• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Ben az yiyorum cok meyva sebze tavuk yumurta yiyorum 2 l su iciyorum ve 8 Saat ayaktayim ve resmen kilolarim benimle yarisip inat ediyor normal yemek yedigim zaman okadar cabuk Kilo aliyorumki ben bile sasiriyorum ve Benim hayatima spor var
Aynen bende öyle normal.yersem hemen bir kilo alirim acayip birsey. Bu yarisma bitince yinede kardayiz sonucta verdik biraz. Ikinvi yarismada 3 kilo vercem en az

Kizlar bu yarışma bitince isteyenler kilo bildirimi yaparken vki lerinide yazsın . Tiplerimizi az çok tahmin ederiz bu sayede :p

Aynen bende öyle normal.yersem hemen bir kilo alirim acayip birsey. Bu yarisma bitince yinede kardayiz sonucta verdik biraz. Ikinvi yarismada 3 kilo vercem en az
Aynen sinir oluyorum uzun süre eziyet cekiyorsun ondan sonra düzenli yemeye basliyinca hop kilolar geri geliyor
bundan sonraki yarismada bende varim kilo vermesem bile uzun bir süre kilomu sabit tutmaya calisicam cünkü buda cok önemli bu siralar spor yapamadim
Bu tartilma olayi cok iyi ve resimli beni cok tesvik ediyor

Gunaydin arkadaslar,:cool:

Yarin bu yarisma icin son kilo bildirimi ve ikinci yarisma icin ilk kilo bildirimi. Yeni ve isterlerse silinen arkadaslar da tarti resimleriyle birlikte kilo bildirimini yapabilir. Devam edenler kilo bildirimini yaptiklarinda devam ediyorum yazsinlar ki yeni listeye eklensinler. :D

Kurallar ilk sayfada ve kurallara uymayanlar listeden silinir. Kalorisiz gunler. Bol su icin. :KK19:

RDKFh.jpg

bugün cok heyecanlıyım yarismamizin yarın son günü:-) ben ikinciyede katılmak istiyorum tabiki daha yeni adapte oluyorum ben burda :-)

Ben disardan takip edicem sizi ama bu demek degildir ki kilo vermeyi birakiyorum. Kis aylari en zor aylar. Bu aylar atlatilirsa zafer bizimdir. Baslangici beraber yaptik gerisini getirmek sizin elinizde. :KK66:

Ben disardan takip edicem sizi ama bu demek degildir ki kilo vermeyi birakiyorum. Kis aylari en zor aylar. Bu aylar atlatilirsa zafer bizimdir. Baslangici beraber yaptik gerisini getirmek sizin elinizde. :KK66:
ben kendi adima teşekkür etmek istiyorum sana cok iyi oldu motivasyon açısından da biraz otokontrol adinada kendimi sorumlu hissediyorum dikkat etmeye çalışıyorum sanırım benim böyle şeylere ihtiyacım varmış cok teşekkürler emeklerin icin:-)

ben kendi adima teşekkür etmek istiyorum sana cok iyi oldu motivasyon açısından da biraz otokontrol adinada kendimi sorumlu hissediyorum dikkat etmeye çalışıyorum sanırım benim böyle şeylere ihtiyacım varmış cok teşekkürler emeklerin icin:-)

Ben iki senedir ugrasiyorum. Eskiden kiyafet almazdim kilo vericem diye ama sonra pes ettim yeni giysiler aldim. 78 kiloya ciktigim zamanlar oldu. Simdi yeni aldiklarim bol geliyor ama olsun. O yuzden kilo verenleri gormek beni mutlu ediyor. Yardimci olabildiysem ne mutlu bana. :KK19:

http://vucut-kitle-endeksi.hesaplama.net

Vücut kitle endeksi yetişkin bir insanın kilosunun boyuna göre normal olup olmadığını gösteren bir parametredir.
ben baktım canım geçen haftaki kilodan vki 26.6 çıktı normal olan 25mis normale az kaldi :-):-)
Ben iki senedir ugrasiyorum. Eskiden kiyafet almazdim kilo vericem diye ama sonra pes ettim yeni giysiler aldim. 78 kiloya ciktigim zamanlar oldu. Simdi yeni aldiklarim bol geliyor ama olsun. O yuzden kilo verenleri gormek beni mutlu ediyor. Yardimci olabildiysem ne mutlu bana. :KK19:
tebrik ederim canım aman bol gelsinler yenisini aliriz:-) umarım tekrardan hiç almazsin hep sağlıklı kal darısı bize artık:-)

Ben gelmedigimde kimse yazmiyor. Bu topikte ruh yok. :63: Yeni yarismada da farketmeyecek. :KK12:

Son düzenleme:
Ben gelmedigimde kimse yazmiyor. Bu topikte ruh yok. :63: Yeni yarismada da farketmeyecek. :KK12:
oyle deme ya bence yarın tartı günü ve iki seçenek var ya cok iyi bir hafta gecirdiler kacamaksiz falan ses çıkarmıyorlar yada kaçamaklar yapıldı sessizce beklemede olabilirler :-) bence menü paylasmaskta burda akşamları rapor verebiliriz kaçamak yapmadim su kadar su ictim spor yaptım yapmadim diye bir öneri kabul ederlerse hem baslik canlanmis olur :-)

Back