geri sen napiyorsun diyip geri biraktim ve mantar yedim kendimle gurur duyuyorum
Kizlar bugün öyle birgünkü insanin olurya aman ne diyeti diyip yedikce yedigi günler öyle birgünümdeyim amayemedimmmmmmmm resmen bunalim takiliyorum yemeklerle ilgili belki yarin sabah kendime gelirim
Inan okadar az yiyorum cok meyve sebze günde 2l su yogurt yesil cay iciyorum ve ben sabah 8;30 evden cikip aksam 19:00 eve geliyorum cogu ayakta geciyor yaglida yemem tatlida cok sevmem isyerindekiler hep bana biz senin kadar yesek igne iplik oluruz diyor ben anlamadimbende aynı durumdayım durumdayım iki haftadır ama ben o kadar iradeli değilim sanırım yeme krizi geliyor gözüm gormuyor stres falan olunca şu aralarda baya stresteyim zorluyorum kendimi:-(
malesef bende senin gibiyim. hep dikkat etmem gerekiyor trioid bezlriyle alakali diyorlar. kimisinin ki hizli calisiyormusInan okadar az yiyorum cok meyve sebze günde 2l su yogurt yesil cay iciyorum ve ben sabah 8;30 evden cikip aksam 19:00 eve geliyorum cogu ayakta geciyor yaglida yemem tatlida cok sevmem isyerindekiler hep bana biz senin kadar yesek igne iplik oluruz diyor ben anlamadim
Ben normal asiriya bile kacmadan düzenli yemek yesem kilo aliyorum ve benim hayatimda hep spor var
duraksama döneminde olabilirsin canım sabretmen gerek sanırım bende cok yavaş veriyorum normalde bakalım gidecek bir şekildeInan okadar az yiyorum cok meyve sebze günde 2l su yogurt yesil cay iciyorum ve ben sabah 8;30 evden cikip aksam 19:00 eve geliyorum cogu ayakta geciyor yaglida yemem tatlida cok sevmem isyerindekiler hep bana biz senin kadar yesek igne iplik oluruz diyor ben anlamadim
Ben normal asiriya bile kacmadan düzenli yemek yesem kilo aliyorum ve benim hayatimda hep spor var
halsizsen kendini cok zorlama sonuçta hasta falan olma spor yapsam diye hasta olmaktansa dinlen bugün bencegunaydın kızlar....dun ne spor yapabildim. ne diyetime dikkat edebildim dogru duzgun. kolumu kaldıracak halim yoktu.bir de guzel uyumusum. daha yeni kahvaltı hazırlıyorum. iyi haftasonları hepinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?