- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
:masallah sana cok iyi tebrik ederim ben 1.5 kg verdim yersem asure böyle olur tabiKizlar son kilo bildirimim 64.100 kg. Hedefime sadece 6 kilocuk kaldi.
Toplam bu yarismada verdigim kilo 4.750 kg.
Bugunku yarisma icin gece 12 ye kadar vaktiniz var.
Listeler gece 12 den sonra guncellenecektir. Hepinize iyi kilo vermeler.
2.7 kg 1haftada nasıl verdin ya tebrik ederim aman almamaya dikkat et sonuçta hızlı verdin yaEki Görüntüle 1300680
Kızlar,sabahtan beri mutfakta Aşûre ile uğraşıyorum.Ancak vakit buldum tartılmaya :) Bu sefer hızlı kilo vermişim galibaPek sağlıklı olmadı ama dikkat ederim artık
:masallah sana cok iyi tebrik ederim ben 1.5 kg verdim yersem asure böyle olur tabi
Alışveriş merkezlerinde Mc Donalds bana bakıyor,Burger Kıng sesleniyor bana Ateş seni çağırıyor diyeEee zaten hamburger menu yememen gerekiyor.
Çok hızlı oldu farkındayım,kesin bu hafta alırım .. Aç kaldım su içtim o kadar..Birde kafama takılan sağlık sorunlarım var şu anda.Bşraz sıkıntılar var anlayacağın,o etkiliyor işte ..2.7 kg 1haftada nasıl verdin ya tebrik ederim aman almamaya dikkat et sonuçta hızlı verdin ya
Alışveriş merkezlerinde Mc Donalds bana bakıyor,Burger Kıng sesleniyor bana Ateş seni çağırıyor diyeAma ben salata ve ızgara tavuk yiyorum iyimi
Selam kizlar..brnde katilmak istiyorum.eklerseniz cok sevinirim.zayiflamak istiyorummm..
Boy:166. Yas:28
benn fazla almiyorum ama begendigim olursa zayiflarsam diye kucuk beden alip kenara koyuyorum ve baya heyecanli oluyor baya indim cunku 105 le dgum yaptim 79 um simdisorma ya dolap dolu. sezon sonlarına hele dayanamıyorum. 38-36 beden aldım hep. giyılmek uzere bekliyorlar. ksrdesime giydırdım gıydırdım aldım. eskiden bedenlerimiz aynıydı.
Olsun kar kardir bende 1.900 verdim. Az coo önemli olan ilerlemek :):masallah sana cok iyi tebrik ederim ben 1.5 kg verdim yersem asure böyle olur tabi
Aç kalma canım kaybettiğin ağırlık yagdan değil kastan olur ben bu konuda gecmiste dersimi aldim :/Çok hızlı oldu farkındayım,kesin bu hafta alırım .. Aç kaldım su içtim o kadar..Birde kafama takılan sağlık sorunlarım var şu anda.Bşraz sıkıntılar var anlayacağın,o etkiliyor işte ..
Seninle kilolarimiz yakin :) ilk yarismaya başlarken yani 21 gün once 80.9 düm. Bu yarışmaya 79 la başlıyorumSelam kizlar..brnde katilmak istiyorum.eklerseniz cok sevinirim.zayiflamak istiyorummm..
Boy:166. Yas:28
Ya ben de yeni yarismaya katilmak istiyorum.
tabi tartılabilirsin. Baskülünle gel canım
Sagol canim ya desteg cok ihtiyacim var..4ay once dogm yaptim emzirdgm icin diyet yapamiyorum ama abur cuburu kessem yine yeter bana sen ne guzel vermissin boylarimizdami ayni acaba?insallah bu yarisma banada kg verdirir... spor-diyet neler yaptin 21gunde...Seninle kilolarimiz yakin :) ilk yarismaya başlarken yani 21 gün once 80.9 düm. Bu yarışmaya 79 la başlıyorumsana da başarılar dilerim
Evet benim bildirim kizlar..bu hafta cok dikkat ettim .saat 5 den sonra agzima bisey koymadim..1100 kalori aldim sadeceEki Görüntüle 1301165
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?