• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Dilay yarismaya yeniden baslasin. :KK70:

--------------------------------------------------------------------

Herkes bildirim yapti mi. Son 3 saat . :KK19:
Bitek benmi almisim yahu :KK57: Itiraz ediyorum, yarismanin iptalini ve bana en uygun zamanda tekra edilmesini talep ediyorum...:KK12: O kadarrrr :63:

Gerekmez benim var, bi elime gecirsem onu :KK67:
Saka biyana hc dikkat etmedim hatta esim muhtesem yemekler yapti bu bi haftada bende afiyetle götürdüm :kk77: Üstüne bide özel günlerim :KK45: Iyiyim yani aslinda yaaaa :KK14:

Ben de hic dikkat etmedim. Hatta regl oldum ustune. Demek ki yemeden kilo veremiyorum ben bunu anladim. :KK51:

[QUOTESie können uns ruhig übervorsichtig nennen...
...aber wir müssen sicherstellen, dass Sie einen Sicherheitscode empfangen können, falls Sie irgendwann einmal nicht mehr auf dieses Konto zugreifen können.
Wohin soll Ihr Code gesendet werden?

Sollten Sie auf keine dieser Optionen zugreifen können, müssen Sie Ihre Sicherheitsinfos unter „https://account.live.com/proofs/MarkLost“ aktualisieren.
Datenschutz und Cookies Nutzungsbedingungen
© 2014 Microsoft="Lucky7, post: 37532135, member: 530603"]
Ben de hic dikkat etmedim. Hatta regl oldum ustune. Demek ki yemeden kilo veremiyorum ben bunu anladim.
Bende cok korktum aldim diye cünkü cok kacirdim ama netice güzel..ne kadar az yersen vücut o kadar az yakmaya basliyor.

Bu da benim...

image.jpg

400 gr :( benimde reglime 3 gün kaldi

[QUOTESie können uns ruhig übervorsichtig nennen...
...aber wir müssen sicherstellen, dass Sie einen Sicherheitscode empfangen können, falls Sie irgendwann einmal nicht mehr auf dieses Konto zugreifen können.
Wohin soll Ihr Code gesendet werden?

Sollten Sie auf keine dieser Optionen zugreifen können, müssen Sie Ihre Sicherheitsinfos unter „https://account.live.com/proofs/MarkLost“ aktualisieren.
Datenschutz und Cookies Nutzungsbedingungen
© 2014 Microsoft="Lucky7, post: 37532135, member: 530603"]
Ben de hic dikkat etmedim. Hatta regl oldum ustune. Demek ki yemeden kilo veremiyorum ben bunu anladim.
Bende cok korktum aldim diye cünkü cok kacirdim ama netice güzel..ne kadar az yersen vücut o kadar az yakmaya basliyor.
Hayrola alamanci sen yine alintilari karistirmissin :KK70:

Gunaydin bayanlar bugünden itibaren Gene o sevgili popislerimizi yerinden kaldiriyoruz hareket ediyoruz bol bol su iciyoruz ve su Sinir kilolrdan kurtuluyoruz o Kilo veremeyenler size sesleniyorum bogazinizi tutun vallahi haftaya sizinle DALGA gecerim:p

evet canım biraz zor oldu ama alıştım az yemeğe,senide tebrik ederim.biraz da spor yapsak daha iyi olacak ama
Sagol canim. Su icmeyi cok ihmal ettim bu hafts. 5 ten sonra yemedim hayvansal proteine yuklendim 2 kilo gitti. Dun sabahta 3 yumurta cokelk ve ciger yedim aksam 5 tede 2 mandalina bir elma 2 bardak süt içtim dunden bu sabaha 700 gram kaybettim. Bu yontem ise yaradi

Sagol canim. Su icmeyi cok ihmal ettim bu hafts. 5 ten sonra yemedim hayvansal proteine yuklendim 2 kilo gitti. Dun sabahta 3 yumurta cokelk ve ciger yedim aksam 5 tede 2 mandalina bir elma 2 bardak süt içtim dunden bu sabaha 700 gram kaybettim. Bu yontem ise yaradi
hiç ekmek yemedin mi

Back