- 12 Ağustos 2014
- 962
- 1.528
- 208
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Ben spor salonuna gidiyorum ama gitmedigim gunlerdir evde eliptik bisikletim var galiba turkcesi bu ama emin degilim onu yapiyorumne tür spor yapıyosun.ne kadar süre de?
Benim yüzdemle zambağın yüzdesini karşılaştırdığımda yanlışlık görüyorum ben zambaktan 200 gram fazla verdimama yüzdem düşük .
Arkadaslar odunc laptoptan ancak kilolari ekleyebildim. Hatta yanlisllik oldu diye uc kere girmek zorunda kaldim.Hesaplamalari da mecbur okuldan yapicam. Sayimiz 20 ye dustu. Haftaya carsamba bildirimlerinizi bekliyorum. Daha fazla eksilme olmasin lutfen.Yarisma bilincinde olup bu hafta bildirimlerini yapan herkese tesekkurler.
Hiii tamam canim . Doğru zambak benden baya zayıf Pardon lucky :)Canım kilolariniz ile de orantili mesela o senden daha zayif olabilir
Aynen katiliyorumsanada tskler Lucky emegine saglik
Hiii tamam canim . Doğru zambak benden baya zayıf Pardon lucky :)
Bu hafta 2.800 verdin demi. Bende inşallah yine tam 2 kilo veririm böyle giderse bir ayda 8 kilo eder :) menün iyiymiş ama kalciyum yeterli al iki kaşık nedirUmarim haftaya 2 kilo daha veririm
O zaman 87.2 olmam lazım
akşam menüm
4 tane çiğ köfte
1 tabak salata
2 kaşık yoğurt
Tebrikler canım darısı BaşımızaKizlar tebrilerinizi bekliyorum Beyeni KRALICESI secildimAYYYYYY burasi cok eylenceli
Al bendende okadar ben birde simariyorumBurada çoooook motive oldum ..çok mu yaziyorum nee
Yok kusura bakma ben KRAlICEGIMI kimseye vermemTebrikler canım darısı Başımıza
tebrik ederim canım,bir bakıp çıkmıştım.ben de herkes niye beğenip duruyor diyordum.demek ki bu işe yarıyormuş.Zambak yazdiklarimi beyendin ama KRALICELIGIMI kutlamadinGozumden kacmadi
tebrik ederim canım,bir bakıp çıkmıştım.ben de herkes niye beğenip duruyor diyordum.demek ki bu işe yarıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?