• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Ben de pizza, gozleme yedim. Bir dun ac kaldim o kadar . O da dayanamadim gece 12 de sutlu gevrek yedim.:KK48: Bu yarismada bence 1.5 kilodan fazla verirsin dikkat edersen. :KK19:Okulum olmasaydi sizinle devam ederdim. :cool:
bence sen sistemi oturtmussun canım yesende dengeleyebiliyorsun bence farketmeden:-)

Çok hızlı oldu farkındayım,kesin bu hafta alırım .. Aç kaldım su içtim o kadar..Birde kafama takılan sağlık sorunlarım var şu anda.Bşraz sıkıntılar var anlayacağın,o etkiliyor işte ..
gecmis olsun canım umarım problemlerin ortadan kalkar sağlıklı kilo vermeye devam edersin:-)
Ben de devam ediyorum. :KK49: Hedef kiloma bu yarismada dusecegim. :KK53:Yalniz bu 21 gun cok aktif olmasam da sizlerin paylasim konusunda yardimini bekliyorum. :KK66:
bekleriz canım katil tabiki sıkıştığında haber ver yardım ederiz elimizden geldigince:-)

bence sen sistemi oturtmussun canım yesende dengeleyebiliyorsun bence farketmeden:-)

gecmis olsun canım umarım problemlerin ortadan kalkar sağlıklı kilo vermeye devam edersin:-)

bekleriz canım katil tabiki sıkıştığında haber ver yardım ederiz elimizden geldigince:-)

Bence de oturttum. Beraber oturtalim. Beraber kilo vermek daha zevkli bakin uzak kalamadim devam ediyorum. Topigi guncel tutun , yediklerinizi paylasin. Guzel bir zayiflama grubu olalim. :D

Tesekkürler bu yarismayi yaptigin icin L lucky canim..birincilik de önemli degildi ama sevin dim yinede:KK49:sayende ideal kilomu buldum

Zor olani yaptin. :nazar: Darisi bizim basimiza. Ben de 58 e dusucem bu yarismada. Kafaya koydum. :cool:

="deadline, post: 37755878, member: 521675"]boş yere favorim degilmissin ama tebrikler:-)daha kilo vermeyeceksin değil mi bu arada boyun kac cok merak ettim:-)
Tesekkürler..boyum 1,58cm..hayir kilo vermem daha..bu benim ideal kilom

Bence de oturttum. Beraber oturtalim. Beraber kilo vermek daha zevkli bakin uzak kalamadim devam ediyorum. Topigi guncel tutun , yediklerinizi paylasin. Guzel bir zayiflama grubu olalim. :D

Zor olani yaptin. :nazar: Darisi bizim basimiza. Ben de 58 e dusucem bu yarismada. Kafaya koydum. :cool:
Ne kaldiki 58 e..birdahaki yarisma sonu bulursun sen kilonu

="deadline, post: 37755878, member: 521675"]boş yere favorim degilmissin ama tebrikler:-)daha kilo vermeyeceksin değil mi bu arada boyun kac cok merak ettim:-)
Tesekkürler..boyum 1,58cm..hayir kilo vermem daha..bu benim ideal kilom
evet cok ideal kilon tebrik ederim umarım daha alamazsın darısı bize:-)

Ilk yarismanin listesini guncelledim ama hala 7 kisi eksik. :KK12:

meantrees meantrees tartim bozulmus diyorsun ama disarida bir yerde , komsunda filan tartil. Silinmeni istemiyorum ama kurallar geregi bugun bildirim yapmak zorundasin.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba, ben yarışmaya katıldım ama bu topigi pek takip edemiyorum:( kusura bakmayın genelde neler paylasiyorsunuz neler konusuyorsunuz bana biraz anlatır misiniz? Ben de ona göre akşam eve gelince sizlere katılmaya çalışacağım

Kızlar merhaba, ben yarışmaya katıldım ama bu topigi pek takip edemiyorum:( kusura bakmayın genelde neler paylasiyorsunuz neler konusuyorsunuz bana biraz anlatır misiniz? Ben de ona göre akşam eve gelince sizlere katılmaya çalışacağım
geçen yarışmada pek aktif değildi kimse oyle mesaj zorunluluğu yok ama bu sefer fırsat buldukça yazalım aktif olalım olabildigimiz kadar motivasyon olur diye fırsat buldukça gel bir sen:-)

geçen yarışmada pek aktif değildi kimse oyle mesaj zorunluluğu yok ama bu sefer fırsat buldukça yazalım aktif olalım olabildigimiz kadar motivasyon olur diye fırsat buldukça gel bir sen:-)

Sen de gel, renk katiyorsun. Hem topikte aktif olanlar daha fazla kilo veriyor.:D

Son düzenleme:
Bir komsun filan yok mu. Eczanede tartilsaydin. Bugun tartilsaydin da , bir haftada hallederdin belki.
karşı komşu olabilirdi belki ama evlerine gitmek istemedim bu aralar biraz aile problemleri var sanırım...
dersten geç çıkınca eczanede kalmadı açık bilmiyorum olmadı ya
kendi tartımı denedim kaç kez belki düzelir diye ama o da olmadı her tartılmam da farklı kilo gösteriyor 85 tim sabah tartıya göre :eek: 1 haftada 8 kilo almam imkansız sonuçta .. gelince tartıldım 48 kilo çıktım 30 kilo vermiş olmam da imkansız
bilmiyorum kabul ederseniz tartılırım şuan çıkan sonucu yazarım ama öyle de olur mu bilmiyorum 1 hafta içinde tartı alabilir miyim

karşı komşu olabilirdi belki ama evlerine gitmek istemedim bu aralar biraz aile problemleri var sanırım...
dersten geç çıkınca eczanede kalmadı açık bilmiyorum olmadı ya
kendi tartımı denedim kaç kez belki düzelir diye ama o da olmadı her tartılmam da farklı kilo gösteriyor 85 tim sabah tartıya göre :eek: 1 haftada 8 kilo almam imkansız sonuçta .. gelince tartıldım 48 kilo çıktım 30 kilo vermiş olmam da imkansız
bilmiyorum kabul ederseniz tartılırım şuan çıkan sonucu yazarım ama öyle de olur mu bilmiyorum 1 hafta içinde tartı alabilir miyim

Bugun tartilirsan tabi ki kabul ederiz ama cok fazla da fark olmasin. 30 kilo da iyiymis, o tartiyi bana gonder sen. :KK70:

hadi tartılıyorum ne çıkarsa bahtımıza o zaman çok fazla çıkarsam göndermeyeceğim kendimi 48 kilo görmek de hoşuma gitti diyemicem :KK48:

Tarti tarti soyle bana benden daha zayifi var mi dunyada. :KK70: Daha geceye kadar vaktin var. Aklina birileri gelirse... Olmadi alisveris merkezine git aciksa. Oralarda tarti vardir. Tartil resmini cek . Bir haftada da bir seyler yaparsin. :cool:

Tarti tarti soyle bana benden daha zayifi var mi dunyada. :KK70: Daha geceye kadar vaktin var. Aklina birileri gelirse... Olmadi alisversi merkezine git aciksa. Oralarda tarti vardir. Tartil resmini cek . Bir haftada da bir seyler yaparsin. :cool:
avm ye gidemem ben gidene kadar geç olur şimdi tartıldım şu an 3 farklı kiloya sahibim bakalım beğenecek misiniz

Back