- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
Afiyet olsun butun asure yiyenler. Bensiz bogazinizdan gecti mi.
Carsamba gunu gorisigiz.
Carsamba gunu gorisigiz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecti artik ne yapalim.cok uzaktasin güzelimAfiyet olsun butun asure yiyenler. Bensiz bogazinizdan gecti mi.
Carsamba gunu gorisigiz.
Gecti artik ne yapalim.cok uzaktasin güzelim
Az kalmis, basarirsin sen58 kiloya duseyim de asurenin has ini bulurum ben. Olmadi ben yaparim.
Az kalmis, basarirsin sen
selam bende yeni yarışmaya katılmak istiyorum yaş 30 kilo 68 boy 1.60 yalnız bi problemim var akıllı tel bozuldu yensini almak zaman alacak resim yukleyemiyorum sadece bildirim yapsam olur mu bu arada arka 5 3.5 ve 1.5 yaşında çocuklarım var hedefim önce 59 sonra 55 inşallah:)
harbiden sağolun...Malesef olmaz. Formatimiz tarti resimli.
harbiden sağolun...
neyse ben yatar sizlere iyi geceler:) diğer günlükte 21 günlük yarışmaya niyetlendim tartı resmi olmadan almadılar sağolsunlar boşuna denmez kadının kadına ettiğini diye:) aslında bu beni gaza getirdi ıkı aya kadar hedefime gelirsem afilli bir başarı hikayeside ben yazarım inşallah
tabi bunlarda sizin düşünceniz keşke kurallar kısmına soru sorulmaz falan da yazsaydınız haklısınz bilemedim soru sormanın yanlış olduğunu..ayrıca dedikodu diyerek bence siz kişisel almışsınız dedikodu gizlice yapılır ve bahsi geçen kişinin hakkı ihlal edilir oysa ben herkese açık bir forumda olanlar karşısında hissettiğimi yazdım kimsesin şahsına bir sey değildi soru sormak gibi duygularımızı yamak ta yanlıştı herhalde :) yinede sevgiyle kalın...Sana ozel bir durum degil bu. Kisisel almissin ama yanlis yapmissin. Hele ki dedikodu hic sevmedigim sey.
Kurallar ilk sayfada yazilmis, sus olsun diye yazilmamis degil mi. Yarismanin formati tarti resimlidir. Tarti resimsiz olmaz mi gibi bir soru sormaniz bile dogru degildir.
tabi bunlarda sizin düşünceniz keşke kurallar kısmına soru sorulmaz falan da yazsaydınız haklısınz bilemedim soru sormanın yanlış olduğunu..ayrıca dedikodu diyerek bence siz kişisel almışsınız dedikodu gizlice yapılır ve bahsi geçen kişinin hakkı ihlal edilir oysa ben herkese açık bir forumda olanlar karşısında hissettiğimi yazdım kimsesin şahsına bir sey değildi soru sormak gibi duygularımızı yamak ta yanlıştı herhalde :) yinede sevgiyle kalın...
buyur bize gel aşure ikram edeyim sana,benim aşuremi çok beğenirler,övmek gibi olmasın gerçekten güzel olur.komşulara dağıttım geri kalanda öyle dolapta bekliyor,sadece ilk gün 3 kase yedim,kalorisi çok diye dokunamıyorum bileGuzel asure bulsam yarisma marisma takmaz , ben de yerdim.
işte spor yapamıyorum sorun orda,şu an deli gibi ders çalışmam lazım ve sadece bu da değil 2 çocuk,koca,ev işleri,yemek vs. sınava az kalmasa mutlaka spor yapardım hele de bu yarışma içinNe kadar az kalori alirsan vücudun ona alusacak dahada az yakacak..bence cok düsük kalori alma.1200 den asagi alma.yediklerini sporla erit derim
Tabi ki ortada bi emek var hesap yapılıyor tabloyla uğraşılıyor insanlar garip gerçektenGunaydin
Sayimiz 36 dan 17 ye dustu. Duzenli bildirim yapmayacaksaniz kimsenin zamanini almayin. Burada amac kazanmak ya da kaybetmek degil. Kilo alinir , verilir. Herkesin ruh hali bir degil, zamanlari bir degil. Onemli olan istikrarli olmak ve devam etmek...Arkadaslarin hatri icin yeni yarisma olacak dedim. Zaten ben katilmayacagim. Isimleri silinenler yeni yarismaya katilamazlar.
Haftaya carsamba gunu gorusuruz.
Canım yaa şimdi katılamıyormuyuz yarışmaya(
Tabi ki ortada bi emek var hesap yapılıyor tabloyla uğraşılıyor insanlar garip gerçekten
buyur bize gel aşure ikram edeyim sana,benim aşuremi çok beğenirler,övmek gibi olmasın gerçekten güzel olur.komşulara dağıttım geri kalanda öyle dolapta bekliyor,sadece ilk gün 3 kase yedim,kalorisi çok diye dokunamıyorum bile
sağol canım sivastayım,niye 3 kaseyi görünce şok oldun?şu an dolapta beni çağırıyor ama ben yemiycemçocuklarla eşime yediririm artık.58 kilo olayim gelirim. Istanbul' da miydin. 3 kase mi. Afiyet olsun gozumuz yok.
olur canım katılırım beslenmeyle ilgili kurallarınız car mı yoksa sadece kilolarımı karşılaştıracağız???12 Kasim da yeni yarisma baslayacak . Istersen katilabilirsin ama kilo bildirimi tarti ile birlikte yapma zorunlulugu var. Istersen katilabilirsin. Benim de dijital tartim yok disarida tartiliyorum.
Bu iki hafta cok zor oldu ozellikle cunku kendi laptopum bozuldu odunc laptoptan girdim. Aslinda tabloda bir sey yok ama bazen iki kere girmek zorunda kaliyorum. Emege saygi yok ama ben son bir kere daha arkadaslar icin yapmaya hazirim cunku bazilarimiz hic kilo veremedi.
58 kilo olayim gelirim. Istanbul' da miydin. 3 kase mi. Afiyet olsun gozumuz yok.
Olur
olur canım katılırım beslenmeyle ilgili kurallarınız car mı yoksa sadece kilolarımı karşılaştıracağız???