21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Ooo baya iddialisin bakalim gorucez bu hafta .

Valla helal olsun
Senden öğrenmemiz gereken çok şeyler var hocam
Bademi önerme nedenin metobolizma ile ilgili mi
Hoca camide.

Gunduz cevap veremedim. Badem i ben tesadufen kesfettim. Karatay dahilinde olmasina ragmen hadi canim kilo aldirir o , diyenlerdendim ama ben yedigimde kilo verdirdigini gordum. Sonra arastirdim gercekten de kilo verdirici bir ozelligi varmis. Yani badem i kesinlikle oneriyorum.

Her hafta iki kilo vermeyi beklemek yanlis cunku vucudunda bir savunma mekanizmasi var. Veremezsen motiven dusmesin diye soyluyorum ben mesela 1 kilo veririm diyorum bu hafta ama gorucez.

Son düzenleme:
Allah kahretsin!tam spora başlıyacak zaman dizimi sakatladım,trambolin niyetine yatakta ve kanepe de zıplarken diz kapağımı incittim galiba şimdi topallayarak geziyorum.napcaz şimdi

Allah kahretsin!tam spora başlıyacak zaman dizimi sakatladım,trambolin niyetine yatakta ve kanepe de zıplarken diz kapağımı incittim galiba şimdi topallayarak geziyorum.napcaz şimdi

Gecmis olsun. Sagligin kilo vermenden daha onemli. Ben spora daha baslamadim ama cok fazla yuruyus yapiyorum. (Mecburen)

Haklısın aslinda bu yarismadan once ayda bir kilo filan veriyordum bu kadar dikkat etmiyordum. Haftada bir kilo versemde motivemi düşürmycgm
Onemli kilo vermek degil onemli verilen kiloyu korumak. Vucudun sapittiktan sonra hic bir diyet ise yaramiyor. O yuzden az ve oz en iyisi.

-----------------------------------------------------------

Iyi geceler arkadaslar haftaya carsamba bildirimde gorusmek uzere.

Günaydınnnn
Herkese bo

Geçmiş olsun aslında ben diyecektim ama içimden dedimki nasıl kilo verme hırsı bu çekyatta bile zıplayor
trambolin çok kalori yaktığını duydum,trambolin olmayınca ben de kanepe de zıpladım gerçekten hemen kalçam bacaklarım yandı ama diz gitti o ayrı mesele

20 kişi var 10. yum çok dikkat etmeliyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…