• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

70 i görünce çok mutlu oldum gerçekten ama malesef ki 1 haftada 6 kilo vermiş olmam imkansız hele 3. resim çok güldüm
DSC_4052.jpg
DSC_4053.jpg
DSC_4057.jpg

avm ye gidemem ben gidene kadar geç olur şimdi tartıldım şu an 3 farklı kiloya sahibim bakalım beğenecek misiniz

Bizim begenmemiz sorun degil de. Gercek kilonu yansitmazsa yarismanin anlami kalmaz. Yeri geliyor 100 gramlar bile onemli oluyor . 79.2 daha dogru sanki ama kilo mu aldin sen. En son 77.8 kiloymussun.

Bizim begenmemiz sorun degil de. Gercek kilonu yansitmazsa yarismanin anlami kalmaz. Yeri geliyor 100 gramlar bile onemli oluyor . 79.2 daha dogru sanki ama kilo mu aldin sen.
yok canım ya almadım hatta vermem lazımdı çünkü kıyafetimden baya farkediyor
en iyisi yarışmaya katılmamak bildirim yapmamışım say canım çünkü doğru rakam olmayınca yarışan arkadaşlara da haksızlık olur
başka bir yarışma olursa ona katılırım daha sonra artık ne yapayım

yok canım ya almadım hatta vermem lazımdı çünkü kıyafetimden baya farkediyor
en iyisi yarışmaya katılmamak bildirim yapmamışım say canım çünkü doğru rakam olmayınca yarışan arkadaşlara da haksızlık olur
başka bir yarışma olursa ona katılırım daha sonra artık ne yapayım

Aslinda sana da haksizlik. :KK51:Bu benim duzenledigim son yarisma. Sonra gidiyorum aklinda olsun.

ben cuma takımındayım aynı zamanda en son cuma tartıldım tam 77 ydim orada yani 5 gün olmuş 5 gün içinde 2 kilodan fazla almam da mümkün değildir yani her gün spor yaptım üstelik diyet de yapıyorum
evet öyle oldu o kadar uğraştım bu hafta 76 olmuş olmam lazımdı 1 kilo kesin vermişimdir diyordum ama bilmiyorum ya

ben cuma takımındayım aynı zamanda en son cuma tartıldım tam 77 ydim orada yani 5 gün olmuş 5 gün içinde 2 kilodan fazla almam da mümkün değildir yani her gün spor yaptım üstelik diyet de yapıyorum
evet öyle oldu o kadar uğraştım bu hafta 76 olmuş olmam lazımdı 1 kilo kesin vermişimdir diyordum ama bilmiyorum ya

Ben disarda tartiliyorum. Bugun tarti alacaktim vazgectim cunku tartidan tartiya bile farkediyor biliyorum.

Saglik olsun ne yapalim. Yine de aklina bir sey gelirse geceye kadar vaktin var.
:KK51:

Gorusuruz. :KK19:

Ben disarda tartiliyorum. Bugun tarti alacaktim vazgectim cunku tartidan tartiya bile farkediyor biliyorum.

Saglik olsun ne yapalim. Yine de aklina bir sey gelirse geceye kadar vaktin var.
:KK51:

Gorusuruz. :KK19:

bence tartıya çıkmaya devam et 77yi yakalarsan onu çek hemen hiç olmadı devam etsen keşke:-( resim olmadığı icin birsürü kişi alınmadı sonuçta birşeyde diyemedim bende:-(

haklısın belki öyle yaparsam yakalarım 77 yi o_O

ben tartımın çok doğru olup olmadığını bilmiyorum dijitaller çabuk bozuluyor malesef komşuya bir gitsem ayıp olur mu ki olmaz sanırım onlara gidip geliyorum o zaman aynı tartıyla yarışmaya devam etmek zorunda değiliz sanırım değil mi

geçen yarışmada pek aktif değildi kimse oyle mesaj zorunluluğu yok ama bu sefer fırsat buldukça yazalım aktif olalım olabildigimiz kadar motivasyon olur diye fırsat buldukça gel bir sen:-)
Tamam canım elimden geldiğince aktif olmaya çalışacağım:)

ben tartımın çok doğru olup olmadığını bilmiyorum dijitaller çabuk bozuluyor malesef komşuya bir gitsem ayıp olur mu ki olmaz sanırım onlara gidip geliyorum o zaman aynı tartıyla yarışmaya devam etmek zorunda değiliz sanırım değil mi

Ayni tartiyla devam etmek zorunda degilsin canim. :KK19:

Kızlar merhaba, ben yarışmaya katıldım ama bu topigi pek takip edemiyorum:KK43: kusura bakmayın genelde neler paylasiyorsunuz neler konusuyorsunuz bana biraz anlatır misiniz? Ben de ona göre akşam eve gelince sizlere katılmaya çalışacağım

Selam hosgeldin.

