• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Benim yüzdemle zambağın yüzdesini karşılaştırdığımda yanlışlık görüyorum ben zambaktan 200 gram fazla verdim:KK59: :KK12::Dama yüzdem düşük .

Arkadaslar odunc laptoptan ancak kilolari ekleyebildim. Hatta yanlisllik oldu diye uc kere girmek zorunda kaldim. :KK43:Hesaplamalari da mecbur okuldan yapicam. Sayimiz 20 ye dustu. Haftaya carsamba bildirimlerinizi bekliyorum. Daha fazla eksilme olmasin lutfen.Yarisma bilincinde olup bu hafta bildirimlerini yapan herkese tesekkurler. :KK19:

sanada tskler Lucky emegine saglik ;)

Umarim haftaya 2 kilo daha veririm
O zaman 87.2 olmam lazım
akşam menüm
4 tane çiğ köfte
1 tabak salata
2 kaşık yoğurt
Bu hafta 2.800 verdin demi. Bende inşallah yine tam 2 kilo veririm böyle giderse bir ayda 8 kilo eder :) menün iyiymiş ama kalciyum yeterli al iki kaşık nedir :p
bende
bir salkım üzüm
İki bardak süt
tarhana corbasi
azcik patlamis misir. Iki kilo daha gitse 76.900 olurum :KK50::D:KK71::KK71::KK71:

:KK54:millet usuyunce battaniyeye sarilir isiniyim diye ben bisikletin tepesine ciktim tam 38 dk banyoya gidiyorum öpüyorum insallah siz o koltuklarin tepesinde oturmuyorsunuzdur
Bak Lucky sana simdiden haber veriyorum haftaya Kilo. Veremeyenlerin isminin altina gecip gulucem dans edicem bana soylemedi demeyin ona gore:D

Back