• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Kizlar kilolar yavasda olsa gidiyor!Ama benim suratim cok zayifladi.Millet yakinda hortlak gördüm diye kacacak:KK17: sizler ne yiyorsunuz rakibim sanada sesleniyorum :KK45:
günlük 1000 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum çok az geçtiği de oluyor,bazal metebolizmama gereken kaloriden az yiyorum, bazal metebolizma kalorim 1400 küsür,bi de bol bol su,spor yapamıyorum sınavıma az kaldı ders çalışmam lazım. ev de bir spor salonu açacak kadar spor aletleri var ama yapan yok,arada kafama estikçe yapıyorum,ama bu hafta son belki 6 gün spor yaparım.geçen hafta kaçamak yaptığım için 700gr verebildim,bu hafta kaçamak yapmamam lazım

Bu yarısma da birinci olamayacağım kesinleşti ne kadar kilo versemde yüzdem düşük olacak kilom çok olduğundan. Insallah ikinci yarismada olur. Bu arada bu hafta carsamba sabaha kadar hic tartilmayacağım bu son hafta saat 3 ten sonra hic.birsey yemeyecegim en azindan 76 görmeyi hedefliyorum. Ve eğer 76 görürsem bir hafta kilo vermeyip bu kiloyu koruyacagim.bunye alissin diye.cok cetin bir hafta olacak

Bu yarısma da birinci olamayacağım kesinleşti ne kadar kilo versemde yüzdem düşük olacak kilom çok olduğundan. Insallah ikinci yarismada olur. Bu arada bu hafta carsamba sabaha kadar hic tartilmayacağım bu son hafta saat 3 ten sonra hic.birsey yemeyecegim en azindan 76 görmeyi hedefliyorum. Ve eğer 76 görürsem bir hafta kilo vermeyip bu kiloyu koruyacagim.bunye alissin diye.cok cetin bir hafta olacak

Canım sen Emziriyorsun ve bebeğin daha küçük yani aaç kalma bence o saaten sonra acıkirsin ve geç saatte hiç olmayacak şeylere saldirirsin

Canm ya haklısın tamam kabul ediyorum yigenim gelmişti hala bende cekilip atamadim. Yoğunluktan bu yarışmadan elenmeyi kabul ediyorum okumuştum başta kuralları. Ama yeni yarışmayı neden etkiliyor katilamiyorum ona anlam veremedim doğrusu bu tutumuna

yarışma cekismeli bir hal almış ben birinci olamasamda kilo vermiş olmam benim icin yeter bir sonraki yarışmaya artık:-)
bu arada benim icin farketmez ama yeniden başlarsak yeni katılmak isteyenlerde yararlanir diye dusunuyorum :-)

günlük 1000 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum çok az geçtiği de oluyor,bazal metebolizmama gereken kaloriden az yiyorum, bazal metebolizma kalorim 1400 küsür,bi de bol bol su,spor yapamıyorum sınavıma az kaldı ders çalışmam lazım. ev de bir spor salonu açacak kadar spor aletleri var ama yapan yok,arada kafama estikçe yapıyorum,ama bu hafta son belki 6 gün spor yaparım.geçen hafta kaçamak yaptığım için 700gr verebildim,bu hafta kaçamak yapmamam lazım
Ne kadar az kalori alirsan vücudun ona alusacak dahada az yakacak..bence cok düsük kalori alma.1200 den asagi alma.yediklerini sporla erit derim

Canım sen Emziriyorsun ve bebeğin daha küçük yani aaç kalma bence o saaten sonra acıkirsin ve geç saatte hiç olmayacak şeylere saldirirsin
Sahol Haklisin canim iyice sacmaladim. Hatta bugun bu karari verdim diye psikolojim alt ust oldu ve huyum degil demin bir tabak hamur isi yedim o derece simdi rahatladim . Gecen haftaki gibi devam edicem.canm

Back