- 12 Ağustos 2014
- 962
- 1.528
- 208
- Konu Sahibi AklinYolu1
Günaydin kizlar kimsenin sesi solugu cikmiyor Hepinize iyi pazarlar diliyorum ben ise gidiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim iyi gidiyor bu siralar Spora vakit ayiramiyorum senin nasil geciyorİyi akşamlar nasıl gidiyor diyetler bakalım
benim de iyi aşureler bozdu biraz onu da sporla kapatmaya çalışıyorum öyleBenim iyi gidiyor bu siralar Spora vakit ayiramiyorum senin nasil geciyor
Hayırlı sabahlar bende yediğim aşureyi eritemedim daha ya detoks mu yapsam kiBu arada herkese hayırlı sabahlar
bir 60'a inseydim,öyle korumaya alıyosa alsaydı.bu ara da sana da herkese günaydııııııııınZambak vücut korumaya geçmiş olabilir canım benimde durdu gibi ,sakın moralini bozma sana diyorum ama kendimede söylüyorum
kalori sayarak yapıyorum,1000 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum tabi geçtiğim de oluyor.4 veya 5 öğün yiyorum.kilo vermem durdu diyen arkadaslar, nasıl bir diyet uyguluyorsunuz? kac ögun?
iyi rakibim de aynı durumdaymış,sevineyim mi üzüleyim mi bilemedimHerkeze günaydin bende ayni durumdayim