- Konu Sahibi AklinYolu1
hakikat mi? ben 49 u bulayim yarismayi kaybetsemde önmeli degil.ama cok zorlaniyorum inan.aklim fikrim yemekteYuzde olarak benim rakibim sensin. Bu hafta dananin kuyrugu kopacak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hakikat mi? ben 49 u bulayim yarismayi kaybetsemde önmeli degil.ama cok zorlaniyorum inan.aklim fikrim yemekteYuzde olarak benim rakibim sensin. Bu hafta dananin kuyrugu kopacak.
hakikat mi? ben 49 u bulayim yarismayi kaybetsemde önmeli degil.ama cok zorlaniyorum inan.aklim fikrim yemekte
BAk bunu sevdim iste yani bu hafta cekismeli gececekkosmetik seni rakibim ilan ediyorum çünkü kilolarımız aynı
Günaydınlar sonuçlar açıklanmışşşş
Son hafta bakalım ne olacak benim birinci olmam için bu hafta çok çalışmam lazım
bende ac gezerim bütüm haftaBilemem artik bu hafta ayagini kaydirmayi dusunuyorum.
evet lucky beni öldürecek acliktan bu haftaBAk bunu sevdim iste yani bu hafta cekismeli gececek
neyse ben yinede gidip bir kahvalti edeyim güzelceBilemem artik bu hafta ayagini kaydirmayi dusunuyorum.
Kizlar kilolar yavasda olsa gidiyor!Ama benim suratim cok zayifladi.Millet yakinda hortlak gördüm diye kacacak sizler ne yiyorsunuz rakibim sanada sesleniyorum
günlük 1000 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum çok az geçtiği de oluyor,bazal metebolizmama gereken kaloriden az yiyorum, bazal metebolizma kalorim 1400 küsür,bi de bol bol su,spor yapamıyorum sınavıma az kaldı ders çalışmam lazım. ev de bir spor salonu açacak kadar spor aletleri var ama yapan yok,arada kafama estikçe yapıyorum,ama bu hafta son belki 6 gün spor yaparım.geçen hafta kaçamak yaptığım için 700gr verebildim,bu hafta kaçamak yapmamam lazımKizlar kilolar yavasda olsa gidiyor!Ama benim suratim cok zayifladi.Millet yakinda hortlak gördüm diye kacacak sizler ne yiyorsunuz rakibim sanada sesleniyorum
Valla asure yedim biraz önce dayanamadim..simdi yemessem birdahaki seneyi bekliyememBenim rakibim hic bir sey yemiyor.
Bu yarısma da birinci olamayacağım kesinleşti ne kadar kilo versemde yüzdem düşük olacak kilom çok olduğundan. Insallah ikinci yarismada olur. Bu arada bu hafta carsamba sabaha kadar hic tartilmayacağım bu son hafta saat 3 ten sonra hic.birsey yemeyecegim en azindan 76 görmeyi hedefliyorum. Ve eğer 76 görürsem bir hafta kilo vermeyip bu kiloyu koruyacagim.bunye alissin diye.cok cetin bir hafta olacak
Dün iki tabak aşûre yedim kayınvalidemde,buğün üstteki komşum getirdi bir tabak birde lezzetli olmuşki sormaValla asure yedim biraz önce dayanamadim..simdi yemessem birdahaki seneyi bekliyemem
Dün iki tabak aşûre yedim kayınvalidemde,buğün üstteki komşum getirdi bir tabak birde lezzetli olmuşki sorma
Şu zayıflama olayını doğru bir ayda yapmadık bence
Asurede yenmezmi ama dimiALLAH herkesinkini kkabul etsin
Ne kadar az kalori alirsan vücudun ona alusacak dahada az yakacak..bence cok düsük kalori alma.1200 den asagi alma.yediklerini sporla erit derimgünlük 1000 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum çok az geçtiği de oluyor,bazal metebolizmama gereken kaloriden az yiyorum, bazal metebolizma kalorim 1400 küsür,bi de bol bol su,spor yapamıyorum sınavıma az kaldı ders çalışmam lazım. ev de bir spor salonu açacak kadar spor aletleri var ama yapan yok,arada kafama estikçe yapıyorum,ama bu hafta son belki 6 gün spor yaparım.geçen hafta kaçamak yaptığım için 700gr verebildim,bu hafta kaçamak yapmamam lazım
Sahol Haklisin canim iyice sacmaladim. Hatta bugun bu karari verdim diye psikolojim alt ust oldu ve huyum degil demin bir tabak hamur isi yedim o derece simdi rahatladim . Gecen haftaki gibi devam edicem.canmCanım sen Emziriyorsun ve bebeğin daha küçük yani aaç kalma bence o saaten sonra acıkirsin ve geç saatte hiç olmayacak şeylere saldirirsin
Valla asure yedim biraz önce dayanamadim..simdi yemessem birdahaki seneyi bekliyemem