Yazdin mi bilmiyorum ama hedefin kac. Kilo vermek icin kac senedir ugrasiyorsun? Deneyimlerin neler? Bugunku menun gibi...

ya aklima geldi de benim tartı da yapmıştı boylepili azalmış meğer benimkinin pili büyük pillerden bir tane aldım degismistim düzeldi bi de onu dene pili değişiyorsa tabi

Selam hosgeldin.

Yazdin mi bilmiyorum ama hedefin kac. Kilo vermek icin kac senedir ugrasiyorsun? Deneyimlerin neler? Bugunku menun gibi...
Aaa tamam yazayim
Hedefim 10 kilo vermek çünkü erkek arkadaşımla iddiaya girdim :D 5 ay verdi bana iddia için. İlk defa kilo vermeyi deneyeceğim, hep kilolu bi kızdım çok küçüklükten beri. O yüzden pek deneyimim yok.
Umarım hepimiz istediğimiz kadar kilo vermeyi basaririz :)
Birazdan cayimin yanında bi dilim çikolata yiyecegim, doğru mu yapıyorum acaba bilemedim.

ya aklima geldi de benim tartı da yapmıştı boylepili azalmış meğer benimkinin pili büyük pillerden bir tane aldım degismistim düzeldi bi de onu dene pili değişiyorsa tabi
evet pilli canım benimki de küçük bir pili var evde yedek pili yok ama
komşuda tartıldım onunki de dijital değilmiş eski tip tartısı hiç yoktan iyidir

Aaa tamam yazayim
Hedefim 10 kilo vermek çünkü erkek arkadaşımla iddiaya girdim :D 5 ay verdi bana iddia için. İlk defa kilo vermeyi deneyeceğim, hep kilolu bi kızdım çok küçüklükten beri. O yüzden pek deneyimim yok.
Birazdan cayimin yanında bi dilim çikolata yiyecegim, doğru mu yapıyorum acaba bilemedim.
bugunluk ye ama ben bu çikolataları falan daha erken vakitlerde öneririm geç saatte yediğin şeyler yağ olarak dönebilir dikkat:-) bu arada zaman cok makul bence verebiliriz bende 10 kilo vermek istiyorum aynı sayılırız bende hep kiloluydum 60 in altında olmak nasıl bir duygu merak ediyorum inşallah ulaşırız:-)

Aaa tamam yazayim

Iddiaya girmek iyi bir sey degil. Sonucta kendin icin veriyorsun kilonu. Ona ne senin kilondan.:KK48: Bana kalirsa cikolatayi kokten kes derim. Cikolata manyagi biriydim ama iki aydan fazla bir suredir cikolata yemiyorum. Onemli olan kilo vermek degil aslinda o verdigin kiloyu korumak o yuzden cikolatayi birakman gerekiyor. :KK66:

tamam canım tartılabildim sonunda :KK76:

Tamam canim sagol. Otekiler de geldiginde listeye ekliycem seni. :KK60:

Iddiaya girmek iyi bir sey degil. Sonucta kendin icin veriyorsun kilonu. Ona ne senin kilondan.:KK48: Bana kalirsa cikolatayi kokten kes derim. Cikolata manyagi biriydim ama iki aydan fazla bir suredir cikolata yemiyorum. Onemli olan kilo vermek degil aslinda o verdigin kiloyu korumak o yuzden cikolatayi birakman gerekiyor. :KK66:

Tamam canim sagol. Otekiler de geldiginde listeye ekliycem seni. :KK60:
tamam canım teşekkür ederim seni de uğraştırdım biraz kusuruma bakma :KK19:

Back