• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

oyle deme ya bence yarın tartı günü ve iki seçenek var ya cok iyi bir hafta gecirdiler kacamaksiz falan ses çıkarmıyorlar yada kaçamaklar yapıldı sessizce beklemede olabilirler :-) bence menü paylasmaskta burda akşamları rapor verebiliriz kaçamak yapmadim su kadar su ictim spor yaptım yapmadim diye bir öneri kabul ederlerse hem baslik canlanmis olur :-)

Isim olmadigi zaman girmeye calisiyorum. Yazin olsaydi zaten her gun girerdim yazardim ama simdi olmuyor. Paylasim yapmadikca kilolarda fazla bir degisiklik olmaz. Tek basina isen kilonu yaz, haftada bir tartil hic yarismaya bile gerek yok. Ben resmen acim bekliyorum yarini. Yarindan sonra kenara cekilicem zaten. :KK51:

ya benim hiç aklima gelmedi ben aç falan değilim simdi sizden fazla cikcam keşke akşamı erken yeseydim ya yarın daha cok gr giderdi demi:-) neyse acemiligime geldi bi sonraki yarışmada bunu denemeliyim :-)

ya benim hiç aklima gelmedi ben aç falan değilim simdi sizden fazla cikcam keşke akşamı erken yeseydim ya yarın daha cok gr giderdi demi:-) neyse acemiligime geldi bi sonraki yarışmada bunu denemeliyim :-)

Su iki gun dikkat ediyorum ama ozellikle bugun kendimi ac hissettim. Daha tartilmadim.:KK8: Neyse yarin gorusuruz. Devam etmeyecegim icin tartildiktan sonra rahat bir yemek yiyebilirim. :KK51:

--------------------------------------

Yarin kilo bildirimi yapmayi unutmayin arkadaslar. Yeni yarismaya devam etmek isteyenler , Devam ediyorum u eklerseniz yeni listeye eklenirsiniz. :D

Iyi geceler. :cool:

Su iki gun dikkat ediyorum ama ozellikle bugun kendimi ac hissettim. Daha tartilmadim.:KK8: Neyse yarin gorusuruz. Devam etmeyecegim icin tartildiktan sonra rahat bir yemek yiyebilirim. :KK51:

Yarin kilo bildirimi yapmayi unutmayin arkadaslar. Yeni yarismaya devam etmek isteyenler , Devam ediyorum u eklerseniz yeni listeye eklenirsiniz. :D

sanada iyi geceler:-)bu arada fazla kaçırma bildirim yapmıyorum falan diye arada tartil yani :-)

Evet bende devam etmiceme göre ziyafet var yarin tartildiktan sonra:D

bütün gün okulda olacağım tartılma imkanım da yok şu anda :KK43:

kızlar 2. yarışmaya katılmak istiyorum . beni de eklerseniz sevinirim.

Eklentiler

• 2014-11-12 07.04.35.jpg
    2014-11-12 07.04.35.jpg
    947,8 KB · Görüntüleme: 69
  • 2014-11-12 07.04.35.jpg
    2014-11-12 07.04.35.jpg
    947,8 KB · Görüntüleme: 81
Günaydın arkadaşlar
Tartıldım 57.9 çıktım
Malum günlerdeyim
Yarışmaya devam etmek istiyorum
Bu arada boyum 1.60

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 66
Dün doğum günümdü . Dün ve bugün o kadar yedim ki suursuzluk ettim iki kilo almazsam iyi ikinci yarışma benim için çok değerli olacak .dikkat edicem bu yarışmadan daha iyi sonuç alacam
doğum günün kutlu olsun mervecim,yeni yaşının sana mutluluk,huzur,başarı,sağlık getirmesi dileğiyle...:KK36::KK19::KK5:

Back