• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

20141105_163259.jpg Kizlar bu hafta orucluydum yine az verdim -500
gr gitti cok sukur.bende yarisma bitince tekrar baslanirsa varim kilo verenleri tebrik ediyorum artidaki arkadaslar da haftaya insallah istedikleri kadar verirler

Kızlar ben unuttum sabah aç karnına tartılmayı
Şimdi tartıldım tok karnına
57.9 çıktı
Yarın bildirsem geç olur neyse artık

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    69,7 KB · Görüntüleme: 95

bende ilk haftaya göre 200 gr eksiğim.
geçen haftaya göre 1 kg 100 gr eksik.kilo verdim ama şu anda vücudumda ödem var gibi.
yarışma devam etsin isterim arkadaşlar

Eklentiler

• 051120143773 (2).jpg
    051120143773 (2).jpg
    119,8 KB · Görüntüleme: 209
Mavisss sen kilolarımız aynı
Senin boyun kaç ve hedefin ne nasıl bir diyet uyguluyorsun

Mavisss sen kilolarımız aynı
Senin boyun kaç ve hedefin ne nasıl bir diyet uyguluyorsun
1i65 boyunda, 32 yaşındayım. belli bir diyetim yok ama bir haftada abur cuburu bıraktım ve akşam belli bir saatten sonra yemiyorum.spor yapacak vaktim olmuyor. kolay kilo veren bir yapım da yok malesef

Ah şu 55 li kilolara bi insem. O kadar özledim ki o hallerimi makyaj bile yakışırdı. Simdi ise palyaço gibi oluyorum makyaj yaptığımda. Yüzüm burnum bile kilolu. Yaşlı solmuş bir surat görüyorum.aynaya baktığımda. Yaşım 25 çok üzülüyor çok sabızsızlanıyorum zayıflamak için. En en güzel kiyafetlerden en güzel çamaşırlardan en kaliteli makyaj malzemelerinden alacam daha çok gezecem. elbette umutluyum ayaktayım yıkılmamaya çalışıyorm. Bazen bir zayif kiz resmi görüyorum bi kalem bir rimel sürmüş o kadar yakısmis icim aciyor . Bu yarismayi uzatacaginiz icin cok tesekkur ederim

Ah şu 55 li kilolara bi insem. O kadar özledim ki o hallerimi makyaj bile yakışırdı. Simdi ise palyaço gibi oluyorum makyaj yaptığımda. Yüzüm burnum bile kilolu. Yaşlı solmuş bir surat görüyorum.aynaya baktığımda. Yaşım 25 çok üzülüyor çok sabızsızlanıyorum zayıflamak için. En en güzel kiyafetlerden en güzel çamaşırlardan en kaliteli makyaj malzemelerinden alacam daha çok gezecem. elbette umutluyum ayaktayım yıkılmamaya çalışıyorm. Bazen bir zayif kiz resmi görüyorum bi kalem bir rimel sürmüş o kadar yakısmis icim aciyor . Bu yarismayi uzatacaginiz icin cok tesekkur ederim
senin boyun kaç. benim iri kemik yaım var.ben 25 yaşındayken 60 kiloydum ve 38 bedeni çok rahat giyiyordum. şu anda 42, bazen 44 giyiyorum. bende beğendiğim kıyafetleri giymeyi özledim.

Kızlar yarışma ne oldu şimdi karar nedir yaniiii
devam mı yoksa yeni 21 günlük yarışma mı
yoksa bir tek ben mi kilo almışım bu hafta yaaa:cry:
Listemize yapilsaydı

:KK57:

senin boyun kaç. benim iri kemik yaım var.ben 25 yaşındayken 60 kiloydum ve 38 bedeni çok rahat giyiyordum. şu anda 42, bazen 44 giyiyorum. bende beğendiğim kıyafetleri giymeyi özledim.
Bende eßit kilo alisyirum bir yerde toplanmiyor bu iyi bur avantaj aslinda boyum 164 bedenim 42

Herkes bildirim yapti mi. Yapmayan varsa listeden silinecek ona gore. Uc kisi yok, sayimiz 17 ye dustu. :KK12:

Son düzenleme:
Gunaydin :cool:

Sayimiz 36 dan 17 ye dustu. Duzenli bildirim yapmayacaksaniz kimsenin zamanini almayin. Burada amac kazanmak ya da kaybetmek degil. Kilo alinir , verilir. Herkesin ruh hali bir degil, zamanlari bir degil. Onemli olan istikrarli olmak ve devam etmek...Arkadaslarin hatri icin yeni yarisma olacak dedim. Zaten ben katilmayacagim. Isimleri silinenler yeni yarismaya katilamazlar. :KK51:

Haftaya carsamba gunu gorusuruz.
:KK69:

Gunaydin :cool:

Sayimiz 36 dan 17 ye dustu. Duzenli bildirim yapmayacaksaniz kimsenin zamanini almayin. Burada amac kazanmak ya da kaybetmek degil. Kilo alinir , verilir. Herkesin ruh hali bir degil, zamanlari bir degil. Onemli olan istikrarli olmak ve devam etmek...Arkadaslarin hatri icin yeni yarisma olacak dedim. Zaten ben katilmayacagim. Isimleri silinenler yeni yarismaya katilamazlar. :KK51:

Haftaya carsamba gunu gorusuruz.
:KK69:
evet yani, bizde burada heyecanla bekliyoruz kim ne yaomis diye.hem eglenceli oluyor..ama birdahakine bende katilmiyacagim

Back