- 8 Nisan 2013
- 2.875
- 2.540
- 178
- Konu Sahibi AklinYolu1
selam kızlar ne yapıyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
21 günden yarışanlar ve devam edenler diye bir başlık açarız yeterki gitsin şu kilolar
selam kızlar ne yapıyorsunuz
bak ordada haklisin ne isin vardi koltuk kanepe tepesindegeçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.hiç yatakta kanepe de zıplanır mı diyeniniz yok
Ben 2 kilo daha versem yeter herhalde..yüzüm cökmeye basladi
bende metabolizma çayı içiyorumm yeşil çay evet alışılması zor oluyor baştaSelam
Şuan yeşil çayımı içiyorum zorla hiç sevemedim tadını
hangi çay canım 5li karışım mı?bende metabolizma çayı içiyorumm yeşil çay evet alışılması zor oluyor başta
hiç sorma trambolin görevi görsün diye zıpladım da ,uzun süredir spor yapmayınca biraz ağır geldi sanırımbak ordada haklisin ne isin vardi koltuk kanepe tepesinde
Ben 2 kilo daha versem yeter herhalde..yüzüm cökmeye basladi
20 kişi var 10. yum çok dikkat etmeliyimm
yok canım bir arkadaştan aldım tarifini kendim yapıyorumhangi çay canım 5li karışım mı?
Senin kilon az zaten. :)
Ben 3 hafta devam edersem 45 Kiloya düserim..cabuk veriyorum ben
Dikkat et tabi , ilk bese girmeye calis ama ben yarismada 63 e dusmeyi, yilbasindan oncede 58 e dusmeyi dusunuyorum. Yarismada kacinci oldugum onemli degil benim icin ama hedefim onemli.
asıl hedefim kilo olarak canım ama ilk 5 de 2. hedefim o yzden daha çok dikkat gerekSenin kilon az zaten. :)
Dikkat et tabi , ilk bese girmeye calis ama ben yarismada 63 e dusmeyi, yilbasindan oncede 58 e dusmeyi dusunuyorum. Yarismada kacinci oldugum onemli degil benim icin ama hedefim onemli.
inşallah canimarkadaşlar ilk haftanın sonuncusu benim sanırım. 900 gr almış gibi göründüm tartıda cuma günü. ama bugün başlangıç kilomdan 100 gr eksik çıktım.yani ödem attım.Çarşamba günü herkesi şaşırtacak bir kilo düşüşü bekliyorum inşallah. bu yarışmanın sonunda 1. olamasamda ilk 5 e girmeye çalışacağım.
günaydın canım inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız ben de 59.9 görsem iyi olur şu 60 tan aşağı inmek istiyorum artık.bu ara da yaşımız da aynıymış yasemimmGünaydınlarrr
Benim hadefim de yarışma sonunda 69.9 görmek inşallah şu 7 li rakamlardan kurtulurum