• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Ben devam ediyorum:KK66::KK9::KK6:
image.jpg

Kizlar gunaydin sadece 200 g gitmis onceden olsa delirirdim. Ama artik seviniyorum cünkü biz bu kilolari da gr gr aldik bir haftada 2, 3 Kilo almadik
Benim bir onerim var herkez ara sira kendince dogru bildigi seyi yazsa mesajla ben yogurdun ve yesil cayimida zayiflamaya yardimci olduguna inaniyorum böyle seyler:KK76:

Kizlar gunaydin sadece 200 g gitmis onceden olsa delirirdim. Ama artik seviniyorum cünkü biz bu kilolari da gr gr aldik bir haftada 2, 3 Kilo almadik
Benim bir onerim var herkez ara sira kendince dogru bildigi seyi yazsa mesajla ben yogurdun ve yesil cayimida zayiflamaya yardimci olduguna inaniyorum böyle seyler:KK76:
Mesala yazmak istedim

Mesala yazmak istedim
ben yazın 65 kilo olmustum 3 haftada 7 kilo verdim. sporsuz. 4haftada da8 kilo olarak geri aldım sonra. hızlı vermek demeyeyim de sporsuz dengesiz bir sekilde verince böyle oluyor demek ki. derlerdi de yasamamıstım hic. cok moralım bozuktu. yiyip icemedim.istem dısı verdiğim bir kiloydu hemen geri geldi. cok hızlı vermek de iyi değil bu yuzden. alıcaksanız vermeyın. vucudunuza zarar veriyorsunuz diyor uzmanlar.

sonucta vermissin. ne kadar oldugu önemli degil ... ben de bir görseydim 60 ları. pazartesi 70,3 kiloydum. bugun 70,6 kilo olmusum. iki gundur kacırdım biraz. pasta makarna... hemen belli etmiş.

Ben iki senedir ugrasiyorum. Eskiden kiyafet almazdim kilo vericem diye ama sonra pes ettim yeni giysiler aldim. 78 kiloya ciktigim zamanlar oldu. Simdi yeni aldiklarim bol geliyor ama olsun. O yuzden kilo verenleri gormek beni mutlu ediyor. Yardimci olabildiysem ne mutlu bana. :KK19:
ben de dediğin gibi kıyafet filan almıyorum zayıflayacagım diye. aldıklarım da bir kac beden kucuk. zayıflayacagım ya. dolabımda etşketleriyle duran bir suru kıyafet var. elim 40-42 bedenlere gitmiyor. 34-36 bedenden sonra:-( uniformamla dolasmaya devam. inat ettim almıycam zayıflayacagım. zaten ucretsiz izindeyim. calısmıyorum da henuz sık olmama gerek yok. cok guzel kıyafetler var ve bu kiloyla yakıstıramıyorum kendime. guzel hissetmiyorum:-(

Oooooo ben 52 olmam imkansız canım 1.68 boyum var benimde ama 52 hayal bana ama olsam fena olmaz:KK76:
ben de bayadır görmedim 52 yi. ama artık canıma tak etti. hic memnun değilim bu durumdan. dogumadan cıktıgımda bile 59 kiloydum. 67 ile gittim doguma. böyel bir msey olabilir mi. hamileyken giydıgım kıyafetler olmuyor. nasıl yapmısım bunu kendime:-( vericem ama. yaza kadar 52 olucam.

Merhaba günaydın:) Ben de yarışmaya katılmak istiyorum. Sanırım tartı fotoğrafı eklemem gerekiyor. Umarım yukleyebilmisimdir. Bu arada boyum 156 cm.
20141112_103125.jpg

Eklentiler

• 20141112_103125.jpg
    20141112_103125.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 91
:Dkızlar 400gr verip az verdiğimi sanmayın,geçen haftaki tartıdan sonra kaçamaklarım oldu almıştım 63 e çıkmıştım, hatta pazartesi 62.800 düm,çarşamba yani bugün 61.900 üm.:KK73::KK71:

Son düzenleme:
Back