• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

ben de bayadır görmedim 52 yi. ama artık canıma tak etti. hic memnun değilim bu durumdan. dogumadan cıktıgımda bile 59 kiloydum. 67 ile gittim doguma. böyel bir msey olabilir mi. hamileyken giydıgım kıyafetler olmuyor. nasıl yapmısım bunu kendime:-( vericem ama. yaza kadar 52 olucam.
Tamam arkadaşım beraber verelim bu kiloları iki arkadaş hedefimiz bu olsun yaza kadar verelim kurtulalım şu kilolardan

ay boylara gel 1.68 1.70 mi cok ozendim size ama benim boy 1.61 de boyumla mutluyum ama sizin kadar da olmak isterdim:-)

çok teşekkürler ters ekledim ama oldu

Ters kabul etmiyoruz yalniz. :KK48:

--------------------------

Gunaydin citir kizlar.:cool: Bitirmem gereken bir odevim var. Sonra cikip tartilicam..... Grup canlanmis devam.:KK19:

222.jpg

Beni de alın aranıza ne yapıyorsak yazalım bir birimize destek olalım bnm tek sorunum akşam yemegı onda biraz kaçırıyom bnm de boy 1.63 kg 75

Beni de alın aranıza ne yapıyorsak yazalım bir birimize destek olalım bnm tek sorunum akşam yemegı onda biraz kaçırıyom bnm de boy 1.63 kg 75
canım tartı üstünde resim eklemen gerek katilman icin resmini çek koy buraya resim olmayinca yazışmaya katilamiyosun haberin olsun akşama kadar vakit var:-)

ben de dediğin gibi kıyafet filan almıyorum zayıflayacagım diye. aldıklarım da bir kac beden kucuk. zayıflayacagım ya. dolabımda etşketleriyle duran bir suru kıyafet var. elim 40-42 bedenlere gitmiyor. 34-36 bedenden sonra:-( uniformamla dolasmaya devam. inat ettim almıycam zayıflayacagım. zaten ucretsiz izindeyim. calısmıyorum da henuz sık olmama gerek yok. cok guzel kıyafetler var ve bu kiloyla yakıstıramıyorum kendime. guzel hissetmiyorum:-(
Ayni kafadayız bu konuda :D bendede öyle kiyafetler var asili zayiflamami bekliyorlar

Kizlar biraz aldım. Ikinci yarismaya katilmak istiyorum

Eklentiler

• 20141112_093846-1.jpg
    20141112_093846-1.jpg
    800,3 KB · Görüntüleme: 130
Back