- 12 Ağustos 2014
- 962
- 1.528
- 208
- Konu Sahibi AklinYolu1
Ben devam ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gecmiş olsun .... benim de 70,6 cıktı bu sabah.hemen hemen aynı kilodayız. senin hedefin kac?
Mesala yazmak istedimKizlar gunaydin sadece 200 g gitmis onceden olsa delirirdim. Ama artik seviniyorum cünkü biz bu kilolari da gr gr aldik bir haftada 2, 3 Kilo almadik
Benim bir onerim var herkez ara sira kendince dogru bildigi seyi yazsa mesajla ben yogurdun ve yesil cayimida zayiflamaya yardimci olduguna inaniyorum böyle seyler
ben yazın 65 kilo olmustum 3 haftada 7 kilo verdim. sporsuz. 4haftada da8 kilo olarak geri aldım sonra. hızlı vermek demeyeyim de sporsuz dengesiz bir sekilde verince böyle oluyor demek ki. derlerdi de yasamamıstım hic. cok moralım bozuktu. yiyip icemedim.istem dısı verdiğim bir kiloydu hemen geri geldi. cok hızlı vermek de iyi değil bu yuzden. alıcaksanız vermeyın. vucudunuza zarar veriyorsunuz diyor uzmanlar.Mesala yazmak istedim
sonucta vermissin. ne kadar oldugu önemli degil ... ben de bir görseydim 60 ları. pazartesi 70,3 kiloydum. bugun 70,6 kilo olmusum. iki gundur kacırdım biraz. pasta makarna... hemen belli etmiş.Kizlar gunaydin sadece 200 g gitmis onceden olsa delirirdim. Ama artik seviniyorum cünkü biz bu kilolari da gr gr aldik bir haftada 2, 3 Kilo almadik
Benim bir onerim var herkez ara sira kendince dogru bildigi seyi yazsa mesajla ben yogurdun ve yesil cayimida zayiflamaya yardimci olduguna inaniyorum böyle seyler
gecmiş olsun .... benim de 70,6 cıktı bu sabah.hemen hemen aynı kilodayız. senin hedefin kac?
ben de dediğin gibi kıyafet filan almıyorum zayıflayacagım diye. aldıklarım da bir kac beden kucuk. zayıflayacagım ya. dolabımda etşketleriyle duran bir suru kıyafet var. elim 40-42 bedenlere gitmiyor. 34-36 bedenden sonra:-( uniformamla dolasmaya devam. inat ettim almıycam zayıflayacagım. zaten ucretsiz izindeyim. calısmıyorum da henuz sık olmama gerek yok. cok guzel kıyafetler var ve bu kiloyla yakıstıramıyorum kendime. guzel hissetmiyorum:-(Ben iki senedir ugrasiyorum. Eskiden kiyafet almazdim kilo vericem diye ama sonra pes ettim yeni giysiler aldim. 78 kiloya ciktigim zamanlar oldu. Simdi yeni aldiklarim bol geliyor ama olsun. O yuzden kilo verenleri gormek beni mutlu ediyor. Yardimci olabildiysem ne mutlu bana.
benim 52 canım. vucut yapısı herhalde boyum 1.70 ama bu kiloda iyi hissediyorum ancak kendimi.Hedefim 60 olmak canım senin
Oooooo ben 52 olmam imkansız canım 1.68 boyum var benimde ama 52 hayal bana ama olsam fena olmazbenim 52 canım. vucut yapısı herhalde boyum 1.70 ama bu kiloda iyi hissediyorum ancak kendimi.
ben de bayadır görmedim 52 yi. ama artık canıma tak etti. hic memnun değilim bu durumdan. dogumadan cıktıgımda bile 59 kiloydum. 67 ile gittim doguma. böyel bir msey olabilir mi. hamileyken giydıgım kıyafetler olmuyor. nasıl yapmısım bunu kendime:-( vericem ama. yaza kadar 52 olucam.Oooooo ben 52 olmam imkansız canım 1.68 boyum var benimde ama 52 hayal bana ama olsam fena olmaz
mesaj yazdığın yerin altıda cevaplanın yanında dosya yükle yazıyornasıl resim ekleyebilirim arkadaşlar yapamadım
çok teşekkürler ters ekledim ama oldumesaj yazdığın yerin altıda cevaplanın yanında dosya yükle yazıyor