- 15 Ekim 2014
- 358
- 450
- 78
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Tamam arkadaşım beraber verelim bu kiloları iki arkadaş hedefimiz bu olsun yaza kadar verelim kurtulalım şu kilolardanben de bayadır görmedim 52 yi. ama artık canıma tak etti. hic memnun değilim bu durumdan. dogumadan cıktıgımda bile 59 kiloydum. 67 ile gittim doguma. böyel bir msey olabilir mi. hamileyken giydıgım kıyafetler olmuyor. nasıl yapmısım bunu kendime:-( vericem ama. yaza kadar 52 olucam.
çok teşekkürler ters ekledim ama oldu
verelim canım. ertele ertele ne zamana kadar...Tamam arkadaşım beraber verelim bu kiloları iki arkadaş hedefimiz bu olsun yaza kadar verelim kurtulalım şu kilolardan
canım tartı üstünde resim eklemen gerek katilman icin resmini çek koy buraya resim olmayinca yazışmaya katilamiyosun haberin olsun akşama kadar vakit varBeni de alın aranıza ne yapıyorsak yazalım bir birimize destek olalım bnm tek sorunum akşam yemegı onda biraz kaçırıyom bnm de boy 1.63 kg 75
Ayyy canim benim çoook Teşekkür ederim
Doğum günün kutlu oldun canım
doğum günün kutlu olsun mervecim,yeni yaşının sana mutluluk,huzur,başarı,sağlık getirmesi dileğiyle...
Ayni kafadayız bu konudaben de dediğin gibi kıyafet filan almıyorum zayıflayacagım diye. aldıklarım da bir kac beden kucuk. zayıflayacagım ya. dolabımda etşketleriyle duran bir suru kıyafet var. elim 40-42 bedenlere gitmiyor. 34-36 bedenden sonra:-( uniformamla dolasmaya devam. inat ettim almıycam zayıflayacagım. zaten ucretsiz izindeyim. calısmıyorum da henuz sık olmama gerek yok. cok guzel kıyafetler var ve bu kiloyla yakıstıramıyorum kendime. guzel hissetmiyorum:-(
Tarti resmi şart canimBeni de alın aranıza ne yapıyorsak yazalım bir birimize destek olalım bnm tek sorunum akşam yemegı onda biraz kaçırıyom bnm de boy 1.63 kg 75
sorma ya dolap dolu. sezon sonlarına hele dayanamıyorum. 38-36 beden aldım hep. giyılmek uzere bekliyorlar. ksrdesime giydırdım gıydırdım aldım. eskiden bedenlerimiz aynıydı.Ayni kafadayız bu konudabendede öyle kiyafetler var asili zayiflamami bekliyorlar
telefon çevirin acemi işi oldu ehehTers kabul etmiyoruz yalniz.
--------------------------
Gunaydin citir kizlar.Bitirmem gereken bir odevim var. Sonra cikip tartilicam..... Grup canlanmis devam.
Eki Görüntüle 1300680
Kızlar,sabahtan beri mutfakta Aşûre ile uğraşıyorum.Ancak vakit buldum tartılmaya :) Bu sefer hızlı kilo vermişim galibaPek sağlıklı olmadı ama dikkat ederim artık
sinir oldum çevirdim yine ters ☺Eki Görüntüle 1300682
Kız daha aşurenin tadına baktım sadece,tabakları yiyemedimAsure yeyince daha hizli kilo vermissin. Bir de kilo veremiyorum diye mizmizlaniyordun.
Yok kiz saka yapmistim.
Kız daha aşurenin tadına baktım sadece,tabakları yiyemedim
Hamburger menüyü kestim o kadarcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?