• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Iyi Pazarlar arkadaslar,:cool:

Kucuk bir hatirlatma. Bu yarismanin son kilo bildirimini 12 Kasimda yapiyoruz ve ikinci yarismaya devam etmek isteyenler devam ediyor. Ben devam etmeyecegim ama devam etmek isteyenler kilo bildirimini yaptiginda ben devam etmiyorum ya da ben devam ediyorum yazarsa ikinci listemiz daha kolay hazirlanir.:KK19:

Yeni arkadaslar da ayni sekilde kilo bildirimini tarti resimleriyle birlikte 12 Kasimda yapabilir. Isimleri silinenler de tekrar katilabilir ama ilk sayfada kurallar bellidir. Kurallara uymayanlar listeden silinir. :KK51:

Bu benim tarafimdan duzenlenen son yarismadir, bunu da belirteyim. Kalorisiz gunler.:KK66:

Son düzenleme:
Ben az yiyorum cok meyva sebze tavuk yumurta yiyorum 2 l su iciyorum ve 8 Saat ayaktayim ve resmen kilolarim benimle yarisip inat ediyor normal yemek yedigim zaman okadar cabuk Kilo aliyorumki ben bile sasiriyorum ve Benim hayatima spor var

kızlar benim metebolizma durdu sanki,kilo mu alıyorum acaba?çünkü metebolizmam durduğu zamanlar hemen kilo alıyorum.spor da yapamıyorum,1 tane fazladan bişey yesem hemen kilo alıyorum,bu hayat böyle mi gidecek yaaa?:KK43:

Back