21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Kizlar son kilo bildirimim 64.100 kg. Hedefime sadece 6 kilocuk kaldi.

Bu yarismada verdigim toplam kilo 4.750 kg.

Bugunku ve yeni yarisma icin gece 12 ye kadar vaktiniz var.

Listeler gece 12 den sonra guncellenecektir. Hepinize iyi kilo vermeler.

Eklentiler

• Photo0060.jpg
    205 KB · Görüntüleme: 116
Son düzenleme:
Kizlar son kilo bildirimim 64.100 kg. Hedefime sadece 6 kilocuk kaldi.

Toplam bu yarismada verdigim kilo 4.750 kg.

Bugunku yarisma icin gece 12 ye kadar vaktiniz var.

Listeler gece 12 den sonra guncellenecektir. Hepinize iyi kilo vermeler.
:masallah sana cok iyi tebrik ederim ben 1.5 kg verdim yersem asure böyle olur tabi

:masallah sana cok iyi tebrik ederim ben 1.5 kg verdim yersem asure böyle olur tabi

Ben de pizza, gozleme yedim. Bir dun ac kaldim o kadar . O da dayanamadim gece 12 de sutlu gevrek yedim. Bu yarismada bence 1.5 kilodan fazla verirsin dikkat edersen. Okulum olmasaydi sizinle devam ederdim.

Alışveriş merkezlerinde Mc Donalds bana bakıyor,Burger Kıng sesleniyor bana Ateş seni çağırıyor diye Ama ben salata ve ızgara tavuk yiyorum iyimi

Arzum ben de cok dengesiz ve sagliksiz beslenirdim. Tatli manyaklari diye bir topigim var dusun. Dedigin yollardan gectim 48 iken 61 sonra bir baktim 78 olmusum. Anlamiyorsun basta...2 senedir kilo verdim tekrar aldim , 64 olmustum daha once de ama hizli bir sekilde geri aldim. Ilk defa bu kadar saglikli kilo verdim ben.

Dedigin yerleri biraktim. Mecbur olsam da yemiyorum. Saglikli beslenmeye baslayinca teker teker dokuluyor bu kilolar.

%100 saglikli besleniyorum diyemem hala kahve ile degisik bir iliskim var ama abur cuburu biraktim. Kraker filan asla , tatli pasta asla, asitli yiyecekler ve meyve sulari asla. Benim kacamaklarim sadece latte , mocha , sicak cikolatadan ibaret.

Ve en guzeli sabah giysi aramak zorunda kalmamak ve yazin bikini sorunu yasamamak.

sorma ya dolap dolu. sezon sonlarına hele dayanamıyorum. 38-36 beden aldım hep. giyılmek uzere bekliyorlar. ksrdesime giydırdım gıydırdım aldım. eskiden bedenlerimiz aynıydı.
benn fazla almiyorum ama begendigim olursa zayiflarsam diye kucuk beden alip kenara koyuyorum ve baya heyecanli oluyor baya indim cunku 105 le dgum yaptim 79 um simdi

Çok hızlı oldu farkındayım,kesin bu hafta alırım .. Aç kaldım su içtim o kadar..Birde kafama takılan sağlık sorunlarım var şu anda.Bşraz sıkıntılar var anlayacağın,o etkiliyor işte ..
Aç kalma canım kaybettiğin ağırlık yagdan değil kastan olur ben bu konuda gecmiste dersimi aldim :/

Seninle kilolarimiz yakin :) ilk yarismaya başlarken yani 21 gün once 80.9 düm. Bu yarışmaya 79 la başlıyorum sana da başarılar dilerim
Sagol canim ya desteg cok ihtiyacim var..4ay once dogm yaptim emzirdgm icin diyet yapamiyorum ama abur cuburu kessem yine yeter bana sen ne guzel vermissin boylarimizdami ayni acaba?insallah bu yarisma banada kg verdirir... spor-diyet neler yaptin 21gunde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…