• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

arkadaşlar ilk haftanın sonuncusu benim sanırım. 900 gr almış gibi göründüm tartıda cuma günü. ama bugün başlangıç kilomdan 100 gr eksik çıktım.yani ödem attım.Çarşamba günü herkesi şaşırtacak bir kilo düşüşü bekliyorum inşallah. bu yarışmanın sonunda 1. olamasamda ilk 5 e girmeye çalışacağım.

hangi çay canım 5li karışım mı?
yok canım bir arkadaştan aldım tarifini kendim yapıyorum
1 elma yarım limon 4 e bölüyorum ikisini de 3 litre suyun içine atıyorum ocakta 1.5 litre olana kadar kaynatıyorum
içine 2 tane karanfil 1 çubuk tarçın 1 tutam da karabiber atıyorum
soğuyunca meyve suyu gibi oluyor metabolizma hızlandıran çay bu tarif tavsiye ederim

Senin kilon az zaten. :)
Ben 3 hafta devam edersem 45 Kiloya düserim..cabuk veriyorum ben

Dikkat et tabi , ilk bese girmeye calis :KK66: ama ben yarismada 63 e dusmeyi, yilbasindan oncede 58 e dusmeyi dusunuyorum. Yarismada kacinci oldugum onemli degil benim icin ama hedefim onemli. :cool:

Senin kilon az zaten. :)

Dikkat et tabi , ilk bese girmeye calis :KK66: ama ben yarismada 63 e dusmeyi, yilbasindan oncede 58 e dusmeyi dusunuyorum. Yarismada kacinci oldugum onemli degil benim icin ama hedefim onemli. :cool:
asıl hedefim kilo olarak canım ama ilk 5 de 2. hedefim o yzden daha çok dikkat gerek:KK39:

arkadaşlar ilk haftanın sonuncusu benim sanırım. 900 gr almış gibi göründüm tartıda cuma günü. ama bugün başlangıç kilomdan 100 gr eksik çıktım.yani ödem attım.Çarşamba günü herkesi şaşırtacak bir kilo düşüşü bekliyorum inşallah. bu yarışmanın sonunda 1. olamasamda ilk 5 e girmeye çalışacağım.
inşallah canim

Günaydınlarrr
Benim hadefim de yarışma sonunda 69.9 görmek inşallah şu 7 li rakamlardan kurtulurum:KK51:

Back