21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

selam bende yeni yarışmaya katılmak istiyorum yaş 30 kilo 68 boy 1.60 yalnız bi problemim var akıllı tel bozuldu yensini almak zaman alacak resim yukleyemiyorum sadece bildirim yapsam olur mu bu arada arka 5 3.5 ve 1.5 yaşında çocuklarım var hedefim önce 59 sonra 55 inşallah:)

Malesef olmaz. Formatimiz tarti resimli.

harbiden sağolun...

Sana ozel bir durum degil bu. Kisisel almissin ama yanlis yapmissin. Hele ki dedikodu hic sevmedigim sey.

Kurallar ilk sayfada yazilmis, sus olsun diye yazilmamis degil mi. Yarismanin formati tarti resimlidir. Tarti resimsiz olmaz mi gibi bir soru sormaniz bile dogru degildir.

tabi bunlarda sizin düşünceniz keşke kurallar kısmına soru sorulmaz falan da yazsaydınız haklısınz bilemedim soru sormanın yanlış olduğunu..ayrıca dedikodu diyerek bence siz kişisel almışsınız dedikodu gizlice yapılır ve bahsi geçen kişinin hakkı ihlal edilir oysa ben herkese açık bir forumda olanlar karşısında hissettiğimi yazdım kimsesin şahsına bir sey değildi soru sormak gibi duygularımızı yamak ta yanlıştı herhalde :) yinede sevgiyle kalın...

Konulara bakarken mesajini tesadufen gordum. Istedigin yere istedigini yazabilirsin ama Kadinin kadina yaptigini kimse yapmaz diye bu topige gonderme yapmissin. Istedigini sorabilirsin ama kurallari acik bir topikte cevabi belli bir soru sormak ve ustune bu cevabi kisisel alip baska topiklerde sitem etmek biraz sacmadir.

Her neyse kilo verme seruveninde basarilar... Oyle ya da boyle birilerine kizarakta olsa hedef kilona bir an once dusmeni dilerim.

Son düzenleme:
Guzel asure bulsam yarisma marisma takmaz , ben de yerdim.
buyur bize gel aşure ikram edeyim sana,benim aşuremi çok beğenirler,övmek gibi olmasın gerçekten güzel olur.komşulara dağıttım geri kalanda öyle dolapta bekliyor,sadece ilk gün 3 kase yedim,kalorisi çok diye dokunamıyorum bile

Ne kadar az kalori alirsan vücudun ona alusacak dahada az yakacak..bence cok düsük kalori alma.1200 den asagi alma.yediklerini sporla erit derim
işte spor yapamıyorum sorun orda,şu an deli gibi ders çalışmam lazım ve sadece bu da değil 2 çocuk,koca,ev işleri,yemek vs. sınava az kalmasa mutlaka spor yapardım hele de bu yarışma için

Tabi ki ortada bi emek var hesap yapılıyor tabloyla uğraşılıyor insanlar garip gerçekten

Kizlar hepinizi bogucam ASURE demeyin artik bayiliyorum asureye ama yapan yok hayatimda birkere asure yaptim güzeldide ama benden baska kimse yemedi simdi yapsam verdigim kilolari alicam

Canım yaa şimdi katılamıyormuyuz yarışmaya(

12 Kasim da yeni yarisma baslayacak . Istersen katilabilirsin ama kilo bildirimi tarti ile birlikte yapma zorunlulugu var. Istersen katilabilirsin. Benim de dijital tartim yok disarida tartiliyorum.

Tabi ki ortada bi emek var hesap yapılıyor tabloyla uğraşılıyor insanlar garip gerçekten

Bu iki hafta cok zor oldu ozellikle cunku kendi laptopum bozuldu odunc laptoptan girdim. Aslinda tabloda bir sey yok ama bazen iki kere girmek zorunda kaliyorum. Emege saygi yok ama ben son bir kere daha arkadaslar icin yapmaya hazirim cunku bazilarimiz hic kilo veremedi.

58 kilo olayim gelirim. Istanbul' da miydin. 3 kase mi. Afiyet olsun gozumuz yok.

Olur
olur canım katılırım beslenmeyle ilgili kurallarınız car mı yoksa sadece kilolarımı karşılaştıracağız???

Olur
olur canım katılırım beslenmeyle ilgili kurallarınız car mı yoksa sadece kilolarımı karşılaştıracağız???

Beslenmeyle ilgili bir kuralimiz yok cunku herkesin yapisi ve hoslandigi seyler farkli ama istersen onerilerimiz olabilir. Biz sadece kilolarimizi carpistiriyoruz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…